Augusztus 5. Halak fogyó Hold – Érzékenység, spirituális energiák

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne ezekre a napokra időzítsétek a bevásárlást, inkább lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Fedezzétek fel a világ és önmagatok szépségét. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken. Gyerekekre jobban figyeljetek, nyugis programot szervezzetek, mert most különösen érzékenyek lehetnek! Gondoljatok arra, hogy minél több szeretetet adtok annál többet kaptok!

Mivel érzékeny, intuitív időszak ez, segíthetnek akár az Angyalkártyák, a jóskártyák, és a Symbolon kártya is. Úgyszintén nagyon hasznos módszer a vizualizáció, a meditáció.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
08.05. 4 óra 27 perc, Hold a Halak jegyébe lép
08.06. 1 óra, Hold – Uránusz szextil
Kellemetlen energia zavarhatja meg nyugodt alvásunkat. Leginkább az elfojtott szabadságvágyunk randalírozik álmunkban. Ha felriadtok, figyeljétek magatokat, milyen érzések dolgoznak bennetek!
08.06. 8 óra,
Hold – Nap kvinkunx
A reggel is lehangoltan indulhat, ha nem vagyunk tudatosak, ennek a tanító fényszögnek köszönhetően. Egyaránt okozhat párkapcsolati feszültségeket és saját utunkkal kapcsolatos kételkedéseket is.
08.06. 18 óra és 20 óra között, Hold – Jupiter szextil, Hold – Neptunusz együttállás
Estére kissé fáradtabbak lehetünk, álmodoznánk, pihennénk legszívesebben. Tegyétek most félre a kötelező feladatokat és válasszatok kedvetekre való programot, pihenjetek, meditáljatok.
08.07. 1 óra 40 perc, Hold – Plútó szextil
A hajnali hatás sem túl kedvező, de a rossz álmok most a tudattalanunk üzenetét hordozzák, ami azért történik, hogy megmutassa a mélyen megbúvó lelki problémákat, lemondásaink, önfeladásunk okát, amik vágyaink megvalósításának útjában állnak. Kis szerencsével álmunkban meg is kapjuk az útmutatást a megoldásra.
08.07. 9 óra 55 perc, Hold – Szaturnusz szextil
Sorsikus segítséget kapunk ahhoz, hogy mederbe tereljük az érzéseinket és nyugodtan induljon a reggelünk. Ugyanakkor ez a hatás a fejlődésünkben is segítő kezet nyújt, hiszen megpiszkálhatja érzelmi elfojtásainkat.
08.07. 14 óra 50 perc, Hold -Vénusz kvadrát
Délután ismét egy feszültséget keltő hatás ér bennünket, de tudatossággal inkább felismerésben nyújt segítséget. Hölgyek között viszont konfliktus helyzeteket okozhat.
08.07. 15 óra 04 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!