Augusztus 16. Halak fogyó Hold – Érzékenység, spirituális energiák

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne ezekre a napokra időzítsétek a bevásárlást, inkább lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Fedezzétek fel a világ és önmagatok szépségét. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken. Gyerekekre jobban figyeljetek, nyugis programot szervezzetek, mert most különösen érzékenyek lehetnek! Gondoljatok arra, hogy minél több szeretetet adtok annál többet kaptok!

A Hold fogyásának napjaiban vessetek be minden módszert, hogy megtisztuljatok a beköszöntő Újhold előtt, most jöhetnek a varázslatok, spirituális módszerek is. Mivel érzékeny, intuitív időszak ez, segíthetnek akár az Angyalkártyák, a jóskártyák, és a Symbolon kártya is. Úgyszintén nagyon hasznos módszer a vizualizáció, a meditáció.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
08.16. 5 óra 48 perc, Hold a Halak jegyébe lép

08.16. 19 óra 10 perc, Hold – Uránusz szextil, Hold – Merkúr kvinkunx
Az esti energiák nyugtalanságot okozhatnak, minek hatására nehezebben tűrjük a bezártságot és a kötelező feladatokat. Mindemellett érzelmi ügyekben nagyon nehezen megy a tiszta kommunikáció, így ezt most kerüljétek. Rúgjátok fel most a szabályokat és tegyetek valami meglepőt, szívetek szerintit. Vagy foglalkozzatok kicsit spirituális dolgokkal, ehhez most kitűnőek az energiák.
08.17. 11 óra 15 perc, Hold – Jupiter kvadrát, Hold – Szaturnusz szextil
Igen mélyen lévő blokkokat, korlátozó meggyőződéseket hozhat fel ez az energiaegyesülés. A hangulatotokra figyeljetek, mert könnyen érezhettek önsajnálatot, szeretetlenséget, eldobottságot, hitehagyottságot. Igyekezzetek a jó dolgokra fókuszálni, olvassatok/hallgassatok pozitív megerősítéseket.
08.17. 18 óra 10 perc, Hold – Neptunusz együttállás
Fokozódik az érzékenységetek, mely jó oldala, hogy nagyon jól működnek a megérzéseitek, és a művészi dolgok is vonzóbbá válnak. Viszont könnyebben a szívetekre vesztek mindent, erre figyeljetek oda.
08.18. 0 óra 30 perc, Hold – Plútó szextil
Az éjszakai energiák elég nyomasztóak lehetnek, ami most rossz álmok formájában jelenhet meg.
08.18. 8 óra 30 perctől 11 óráig, Hold – Nap kvinkunx, Hold – Vénusz kvinkunx
A délelőtt feszült lehet a két tanító fényszögnek köszönhetően. Belső harmóniánk felborulhat, ami nehéz helyzetekbe sodorhat bennünket. Legyetek tudatosak, ne vitatkozzatok, hanem próbáljátok megérteni, mire akarja felhívni a másik ember a figyelmeteket.
08.18. 18 óra 31 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés: Öntözés. Karfiol, kapor, egynyáriak ültetése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.