Április 2. Skorpió fogyó Hold – Szélsőséges érzelmek

Skorpió_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában. Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A fogyó Hold időszakát kihasználva engedjétek el az önmagatokról alkotott negatív kritikákat, ami miatt szerethetetlennek érzitek magatokat. Igyekezzetek megváltoztatni véleményeteket, amiket félelmeitek táplálnak, ami miatt féltek a veszteségektől.
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
04.02. 0 óra 57 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép
04.02. 5 óra 20 perc,
Hold – Vénusz szembenállás
A reggeli ébredés kissé kellemetlennek mondható, mert a hatásnak köszönhetően felborulhat a belső egyensúlyunk. Főleg anyagi, kapcsolati ügyekben jelenhet meg az aggódás bennünk, de ezen tudunk változtatni, ha pozitív gondolatokkal, megerősítésekkel kezdjük a napot.
04.02. 17 óra 20 perc, Hold – Mars szextil, Hold – Szaturnusz szextil
A kettős hatás felerősítheti bennünk a veszteségtől, szeretetlenségtől való félelmeinket, ami miatt szinte görcsösen mindent meg akarunk tenni azért, hogy nehogy megtörténjen amitől félünk. Munkában azonban kitartást tud adni az energia, főleg, ha vizsgálódásra, elemzésre és kitartó cselekvésre van szükségetek hozzá.
04.03. 4 óra 30 perc, Hold – Neptunusz trigon
A hatás miatt növekszik az intuíciótok, így jó, ha hagyjátok, hogy belső hangotok irányítson benneteket. Ébredés után eszetekbe jutó gondolatok vagy esetleges álom foszlányok üzenetet, útmutatást hordozhatnak.
04.03. 16 óra és 18 óra között, Hold – Plútó szextil, Hold – Jupiter együttállás
A Plútó alaposan felkavarhatja a tudattalan állóvizét, felszínre hozva a mélyen lévő lelki sérüléseket, eldobottság érzését, majd a Jupiter energiája mindent felnagyít, kivetít, szinte mértéktelenné tehet. Kérdés mi lapul a szívetekben? Ha szerethetetlennek érzitek magatokat, ha harag dúl a lelketekben akkor azt erősíti fel. Ha boldogok és elégedettek vagytok, akkor ennek ad energiát és még boldogabbnak érezhetitek magatokat. Ebben az időszakban szinte minden helyzet, konfliktus egyfajta kivetítésként működik és tanítás rejlik benne.
04.04. 8 óra 54 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés, ágynemű lehúzása,
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők,kerüljétek a kozmetikai beavatkozásokat, most nagyobb a gyulladás veszélye!
Kertészkedés: Öntözés, leveles zöldségek és egynyári virágok ültetése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.