Május 27. Rák növő Hold – Érzékeny napok

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Növő Hold idején tehetünk azért, hogy érzelmi biztonságunkat megszilárdítsuk. Vizsgáljátok felül mindennapjaitokat, és azokat a feladatokat, programokat részesítsétek előnyben, ami lelketeknek jól esik és boldogságot okoz. Kényeztessétek belső gyermeketeket!
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, aventurin

A Holdra ható egyéb energiák:
05.27. 13 óra 24 perc
, Hold a Rák jegyébe lép
05.28. 11 óra,
Hold – Jupiter kvadrát
A délelőtti hatás nem mondhatni kellemesnek, nehezen hihetünk magunkban, hamar belesüppedhetünk a “szegény én” állapotba, ha nem vagyunk résen. Gondoljatok jó dolgokra, sikerélményekre, és olvasgassatok pozitív megerősítéseket.
05.28. 12 óra, Hold – Neptunusz trigon
Ez a hatás segíti képzeletvilágunk szárnyalását, és növeli az intuíciónkat a spirituális fogékonyságunkat. Emellett növeli a gyengéd érzelmekre való fogékonyságot, de az érzékenységet, álmodozási hajlamot is. Használjátok ki az ebédidőt és vizualizáljátok vágyatok megvalósulását, átélve közben a boldogságot, ami velejár.
05.28. 12 óra 30 perc, Hold – Merkúr szextil
Ez a hatás gyorsan megérkezett segítőként az előbbihez. A szívetek vágya szinte azonnal találkozik a gondolatokkal, így rögtön bevillanhat egy ötlet, ami a megvalósulást segíti. 
05.28. 20 óra 5 perc, Hold – Plútó szembenállás
Kedvezőtlen lelki életünk szempontjából ez az állás, ezért nagy az esélye annak, hogy a tudattalanunkban elnyomott lelki problémáink most felszínre jönnek és egyfelől igen rossz kedvünk lehet, csalódottá válhatunk, másfelől a bennünk dolgozó feszültség miatt igen harapósak lehetünk környezetünkkel élőkkel szemben. De nézzük a jó oldalát! A dél körüli hatásokat segítheti azzal, hogy tudatos munkával elháríthatjátok a maradék akadályokat is.
05.29. 1 óra 5 perc, Hold – Vénusz kvadrát
Ez nem éppen kellemes hatás, hatalmas feszültséget érezhettek, belső egyensúlyotok teljesen felborulhat. Szerencsére ez csak álmotokban jelenhet meg, rosszabb esetben fel is riadhattok tőle. Gondoljatok arra, hogy ez csak egy álom!
05.29. 8 óra 55 perc,  Hold – Uránusz kvadrát
Elég feszülten indulhat a reggel. Minden idegesítő lehet, legszívesebben kifutnátok a világból. Próbáljatok lehiggadni, és inkább borítsátok fel önként a délelőtt monotóniáját.
05.29. 14 óra 11 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés: Növények öntözése, most sok vízre van szükségük. 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.