Augusztus 28. Kos fogyó Hold – Önérvényesítő napok

zodiac_sign_of_aries_by_sergem73-d38si0fÁltalánosságban:
Temperamentumos napok ezek! Növekednek a tüzes energiák, ez könnyen vezethet összetűzésekhez. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A Kos jegye a fejre, az agyra és az életerőre hat. Elegendő alvás, egészséges reggeli, sok folyadék, pihenés és relaxáció segít megőrizni a nyugalmadat. Örüljetek az életnek!
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen.  Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

A fogyó Hold időszakába léptünk, amely tevékeny napokkal köszönt ránk. Ha eddig halogattad, akkor most itt az ideje, hogy lépéseket tegyél a változásokért, és elengedd mindazt a meggyőződést, ami hátráltatja álmaid beteljesülését.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
08.28. 18 óra 35
perc, a Hold a Kos jegyébe lép
08.28. 23 óra 35 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
Kellemetlenkedő hatás boríthatja fel az éjszaka nyugalmát. Amennyiben életetekben úgy érzitek mintha be lennétek zárva, vagy belemerevedtetek egy helyzetbe, akkor könnyen ébredhettek lábszárgörcsre vagy álmodhattok félelmetes dolgokat.
08.30. 7 óra 15 perc, Hold – Plútó kvadrát, Hold – Merkúr trigon
A reggeli hatás erősen felbolygatja a tudattalanunkat, és szenvedéllyel tölti fel gondolatainkat. Viszont a logika és a szív jól megérti egymást, így ha szívetekben szeretet van, akkor a gondolataitok is ezzel telítődnek Legyetek tudatosak, és ha rossz gondolatok erősödtek fel, akkor keressetek egy kellemes emléket, ami átbillentheti ezt az állapotot.
08.30. 12 óra 55 perc, Hold – Vénusz szembenállás
Délutánra felborulhat a harmóniánk, konfliktushelyzetekben találhatjuk magunkat, ha nem ügyelünk rá tudatosan. Találjátok meg az arany középutat a saját elgondolások és mások elvárásai között.
08.31. 1 óra, Hold – Mars kvadrát
Szerencsére ez a feszült hatás álmunkban jelentkezik, így könnyen harcolhatunk küzdhetünk álmunkban, de ébredésünkre már el is illan a hatás.
08.31. 3 óra 31 perc, a Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek! Ha fáradtnak érzed magadat, masszírozd meg a nagy lábujjadat.
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés: Termés betakarítás, fagyasztás, befőzés.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.