Augusztus 8. Halak fogyó Hold – Érzékenység, spirituális energiák

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne ezekre a napokra időzítsétek a bevásárlást, inkább lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Fedezzétek fel a világ és önmagatok szépségét. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken. Gyerekekre jobban figyeljetek, nyugis programot szervezzetek, mert most különösen érzékenyek lehetnek! Gondoljatok arra, hogy minél több szeretetet adtok annál többet kaptok!

A Hold fogyásának napjaiban vessetek be minden módszert, hogy megtisztuljatok, most jöhetnek a varázslatok, spirituális módszerek is. Mivel érzékeny, intuitív időszak ez, kétségeitek tisztázásában segíthetnek akár az Angyalkártyák, a jóskártyák, és a Symbolon kártya is. Úgyszintén nagyon hasznos módszer a vizualizáció, a meditáció.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
08.08. 23 óra 56 perc, Hold a Halak jegyébe lép
08.09. 19 óra 45 perc, Hold – Vénusz trigon
A két planéta találkozása nagy érzékenységet hoz, aminek a jó oldala, hogy intuíciónk megnövekszik. Arra viszont vigyázzatok, hogy sértődékenyebbek is lehettek.
08.09. 20 óra 15 perc, Hold – Merkúr szembenállás
Már csak azért is ügyelni kellett az érzékenységgel, mert ez a hatás túlfeszítheti a húrt és lehangolttá tehet benneteket. A józan ész és az álmodozó lélek nehezen találja meg a közös hangot.
08.10. 1 óra 10 perc, Hold – Neptunusz együttállás
Mivel az együttállás a Halak jegyében következik be, ez méginkább érzékennyé tesz benneteket. Szerencsére ez már csak az álmok világában jelenhet meg, ami viszont segítségetekre lehet. Elalvás előtt arra gondoljatok, amiben útmutatásra van szükségetek, és álmotokban megkaphatjátok a választ.
08.10. 8 óra 20 perc, Hold – Plútó szextil
A hatás felerősítheti a szeretetlenség érzését, a “szegény én” állapotot, ami lehangolttá tehet ezen a reggelen. De ne felejtsétek el azt, hogy ha ti szeretitek önmagatokat, akkor mindig boldogok lesztek.
08.10. 15 óra 35 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
Kicsit kettős ez az időszak, mert egyfelől tele vagyunk érzelemmel, akár kicsit túlzottan is, amit viszont a sorsbolygó kissé megrendszabályoz és keretek közé szorít. Tulajdonképpen hálásak lehetünk, mert túlérzékenységünket megfékezi.
08.11. 7 óra 22 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés: Növények öntözése, termést csak közvetlen használatra szüreteljetek, mert ilyenkor hamar megromlik.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.