Augusztus 11. Bak növő Hold – Saját felelősség felvállalása

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk.

Bármennyire is unalmasnak tűnnek ezek a napok, attól még megjutalmazhatjátok magatokat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással. A jó érzésekkel, a belső boldogsággal, emelitek a rezgéseteket, ami segít a pozitív dolgok bevonzásában.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Növő Hold végén járunk, így gondoljátok át, mi korlátoz még benneteket abban, hogy önmagatok legyetek? Ezen tudtok most még változtatni.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
08.11. 6 óra 49 perc, Hold a Bak jegyébe lép
08.11. 19 óra 35 perc,
Hold – Uránusz trigon
Felkavaró hatás, ami miatt azt érezhetjük, hogy nem találjuk a helyünket, minden idegesítő, ami megszokott. Jó ha belecsempésztek egy kis különlegességet az estébe, így a belső szabadságvágyatok is lecsillapszik.
08.12. 11 óra 50 perc, Hold – Szaturnusz együttállás
A késő délelőtt kimondottan alkalmas arra, hogy odafigyelést, kitartást igénylő feladataitokat elvégezzétek.
08.12. 18 óra, Hold – Neptunusz szextil
Az este kicsit álmodozóvá válhat. Bár még eladatok elvégzését tervezhetitek, mégis leginkább kiszakadnátok a mindennapok szürkeségéből. A kötelező dolgok mellett fordítsatok időt pihenésre is!
08.12. 19 óra és 21 óra között, Hold – Nap kvinkunx, Hold – Vénusz kvinkunx
Az este nem a harmóniáról lesz híres, valahogy magunk sem tudjuk miért, de feszültek vagyunk. Ez egy olyan állapot amikor nem is igazán tudjuk mit szeretnénk, csak tengünk-lengünk. Próbáljatok valami kellemes emlékre gondolni, vagy keresni valami olyan dolgot, ami boldogságot okoz. Ugyanakkor találjátok meg a tanítást a helyzetekben, hiszen ez lenne a cél. Mivel akar szembesíteni a másik ember, mit taníthat számotokra?
08.13. 0 óra 10 perc, Hold – Plútó együttállás
Felkavaró éjszakánk lehet a plútós közreműködésnek köszönhetően. Bak Hold időszaka kissé nyomasztó, érzelmi zárkózottságot okoz, felszínre jönnek félelmeink, túlzott önkorlátozásaink, erre erősít most rá a plútós energia. Álmaink szimbolikusan ezekre akarja felhívni figyelmünket.
08.13. 11 óra 30 perc,
Hold – Mars kvinkunx
Késő délelőtt komoly feszültséget érezhetünk, tanító szándékból keveredhetünk konfliktushelyzetbe, vitákba. A feladat, hogy akaratunkat tanuljuk meg képviselni, de ne akarjuk ezt másokra ráerőltetni. Ugyanakkor belső feszültségünk oka lehet, hogy úgy érezzük korlátozni akarnak bennünket, de rá kell jönnünk arra, hogy legnagyobb korlátozónk mi magunk vagyunk, túlzott kötelességtudatunk által.
08.13. 17 óra 35 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.