Augusztus 12. Szűz növő Hold – Rendrakás, önelemzés

szűzholdÁltalánosságban:
Az elkövetkező napokon érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Jó ha most foglalkozok vágyaitokhoz vezető lépések kidolgozásán.
Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni. Ma összeszedettebbek vagytok, így a tanulás is jobban megy.

A Szűz Hold segítségünkre lesz hogy elmélyedjünk a részletekben és alapos belső nagytakarítást végezzünk.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható egyéb energiák:
08.12. 5 óra 59 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
08.12. 10 óra és 11 óra között, Hold – Uránusz trigon, Hold Szaturnusz trigon
Egy nagyon szép égi háromszögben egyesíti energiáját a három planéta, ami mindenképpen segít rendezkedésben, takarításban, elemzésben és általában a kötelező feladatokban. Mindezt úgy, hogy közben az újításokat is támogatja. Tehát könnyen belevághatunk egy új rendszer kialakításába a mindennapjainkban.
08.13. 6 óra és 8 óra között, Hold – Jupiter szextil, Hold – Neptunusz szembenállás
Megérkezett a nagy feltáró Jupiter, és ha bármilyen kételkedést talál bennünk, akkor a másik hatáson keresztül csalódottakká, erőtlenné válhatunk. Ne hagyjátok, hogy eluralkodjon rajtatok ez az érzés, mantrázzátok jó sokszor: Bármire képes vagyok! Amint jó dologra koncentráltok, abban a pillanatban máris segítőtökké válik a Jupiter.
08.13. 13 óra 10 perc, Hold – Plútó trigon
Már szerintem mindenki tudja, hogy a plútós hatás felbolygatja a tudattalant, ezért most más megközelítést választottam a délutánhoz. A 13-as szám kétszer is megjelenik az időpontban, nézzük mit jelent ez angyal nyelven: “A felemelkedett mesterek arra kérnek, hogy maradj bizakodó, és adj át nekik minden félelmet vagy kételyt – ők majd meggyógyítják, átalakítják őket.” (Doreen Virtue: Angyali számok)
08.14. 6 óra 35 perc, Hold – Mars trigon
Jól indul a reggel, megnövekszik kitartásunk, csak kicsit nehezebben vághatunk bele a feladatokba.
08.14. 6 óra 56 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Érdemes most gyümölcsnapot tartani, remekül megtisztítja a beleket.
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés: Ültessetek át, ültessetek ki, pótoljátok a pázsitot.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.