Augusztus 19. Szűz növő Hold – Új útra lépés

szűzholdÁltalánosságban:
Az elkövetkező napokon érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Jó ha most foglalkozok vágyaitokhoz vezető lépések kidolgozásán.
Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni. Ma összeszedettebbek vagytok, így a tanulás is jobban megy.

A Szűz Hold segítségünkre lesz hogy elmélyedjünk a részletekben és rálépjünk arra az útra, amiben a sors támogatását élvezhetjük.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható egyéb energiák:
08.19. 10 óra 20 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
08.20. 3 óra 50 perc, Hold – Uránusz trigon
Az Uránusz bolygó támogatja most a lelki szintű változásokat az életünkben. Bár okozhat egy kis feszültséget, ami nyugtalanságot okozhat bennünk, akár fel is ébredhetünk tőle. A cél, hogy ne csak elméletben, hanem gyakorlatban is megtegyétek azokat a lépéseket, ami a változásokhoz szükséges.
08.20. 6 óra 05 perc, Hold – Vénusz szextil
Lehet, hogy az éjszakánk kissé nyugtalan volt, de a reggeli hatás harmonizál és segíti a nyugalmunkat. Ébredés után gondoljátok végig, hogy mire vágytok, mit szeretnétek csinálni, és tegyétek azt.
08.20. 16 óra 10 perc,
Hold – Jupiter trigon
Mivel a nagy szerencse bolygója támogat bennünket, érdemes kicsit magunkba mélyedni és megtalálni azokat a terheket, idejétmúlt elképzeléseket, amiben bár nem hiszünk, de mégis ragaszkodunk hozzá. Keressétek azokat a pontokat ami kételkedést okoz magatokkal szemben.
08.20. 19 óra 15 perc, Hold – Neptunusz szembenállás
Az esti hatás nem kényeztet el bennünket, kellemetlen érzéseket érezhetünk. Erősödhet a csalódottság, szeretetlenség érzése, és mi magunk is elégedetlenebbek lehetünk saját magunkkal. Fékezzétek meg a maximalizmusotokat, hagyjátok abba a munkát és már csak pihenjetek.
08.20. 23 óra 45 perc, Hold – Plútó trigon
Bár segítő hatás, még sem annyira kellemes, mert álmunkban megbolygatja a tudattalanunkat. Bár ezért most hálásak lehetünk, mert álmunkban sok mindenre megoldás érkezhet. Lehet megoldódik, kiálmodjuk magunkból, de az is lehet, hogy másnap felismeréssel ébredünk.
08.21. 3 óra 50 perc és 5 óra 35 perc között, Hold – Mars kvinkunx, Hold – Szaturnusz kvinkunx
Érdekes egy éjszakánk van. Álmunkban megérkezik a sorsikus segítség is ahhoz, hogy rálátásunk nyíljon mindarra az önkritikára, kételkedésre, túlzott biztonságra törekvésre, amivel saját harmóniánkat, egyensúlyunkat korlátozzuk. Nem baj, ha nem emlékeztek erre ébredéskor, a tudattalanotok reagálni fog a helyzetekre.
08.21. 11 óra 15 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Érdemes most gyümölcsnapot tartani, remekül megtisztítja a beleket.
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!