Augusztus 6. Skorpió Növő Hold – Válaszd a boldogságot!

8kva5k4mÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában.
Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A Skorpió jegye nehezíti a változtatást, viszont ha tudatosan szolgálatodba állítod az energiákat, akkor igen mélyen elnyomott problémákat is megtalálhatsz. A tudattalan érzelmi reakciók (amiket a régi emlékek generálnak) eltéríthet minket eredeti célunktól és negatívan befolyásolhatja kapcsolatainkat is. Ha ezeken változtatunk, akkor saját cselekedeteink irányításunk alá kerülnek.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
08.06. 17 óra 30 perc, a Hold a Skorpió jegyébe lép

08.07. 4 óra 55 perc, Hold – Uránusz szembenállás,
Igen komoly feszültséget, zaklatottságot okozhat ez a hatás. Könnyen felboríthatja a reggel nyugalmát, mert már zaklatottan ébredünk, és szinte ki sem kelnénk szívünk szerint az ágyból. Figyeljetek oda lelketek kívánságára, és igyekezzetek kedvezni magatokat azzal, hogy lazábban tekintetek a nap feladataira, és most kicsit félre teszitek, ami nem annyira fontos.
08.07. 16 óra, Hold – Vénusz kvadrát
A délután sem alakul túl kellemesen, főleg hölgyek között éleződhet ki a feszültség, és akár komolyabb vitákat, sértettséget is eredményezhet. A konfliktusok okát viszont magunkban találjuk meg, saját harmóniánk borulhatott fel, azért idegesítenek mások.
08.07. 19 óra 30 perc, Hold – Nap kvadrát
A feszült energiák fokozódnak estére, és már kiterjedhetnek párunkra és családunk tagjaira is. Ilyenkor teljesen érthető, ha egyedüllétre vágytok, ezért adjátok meg a lehetőséget magatok számára. Azonban ne süllyedjetek bele önsajnálatba, igyekezzetek lelki töltődést nyújtó elfoglaltságot választani.
08.07. 20 óra, Hold – Szaturnusz szextil
Az esti hatás nagyban függ attól, hogy hogyan érezzük magunkat lelkileg. Akár megnyugvást is hozhat, de ha lehangoltak vagyunk, akkor ezt erősítheti fel.
08.08. 1 óra 15 perc, Hold – Neptunusz trigon
Sokkal érzékenyebbek vagyunk ebben az időszakban, nyitottá válunk a spirituális energiák számára is. Álmotok most üzenetet, tapasztalatokat hozó szimbolikát tartalmaz, figyeljetek oda rá.
08.08. 6 óra 50 perc, Hold – Plútó szextil
A hatás segít abban, hogy megfejtsük álmainkat, és feltárjuk a rejtőzködő tudattalan korlátozó meggyőződéseket, régi traumatikus emlékeket. Persze ez nem az a kimondottan boldogságos ébredés, viszont nagy felismeréseket hozhat.
08.08. 11 óra 15 perc,
Hold – Mars kvadrát
A késő délelőtti időszak újabb nehezítést hozhat, ha nem figyeltek az indulataitokra tudatosan. A két égitest kapcsolata normál esetben is feszültséget gerjeszt, azonban most ráadásul feszültség van a találkozás módjában is. Lehetőleg kerüljétek el a konfliktusokat.
08.08. 16 óra 55 perc, Hold – Merkúr trigon
Délutánra kisimulnak az energiák, a józan eszünk kap támogatást, így indulatainkat is könnyebben le tudjuk csillapítani. Kövessétek szívetek szavát, és minden kedvezően alakul.
08.08. 22 óra 33 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus

Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.