Április 6. Bika növő Hold – Gyakorlatias napok

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel-ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljetek oda értékeitekre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket. De ne csak tervezgessetek, hanem tegyétek is meg a szükséges lépéseket a változásokért!

Teremést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
04.06. 15 óra 05 perc, Hold a Bika jegyébe lép
04.06. 18 óra 10 perc,
Hold – Uránusz együttállás
Az este alkalmas arra, hogy saját kényelmetekért indítsatok el változásokat. Minden újdonság, most olyan mintha egy friss fuvallat simogatná meg az arcotokat.
04.07. 18 óra 05 perc, Hold – Vénusz szextil
Szintén egy kellemes hatás amikor könnyedén megteremthetitek magatoknak a belső egyensúlyotokat. Bármi amit szívetek szerint szívesen tennétek, igazi feltöltődést, boldogságot nyújt.
04.07. 23 óra 45 perc, Hold – Neptunusz szextil
Ellazulásra, pihenésre kimondottan kedvező energia. Éjszaka révén, nyugodt alvásra számíthatunk.
04.08. 5 óra és 6 óra között, Hold – Szaturnusz trigon, Hold _Merkúr szextil
A sorsbolygó megnyugtató hatását érezhetjük ezen a reggelen. Kitartást, összeszedettséget ad a feladatokhoz is, főleg azokhoz, amit biztonságunk, rendezettségünk teremtéséért végzünk. Emellett kimondottan segít abban, hogy saját biztonságunkat, saját vágyaink szerint alakítsuk. Arra viszont vigyázzatok, hogy érzékenyebbek lehettek.
04.08. 10 óra 30 perc, Hold – Plútó trigon
Szenvedélyes hatás, ami felboríthatja a délelőtt nyugalmát. Felszínre hozhatja mindazt amire vágytok, de elnyomtátok magatokban. Amennyiben vágyaitok teremtéséhez használjátok, most nagyot léphettek előre.
04.08. 23 óra 14 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak, kamrában ellenőrizni a raktározott élelmiszereket.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés: Korai zöldségek vetése előnevelésre, korai burgonya csíráztatása.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.