Április 7. Halak fogyó Hold – Érzékenység, spirituális energiák

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne ezekre a napokra időzítsétek a bevásárlást, inkább lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Fedezzétek fel a világ és önmagatok szépségét. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken. Gyerekekre jobban figyeljetek, nyugis programot szervezzetek, mert most különösen érzékenyek lehetnek! Gondoljatok arra, hogy minél több szeretetet adtok annál többet kaptok!

Mivel érzékeny, intuitív időszak ez, segíthetnek akár az Angyalkártyák, a jóskártyák, és a Symbolon kártya is. Úgyszintén nagyon hasznos módszer a vizualizáció, a meditáció.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
04.07. 22 óra 30 perc, Hold a Halak jegyébe lép
04.08. 16 óra 20 perc,
Hold – Uránusz szextil
A délután kissé zaklatottá válhat, mert az uránuszi energiák felbolygathatják a belső egyensúlyunkat. Mivel érzékenyebbek lehetünk Halak Hold idején, így figyeljétek milyen érzések dolgoznak bennetek, mit szeretnétek valójában?
04.09. 16 óra körül,
Hold – Mars kvadrát, Hold – Neptunusz együttállás
Varázslatos ugyanakkor nagy érzékenységet, álmodozási hajlamot hozó energiák dolgoznak ezen a délutánon. Sokkal álmodozóbbak lehetünk, de a jó oldala érzékenységünknek, hogy az intuíciónk is remekül működik. Viszont, ha hagyjuk elkalandozni gondolatainkat, akkor eléggé szétszórtakká válhatunk, aminek eredménye aztán idegeskedés, kapkodás lehet. Ne akarjatok mindent egyszerre, örüljetek a jelen adta lehetőségeknek.
04.10. 1 óra 45 perc, Hold – Plútó szextil
A hajnali hatás nem annyira kedvező, mert rendesen felkavarja a tudattalanunkat álmunkban. Lehangoltságot okozó álmaink lehetnek, főleg, ha van dolgunk az elengedéssel.
04.10. 8 óra 11 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!