Augusztus 21. Szűz növő Hold – Rendrakás, tervezés

szűzholdÁltalánosságban:
Az elkövetkező napokon érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Jó ha most foglalkozok vágyaitokhoz vezető lépések kidolgozásán.
Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni. Ma összeszedettebbek vagytok, így a tanulás is jobban megy.

A kreatív és ötletgazdag Oroszlán ÚjHold után a Szűz Hold segítségünkre lesz a részletek kidolgozásában, a tervezésben. Emellett érdemes rendet tenni test-lelki szinten is. Vessetek számot az eddigi időszakkal és tegyétek meg azokat a változásokat, amiket eddig halogattatok.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható egyéb energiák:
08.21. 22 óra 25 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
08.22. 11 óra 40 perc,
Hold – Merkúr együttállás
A hatás kétféleképpen nyilvánulhat meg. A jó oldala, hogy képesek vagytok bármilyen aprólékosságot igénylő munkát kitartóan elvégezni. Ugyanígy nagyon jók lehettek a tervezésben, logikus gondolkodást igénylő feladatok elvégzésére. A rossz oldala, hogy könnyen el is veszhettek a részletekben, kritikussá szőrszálhasogatóvá válhattok.
08.22. 21 óra 10 perc, Hold – Neptunusz szembenállás
A hatás zavarodottságot, lehangoltságot hoz, és csalódottá tehet benneteket. Ne hagyjátok, hogy a rosszkedv eluralkodjon rajtatok és elrontsa az estéteket!
08.23. 4 óra 10 perc, Hold – Plútó trigon
Egy “jó” fényszög, de ha nem vagyunk résen, kellemetlen hatást is okozhat. A Szűz jegyében járó Hold miatt, a Plútó (előhozva a tudattalan emlékeket), most inkább a tökéletlenség érzését erősítheti fel bennünk. Ezért figyeljetek oda, hogy ne kritizáljátok magatokat, hanem koncentráljatok a pozitív tulajdonságaitokra, és ha más nem is, ti azért dicsérgessétek magatokat.
08.23. 11 óra 15 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
Ez az érzelmeket dermesztő hatás lehangoltságot okozhat.Tudatosan kényeztessétek magatokat olyan dolgokkal, amik boldogságot okoznak.
08.23. 22 óra, Hold – Vénusz szextil
Kellemes, harmóniát hozó hatás, ami azonban nem működik automatikusan, nektek is tennetek kell érte. Az este szóljon rólatok, kényeztessétek magatokat.
08.24. 3 óra 05 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Érdemes most gyümölcsnapot tartani, remekül megtisztítja a beleket.
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés: komposzt készítése, gyógynövények átültetése virágládákba.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.