Augusztus 06. Ikrek fogyó Hold – Könnyed napok

ikrekÁltalánosságban:
Ezeken a napokon talpraesettek, mozgékonyak és vidámak és mindenre nyitottak vagyunk. Az ötletektől csak úgy zsong a fejük, de ezek általában meg is maradnak elméleti síkon, ha nem állunk neki a megvalósításnak. Új kapcsolatokat köthettek, úgyhogy ne otthon üljetek, és várjátok a csodát, hanem menjenek emberek közé! Az Ikrek napok alkalmasak vizsgázásra, tanulásra, írásra és bármilyen kommunikációra. Ha nyilvános szereplés vár Rátok, a siker nem marad el, a megfelelő szavak, mondatok csak úgy áradnak belőletek. Alkalmasak még ezek a napok üzleti megbeszélésre is, új tervek megvalósítására.

Fogyó Hold van, lehetőség arra, hogy gondolataitokban rendet tegyetek és szélnek eresszétek a benneteket korlátozó meggyőződéseiteket.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, tigrisszem

Holdra ható egyéb energiák:
08
.06. 3 óra 31 perc, Ikrek jegyébe lép a Hold
08.06. 6 óra 10 perc,
Hold – Mars trigon
Igencsak energikusnak érezhetjük magunkat ezen a reggelen, de ezt inkább mozgékonysággal járó feladatok elvégzésére tudjátok a leginkább kihasználni. A  rutinszerű, egyhelyben ülést igénylő feladatoktól azt érezhetitek, hogy nőttön nő a feszültség bennetek.
08.07. 4 óra és 7 óra között,
Hold – Nap szextil, Hold – Neptunusz kvadrát
Ez a vegyes hatás elronthatja a reggelünket, ha nem figyelünk oda tudatosan, csalódottságot, szétszórtságot okozva. Nyugtalanság, rossz kedv esetén keressetek szép emlékeket, amik boldogságotokat felébresztik.
08.07. 9 óra 55 perc, Hold – Merkúr szextil
Megérkezik a segítség, ha jó dolgokra gondoltok továbbra is, akkor a nap jó érzései is biztosítva lesznek. Ebben az időszakban a beszélgetés is jobban esik, főleg ha egy kellemes társaságban teszitek ezt.
08.08. 6 óra 01 perc, Rák jegyébe lép a Hold

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Tüdők, hörgők, kar, váll kezelésére alkalmas időszak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtétet ne tervezzetek!
Háztartás: Ágynemű, matracok átszellőztetése, írnivalók intézése
Szépségápolás: Frissítő fürdők, kézápolás
Kertészkedés: Kártevő irtás, termés betakarítás.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.