Április 4. Szűz növő Hold – Új rendszer születik

szűzholdÁltalánosságban:
Az elkövetkező napokon érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Jó ha most foglalkozok vágyaitokhoz vezető lépések kidolgozásán.
Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni. Ma összeszedettebbek vagytok, így a tanulás is jobban megy.

A Szűz Hold segítségünkre lesz hogy elmélyedjünk a részletekben és megtegyük még azokat a lépéseket az elengedést segítő időszak előtt, amire még szükség van.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható egyéb energiák:
04.04. 23 óra 18 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
04.05. 1 óra,
Hold – Vénusz kvadrát, Hold – Szaturnusz kvinkunx
Álmunkban sorsikus segítséget kapunk ahhoz, hogy rálátásunk nyíljon mindarra az önkritikára, kételkedésre, amivel saját harmóniánkat, egyensúlyunkat korlátozzuk. Ne aggódjatok, ha nem emlékeztek rá, a tudattalan őrzi az emléket és adott pillanatban tudatosan is megtaláljátok a megoldást.
04.05. 8 óra, Hold – Uránusz trigon
Feszültséget is hozhat a reggeli uránuszi hatás, de csak akkor, ha mindenáron ragaszkodtok a napi rutinhoz vagy a kigondolt feladatok elvégzéséhez. Kezdjétek bolondosan a reggelt, tegyetek kedvetek szerint.
04.06. 2 óra 10 perc, Hold – Nap kvinkunx
Ismét egy álmunkban érkező tanítás, ami felszínre hozhat kellemetlen párkapcsolati emlékeket és mintákat, ugyanakkor azt is, amivel lelkünk vágyát korlátozzuk. Ez kihatással lehet a reggeli hangulatunkra is, így tudatosan gondoskodjatok jó érzéseitekről!
04.06. 6 óra 35 perc, Hold – Neptunusz szembenállás
Túlzott érzékenységet hozhat ez a hatás, mindent jobban a szívünkre veszünk, és úgy általánosságban eluralkodhat rajtunk a csalódottság, szeretetlenség érzése. Ne hagyjátok, hogy ez az illúzió rátok telepedjen, kezdjétek a reggelt meditációval vagy pozitív megerősítésekkel.
04.06. 11 óra 35 perc, Hold – Merkúr szembenállás
Biztonságra, kiszámítottságra vágynánk, amit viszont nem támogatnak álmodozó gondolataink. Próbáljatok a jelenre koncentrálni és tudatosan keresni benne a boldogságot okozó dolgokat.
04.06. 15 óra 10 perc, Hold – Plútó, Jupiter trigon
Kellemetlenné válhat a délutánunk, ha nem figyelünk tudatosan arra, hogy milyen meggyőződések dolgoznak bennünk. Amennyiben hagyjuk, hogy ösztönösen történjenek a dolgok, akkor könnyen az önkritika, kételkedés csapdájába eshetünk. Pihenjetek meg egy kicsit, és akár írjátok össze mindazt, amiben jók vagytok, ami a ti belső értékeitek.
04.06. 23 óra 16 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Érdemes most gyümölcsnapot tartani, remekül megtisztítja a beleket.
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.