Április 22. Oroszlán növő Hold – Kreatív teremtés

OroszlánÁltalánosságban:
Ismerkedésre, hódításra, családlátogatásra kiváló nap. Ezen kívül alkalmas még családi ügyek intézésére, partik szervezésére és ünneplésekre. A hölgyekben erősödik az irányító hajlam, erre ügyeljetek, mert nem biztos, hogy a férfiak ezt jó néven veszik. Oroszlán napokon mindenkiben feltámad a színészi tehetség, ezért a melodramatikus fellépés sem meglepő.
Használjátok ki inkább ezeket a napokat arra, hogy töltsetek el párotokkal egy romantikus vacsorát vagy menjetek színházba, operába.
Kedvező a nap mindenféle kreatív tevékenységre.

A növő Hold időszakában járunk.  Oroszlános napokon erősítsétek önbizalmatokat, fogadjátok örömmel mások dicséretét. Képviseljétek érdekeiteket határozottan, tegyetek életcélotok megvalósításáért.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály

Holdra ható egyéb energiák:
04.22. 19 óra 07 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép
04.22. 23 óra 45 perc,
Hold – Nap kvadrát
Szerencsére már legtöbbünket álmában ér a hatás, így ha bármi feszültség is dolgozott bennünk, azt ebben a mély alvás fázisban meg is oldjuk.
04.23. 7 óra 30 perc, Hold – Merkúr trigon
A reggel kimondottan kellemesen indul, hiszen a szívünk és a józan eszünk egy nyelvet beszél. Könnyebben fejezzük ki az érzéseinket is, ami mindenképpen előnyös érzelmi ügyek tisztázására. Ugyanakkor könnyebben tudjuk szívünk vágyát logikus gondolatokkal előrevinni.
04.24. 5 óra 40 perc, Hold – Jupiter kvadrát
Ez már koránt sem mondható kellemes hatásnak, hitehagyottságot, kedvetlenséget érezhettek, de csak ha hagyjátok, hogy eluralkodjon rajtatok az érzés. Kezdjétek a napot pozitív megerősítésekkel, motiváló idézetekkel, videókkal, vagy egy jó zenével. Tehát erősítsétek a hiteteket, biztassátok magatokat, akár mantrázzátok: Bármire képes vagyok!
04.24. 20 óra 40 perc, Hold – Uránusz trigon
Elég pezsgő energia, amik csakis akkor támogat bennünket, ha több szabadságot adunk magunk számára. Ellenkező esetben eléggé feszültté válhatunk, és könnyen vitás helyzetekbe kerülhetünk. Rúgjátok fel az este monotonitását, tegyetek olyat, ami valóban kedvetekre való.
04.24. 22 óra 39 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

Nyári elvonulás az Újhold fényében, augusztusban!

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészség: Szívünkre, hátunkra, vérkeringésünkre, ereinkre ható terápiák kezdése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket kerüljétek!
Háztartás: családi ügyek megbeszélése, családlátogatás, ünnepségek, baráti összejövetelek szervezése
Szépségápolás: Jót tesz hajatoknak, ha erre a napra időzítitek hajvágásotokat. Hátmasszázsra is igen alkalmas nap.
Kertészkedés: Pázsit gondozás.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditáció

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.