Augusztus 2. Vízöntő növő Hold, Telihold – Felszabadító napok

vizontoÁltalánosságban:

Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

A felszabadító energiákkal érkező időszak lehetőséget biztosít arra, hogy lelketek végleg felszabaduljon a kiszolgáltatott helyzetben és újra érezzétek a szívetekből jövő szárnyalást!
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
08.02. 20 óra 11 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

08.03. 15 óra 50 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Zaklatott délutánunk lehet, ami teljesen indokolatlan idegességet és türelmetlenséget okozhat. Hagyjátok a kötelező feladatokat, adjatok időt magatoknak, vágyaitoknak.
08.03. 17 óra 58 perc, TELIHOLD
08.04. 8 óra 40 perc, Hold – Mars szextil
Igencsak aktívan indul a reggel, energikusnak érezzük magunkat. Azonban a monotonitást igénylő feladatokat most nem kedveljük annyira. Keressetek olyan feladatokat, ami változatosságot biztosít számotokra.
08.04. 23 óra 40 perc, Hold – Vénusz trigon
Egy harmóniát hozó állás, ami késő este jelentkezik. Bár harmonikus energia egyesülés, de a Vízöntő jegyében okozhat némi pezsgést ezzel nehezítve elalvásunkat.
08.05. 4 óra 10 perc,
Hold – Merkúr kvinkunx
A hajnali hatás tanításokat hordozhat magában. Mivel leginkább gondolkodásunkra fókuszál, ezért kezdjétek a napot pozitív gondolatokkal, boldog emlékekkel.
08.05. 4 óra 27 perc, a Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!