Augusztus 01. Kos fogyó Hold – Önérvényesítő napok

zodiac_sign_of_aries_by_sergem73-d38si0fÁltalánosságban:
Temperamentumos napok ezek! Növekednek a tüzes energiák, ez könnyen vezethet összetűzésekhez. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A Kos jegye a fejre, az agyra és az életerőre hat. Elegendő alvás, egészséges reggeli, sok folyadék, pihenés és relaxáció segít megőrizni a nyugalmadat. Örüljetek az életnek!
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen.  Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

A fogyó Hold napjait éljük, amely tevékeny napokkal köszönt ránk. Ha eddig halogattad, akkor most itt az ideje, hogy lépéseket tegyél a változásokért, és elengedd mindazt a meggyőződést, ami hátráltatja álmaid beteljesülését.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
08.01. 12 óra 54
perc, a Hold a Kos jegyébe lép
08.01. 18 óra 05 perc,
Hold – Mars szextil
Ennek a hatásnak köszönhetően úgy érezhetjük semmi sem állíthat meg bennünket, tele vagyunk energiával. Igyekezzetek le is vezetni valahogy ezt a sok energiát, különben zaklatottá válhattok.
08.01. 19 óra 45 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
Amennyiben az előző hatás energiáit nem éltétek ki magatokból valahogyan, akkor ez a hatás eléggé feszültté tehet bennünket. Úgy érezhetjük mintha bezártak volna, mintha mindenki csak minket akarna korlátozni.
08.02. 8 óra 5 perc, Hold – Nap trigon
Kellemesen indul a reggel, egyensúlyban vagyunk, így könnyedén tudunk másokkal is együtt működni. A nap folyamán azonban óvatosan, mert napközben feszültséget okozó hatás indul.
08.03. 2 óra 15 perc, Hold – Plútó kvadrát
A hajnali hatás erősen felbolygatja a tudattalanunkat, aminek rossz álmok lehet a vége. Azonban, ahogy szoktam írni, ki is álmodjuk magunkból, megtalálva a megoldást.
08.03. 4 óra 50 perc, Hold – Merkúr trigon
Álmunkban a logika és a szív jól megérti egymást, minek eredményeként, reggel eredeti ötlettel ébredhetünk. Hallgassatok a megérzésetekre és valósítsátok meg álmotokat!
08.03. 21 óra 51 perc, a Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek! Ha fáradtnak érzed magadat, masszírozd meg a nagy lábujjadat.
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés: Termés betakarítás, fagyasztás, befőzés.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.