Április 2. Oroszlán növő Hold – Tanító napok

OroszlánÁltalánosságban:
Ismerkedésre, hódításra, családlátogatásra kiváló nap. Ezen kívül alkalmas még családi ügyek intézésére, partik szervezésére és ünneplésekre. A hölgyekben erősödik az irányító hajlam, erre ügyeljetek, mert nem biztos, hogy a férfiak ezt jó néven veszik. Oroszlán napokon mindenkiben feltámad a színészi tehetség, ezért a melodramatikus fellépés sem meglepő.
Használjátok ki inkább ezeket a napokat arra, hogy töltsetek el párotokkal egy romantikus vacsorát vagy menjetek színházba, operába.
Kedvező a nap mindenféle kreatív tevékenységre.

Oroszlános napokon engedjétek el ami önbizalmatokat gyengíti, fogadjátok örömmel mások dicséretét. Képviseljétek érdekeiteket határozottan, tegyetek életcélotok megvalósításáért, de tegyétek mindezt alázattal és ne EGO-ból.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály

Holdra ható egyéb energiák:
04.02. 20 óra 27 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép
04.02. 21 óra 50 perc, Hold – Szaturnusz szembenállás
Egy feszültséget okozó fényszög, ami felesleges terheinkre, félelmeinkre karja felhívni figyelmünket. Érzelmileg elég fagyossá válnak a dolgaink, ha nem keresünk tudatosan kellemes időtöltést magunknak. Keressetek online meditációt, mantrázást például.
04.03. 0 óra 15 perc, Hold – Mars szembenállás
Egy újabb feszültséget okozó energia, ami az éjszakánk nyugalmát zavarhatja meg. Rosszat álmodhatunk, de fel is riadhatunk küzdelmeink közepette. Amennyiben az estét egy megnyugtató meditációval zártátok, akkor enyhébben élhetitek meg az egészet.
04.03. 5 óra 40 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Feszültséget okozó hatás, ami felboríthatja a reggelünket, paprikás hangulatot okozva. Úgy érezhetjük, hogy besokaltunk, elegünk van mindenből, és legszívesebben ki sem dugnánk az orrunkat a takaró alól. A hiszti helyett inkább adjatok magatoknak egy kis szabad időt, tervezzetek reggelre valami olyat, amivel magatoknak kedveztek.
04.03. 21 óra 30 perc, Hold – Nap trigon,
Végre egy kellemes este, amit harmóniában tölthetünk. Használjátok ki közös otthoni programokra!
04.04. 6 óra, Hold – Merkúr, Neptunusz kvinkunx
Egy tanító fényszög, ami segíteni szeretne abban, hogy gondolatainkat megtanuljuk a jóra fókuszálni és lelki egyensúlyunk szolgálatába állítani. Használjátok ezt az intuitív, kreatív energiát arra, hogy egészségesnek, boldognak és gondtalannak látjátok magatokat!
04.04. 21 óra, Hold – Plútó, Jupiter kvinkunx
A téves meggyőződéseink csapdába csalhatnak bennünket, ha nem vagyunk résen. Mivel tanító fényszögek dolgoznak, ezért vegyétek észre minden nehézséget jelentő helyzetben a tanítást, azt hogy mire akarja felhívni a figyelmeteket.
04.04. 23 óra 18 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészség: Szívünkre, hátunkra, vérkeringésünkre, ereinkre ható terápiák kezdése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket kerüljétek!
Háztartás: családi ügyek megbeszélése, családlátogatás, ünnepségek, baráti összejövetelek szervezése
Szépségápolás: Jót tesz hajatoknak, ha erre a napra időzítitek hajvágásotokat. Hátmasszázsra is igen alkalmas nap.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditáció

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.