Augusztus 13. Vízöntő növő Hold, Telihold – Felszabadító napok

vizontoÁltalánosságban:

Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

A felszabadító energiákkal érkező időszak lehetőséget biztosít arra, hogy lelketek végleg felszabaduljon a kiszolgáltatott helyzetben és újra érezzétek a szívetekből jövő szárnyalást!
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
08.13. 17 óra 35 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
08.13. 22 óra 35 perc,
Hold – Merkúr szembenállás
Nehezen tudjuk lenyugtatni elménket, kissé nehezen találunk rá megnyugvásunkra. Főleg azok a helyzetek zaklathatnak fel bennünket, amikben nem lehetünk önmagunk, nem tehetjük azt amihez kedvünk volna. A szívünk és az eszünk csatája zajlik bennünk, amit akkor tudtok megoldani, ha azokra a dolgokra fókuszáltok, amik szívetek szerinti. Kezdjetek el hálát adni mindazért, ami boldogságot hoz az életetekbe.
08.14. 6 óra 45 perc,
Hold – Uránusz kvadrát
Zaklatott ébredésünk lehet, szinte hisztirohamot kaphatunk minden kötelező feladattól és kedvünk sincs nagyon felkelni.Vigyetek egy kis könnyedséget, újdonságot a reggeli órákba.
08.14. 22 óra 35 perc, Hold – Jupiter szextil
Az esti hatás nehezítheti a megnyugvásunkat, bár magunk sem igazán tudjuk mit szeretnénk. A helyzetet nehezíti, hogy a Telihold energiáját már érezzük. Elalvás előtt mantrázzatok pozitív megerősítéseket, ez segíteni fog.
08.15. 14 óra 29 perc, TELIHOLD
08.16. 3 óra,
Hold – Mars szembenállás
A hajnali hatás is leginkább zaklatottságot, küzdelmes álmokat hozhat, akár fel is ébreszthet bennünket. Figyeljetek tudatosan, hogy ébredés után csak jó dolgokra gondoljatok, mert érzékenyebbek lesztek a következő napokon.
08.16. 5 óra 48 perc, a Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.