Április 5. Vízöntő fogyó Hold – Korlátozások közt szabadon

vizontoÁltalánosságban:
Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

 

Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
04.05. 15 óra 03 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
04.05. 20 óra 15 perc,
Hold – Merkúr szextil
Kedvező hatással zárul a napunk, de egy kicsit túlpöröghet az idegrendszerünk, ha nem figyelünk. Remek ötleteink, újító gondolataink lehetnek, amire érdemes odafigyelni, de egyenlőre ne kezdjetek el agyalni rajta, mert nem fogtok tudni aludni.
04.06. 7 óra 55 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Egy feszültséget okozó hatás, ami nagyon kellemetlenné teheti a reggelünket. Főleg szülő-gyermek kapcsolatban érezhetünk villongásokat, de komolyabb veszekedést is szíthat. Minden idegesíthet a másikban, akár teljesen indok nélkül is. Ne adjatok most energiát ennek, inkább tegyetek kedvetek szerint, nem foglalkozva a másik emberrel.
04.06. 12 óra 30 perc, Hold -Szaturnusz együttállás
A délutáni hatás lecsillapítja a kedélyeket, ha nem dolgoznak bennünk önkorlátozások, vagy túlzott fegyelem. Ekkor jobban mennek a kötelező feladatok is.
04.06. 22 óra 35 perc, Hold – Nap szextil
Az este már kimondottan kedvezően alakul, békességben és harmóniában. De természetesen csakis akkor, ha tudatosan odafigyelünk magunkra.
04.07. 4 óra és 5 óra között, Hold – Mars trigon, Hold – Vénusz szextil
Az energiáknak köszönhetően igencsak aktívnak, energikusan ébredhetünk, de kissé nyughatatlanok is lehetünk, ami miatt a kitartást és összpontosítást igénylő feladatok nem annyira vonzóak számunkra. Próbáljuk úgy alakítani a délelőttöt, hogy legyen benne változatosság és különlegesség.
04.07. 12 óra, Hold – Jupiter együttállás
Ebéd után segítő hatás érkezik, ami lelkesedéssel és hittel tölt fel bennünket vágyainkkal kapcsolatosan. Ugyanakkor jobban érezhetjük, hogy most már vágynánk egy kis újdonságra, nagyobb mozgástérre.
04.07. 22 óra 30 perc, Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!