Augusztus 8. Nyilas növő Hold – Hitrendszerek letisztulása

40cztkwxÁltalánosságban:
Életkedvünk, hitünk erősödik, optimistákká, lelkesekké, nyitottakká válhatunk. Nyilas Hold napokon örömet találhattok a sportban, tanulásban, olvasásban és kisebb utazásokban is. Az időszak jó energiákat tartalmaz jogi ügyek intézésére, főleg akkor, ha a lezárás végett képesek vagytok lemondani, elengedni bizonyos merev álláspontokat. Sok új ötletetek támad, szívesen ismerkedtek, és most még előítéleteteket is képesek vagytok félre tenni. Menjetek társaságba, főleg olyanokba, ahol sokat beszélgethettek, egymást segíthetitek a fejlődésben, vagy egyszerűen csak a másik tapasztalata révén tanulhattok.

A teremtő időszak vége felé haladunk. Tegyetek lépéseket hitrendszereitek letisztulásáért, változtassátok meg a nem működő mintákat, megszokott rutinotokon, és alakítsátok át a bennetek dolgozó hitrendszereket.
Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, szodalit

Holdra ható egyéb energiák:
08
.08. 22 óra 33 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép
08.09. 10 óra 40 perc,
Hold – Uránusz kvinkunx
Idegességet, feszültséget hozó hatás, és mivel ez egy betegséget jelző fényszög, nagyon megnövekszik a balesetek esélye. Legyetek nagyon óvatosak, ne kapkodjatok és ha idegesek vagytok, akkor inkább álljatok le egy kicsit és nyugodjatok meg.
08.10. 1 óra 25 perc, Hold – Jupiter együttállás
Hitet, lelkesedést hozó áldásos energia érkezik hozzánk az Univerzumból. Most a nagy szerencse bolygója alvás közben árasztja rátok áldásos energiáját.
08.10. 4 óra 20 perc, Hold – Vénusz trigon
A hajnali hatás is kimondottan kedvező, erősíti a harmónia érzetét. Szombat lévén tervezzetek mára programot, mozduljatok ki otthonról.
08.10. 6 óra 40 perc, Hold – Nap trigon
A folytatás is kimondottan kellemes, harmóniát nyújtó, töltekezzetek fel hittel, lelkesedéssel, tudatosítsátok magatokban, hogy bármire képesek vagytok, és a nehézségek csak tanulási feladatok és tapasztalatszerzések.
08.10. 8 óra 10 perc, Hold – Neptunusz kvadrát
A későbbi hatás már koránt sem olyan kellemes, mint a két megelőző. Erőt vehet rajtatok a csalódottság, de akár áldozatnak is érezhetitek magatokat. Gondoljatok arra, hogy ez csak a tudattalan játéka, nem több. És annak az eredménye, ha a délelőttre nem a kellemes időtöltést választottátok.
08.10. 21 óra 50 perc, Hold – Mars trigon
Késő este inkább nyughatatlanságot hoz ez a hatás lelkesítő energiájával. Nehezebben megy a leállás, csak úgy buzog a tettvágy bennünk. Valahogy nyugtassátok meg magatokat, vagy sétáljatok egyet elalvás előtt.
08.11. 5 óra 20 perc, Hold – Merkúr kvinkunx
Ismét egy tanító hatás, ami a gondolatainkra figyelésre hívja fel figyelmünket. Ügyeljetek arra, hogy boldog gondolatokkal indítsátok a reggelt, és a délelőtt folyamán figyelmeteket a jóra és szépre irányítsátok.
08.11. 6 óra 49 perc, Hold a Bak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Comb és a vénák terápiájára alkalmas időszak, de műtéteket erre a napra ne időzítsetek!
Háztartás: útitervek, szellőztetés, kirándulások szervezése
Szépségápolás: Cellulit kezelésre alkalmas időszak, amennyiben ilyet terveztek akkor most kezdjétek el.
Kertészkedés:

 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások, meditációk

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.