Április 3. Bak fogyó Hold – Elköteleződés a változások mellett

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk. Ettől még megjutalmazhatjuk magunkat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Vizsgáljátok át mindazt a bevállalt feladatot, aminél azt érzitek, hogy a ti kötelességetek elvégezni. Írjatok egy listát róla, és szigorúan vizsgáljátok meg mindegyiket, hogy az valóban a ti dolgotok e. Nézzetek magatokba, milyen érzés miatt vállaltátok magatokra? Talán ettől érzitek fontosnak, szerethetőnek magatokat? Vagy bűntudatotok van ha nemet mondtok? Legyetek őszinték magatokhoz, és tegyétek fel a kérdést, mi lenne ha én valamilyen ok miatt nem tudnám megtenni? Hogyan oldódna meg? Ha találtok alternatívát, akkor azt a feladatot akár le is tehetitek.Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
04.03. 10 óra 13 perc, Hold a Bak jegyébe lép
04.04. 2 óra 05 perc, Hold – Uránusz trigon
Hajnalban már megint a fránya Uránusz okoz nyugtalanságot az arra érzékenyeknél. Ha felébredtek, akkor az annak a jele, hogy még mindig nem szabadultatok meg valamilyen lelki tehertől, ami korlátoz benneteket. Kezdjétek a napot megbocsátással és hálaadással!
04.04. 12 óra,
Hold – Nap kvadrát
Dél körül óvatosan a családi programokkal, mert ez a hatás felboríthatja az ünnep békéjét. Főleg Hölgyeknek üzenem, hogy nem kell mindent egyedül megcsinálni és az ünnepi készülődésbe beleszakadni!
04.04. 16 óra 30 perc, Hold – Vénusz kvadrát
A délutáni hatás sem kényeztet el bennünket, ha nem figyelünk tudatosan. Nehézséget, konfliktust okozhat Hölgyek között, de általánosságban is puskaporosabbá válhat a levegő. Mindennek az oka a kötelességtudat és a saját dolgaink fontossága közti összecsapás.
04.04. 18 óra 45 perc, Hold – Mars kvinkunx
A késő délután is eléggé feszültté válhat. Kicsit nehezebben tudunk elfogadóak lenni bármilyen korlátozással kapcsolatosan, ami nagyobb feszültséget okozhat bennünk. Ha nem tudtatok a nap folyamán pihenni, azért ne másokat okoljatok, hiszen ti vállaltátok túl magatokat.
04.04. 23 óra 55 perc, Hold – Neptunusz szextil
Ez a hatás éjszaka kimondottan kedvező, mert segíti a pihenésünket. Amennyiben szép gondolatokkal aludtatok el, akkor ez szép álmokat hozhat.
04.05. 9 óra 05 perc, Hold – Plútó együttállás
Kellemetlen hatással indul a reggel, mert tudattalanunkat piszkálja. Könnyen megjelenhet a szeretetlenség, eldobottság érzése. Nem beszélve arról, hogy akár elfojtott haragunk, fel nem dolgozott kellemetlen élményeink is felszínre törhetnek. Viszont a jó oldala, ha egyensúlyban vagyunk, hogy a tervezett feladatokkal igen jól haladunk.
04.05. 15 óra 03 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!