Augusztus 8. Rák fogyó Hold – Érzékenység, érzelmi biztonság teremtés

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Fogyó Hold időszakába járunk, így még van lehetőség arra, hogy elengedjétek mindazt a lelki terhet, ami belső gyermeketeket boldogtalanná teszi, és azt is ami miatt nem tudjátok saját belső biztonságotokat megteremteni.
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, aventurin

Holdra ható egyéb energiák:
08.8. 6 óra 01 perc, Hold a Rák jegyébe lép
08.08. 8 óra 10 perc,
Hold – Vénusz kvadrát
Nem mondhatni, hogy jól indul a reggel, nehezebben tudtok most egyensúlyban maradni. Főleg olyan feladatokban hátráltató az energia amihez semmi kedvetek nincs.
08.08. 10 óra és 12 óra között, Hold – Szaturnusz szembenállás, Hold – Uránusz szextil
Vegyes hatás, hiszen szabadságvágyatok igencsak megnő, ami miatt még mindig nehézkes a kötelező feladatok elvégzése. Mivel a Szaturnusz és az Uránusz most támogatja egymást, így ez az időszak segítség abban, hogy mindazon változtassatok, amitől bezárva érzitek magatokat.
08.09. 5 óra 45 perc, Hold – Jupiter trigon
A jupiteri hatás erősíti az érzékenységet, sérülékenységet. Minden attól függ majd, hogy mi jár éppen a fejünkben, mind a negatív mind a pozitív hatás erősödhet. Tehát csak rajtatok múlik, hogy hogyan alakítjátok a reggeleteket.
08.09. 7 óra 40 perc, Hold – Neptunusz trigon
Ez a hatás tovább erősíti az érzékenységet és növeli az intuíciót, a láthatatlan dimenzió felé való nyitottságot.  Kezdjétek a reggelt egy rövid meditációval, vagy hallgassatok pozitív megerősítéseket.
08.09. 13 óra 20 perc, Hold – Plútó szembenállás
Ez a nyomasztó hatás, amely feltépheti a fájdalmas emlékeket, és felszínre hozhatja az elfojtott érzéseket. Ez megtörténhet gondolatok, de kellemetlen helyzetek formájában is. Legyetek tudatosak, és ne engedjetek a plútós csábításnak!.
08.10. 6 óra 18 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés: Öntözés, kártevőirtás.

Cikkek  a témában:
A varázslatos Hold – Milyen hatással van a Hold a mindennapi életünkre?
Hogyan készíts vágylistát vagy vágytáblát?
Ápolgasd vágylistádat…

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.