Augusztus 03. Bika fogyó Hold – Gyakorlatias napok

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés, tervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljenek oda értékeikre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket.

A kitartó, gyakorlatias Bika jegye segít bennünket abban, hogy ezekben a napokban megtegyük a gyakorlati lépéseket a változásokért. Főleg anyagi ügyeiteket gondoljátok át, miben kell változtatnotok.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
08.03. 21 óra 51 perc, Hold a Bika jegyébe lép
08.04. 2 óra és 4 óra között,
Hold – Mars kvadrát, Hold – Szaturnusz trigon, Hold – Uránusz együttállás
Eléggé zaklatott és intenzív álmokat hozhat ez a hatás. Alvás közben felszínre kerülhetnek elfojtott konfliktusaink, belső vívódásaink, ami segít abban, hogy feldogozzuk őket. Arra azonban ügyeljetek, hogy ébredéskor még érezhetitek a zaklatottságot, sokkal ingerlékenyebbek lehettek.
08.04. 20 óra 15 perc, Hold – Nap kvadrát
Az este is feszültté válhat, nehezen találják meg a közös hangot a férfi és női energiák, és belső feszültséget okozhat ösztönös és tudatos oldalunk igényének különbözősége is.
07.08. 12 óra 40 perc, Hold – Merkúr kvadrát
Ebben az időszakban a tárgyilagosságban nem állunk a helyzet magaslatán, így nem igazán alkalmas arra, hogy megbeszéljünk bármit is másokkal. Inkább arra alkalmas, hogy meghallgassuk a másik embert és minket is meghallgassanak. De tanácsot ne most adjunk és ne is akarjunk mindenáron okoskodni.
08.05. 2 óra 45 perc, Hold – Neptunusz szextil
Ezen a hajnali órán vágyaink jelenhetnek meg álmunkban. Ugyanakkor angyali segítséget, ötleteket is kaphatunk.
08.05. 8 óra 55 perc, Hold – Merkúr kvadrát, Hold-Plútó trigon
A reggeli hatást hívhatjuk a gondolattal teremtés próbájának. A Plútó energiája szenvedéllyel tölti fel, bármire is gondolunk, legyen az rossz dolog, vagy jó dolog. Rajtad múlik, hogy a napod hogyan alakul a továbbiakban.
08.06. 1 óra 45 perc, Hold – Vénusz trigon
Végre egy kellemes hatás, ami egyensúlyt, harmóniát és nyugodt alvást jelent.
08.06. 3 óra 31 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés: Termés betakarítás, raktározás, rendszeres gyomlálás.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.