Április 16. Bika növő Hold – Gyakorlatias lépések a változásokért

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel-ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljetek oda értékeitekre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket. De ne csak tervezgessetek, hanem tegyétek is meg a szükséges lépéseket a változásokért!

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
04.16. 10 óra 49 perc, Hold a Bika jegyébe lép
04.17. 2 óra 35 perc,
Hold – Szaturnusz trigon
A sorsbolygó megnyugtató hatása most éjszakai nyugalmunkat igyekszik biztosítani. Azonban akiben félelmek dolgoznak az lehet, hogy rosszat álmodik vagy felriad.
04.17. 15 óra 45 perc,
Hold – Mars trigon
A délutáni hatásnak köszönhetően igen nagy határozottságot érezhetünk, és tervszerűen tudunk haladni feladataink elvégzésével.
04.17. 22 órától egészen másnap 1 óráig, Hold – Jupiter szembenállás, Hold – Plútó trigon, Hold – Vénusz együttállás
A két hatás összefogásának következtében felbolydul a tudattalanunk, felszínre kerülhetnek félelmeink, és mindazok a kételkedéseink amik miatt nem tudunk hinni magunkban vagy a körülmények változásában. Főleg azok a minták okozhatnak problémákat, amikhez túlzottan ragaszkodunk, mert megszoktuk őket, még akkor is, ha már akadályozzák előre lépésünket. Ugyanígy megjelenhetnek az anyagi biztonsággal kapcsolatos aggódásaink is. Mivel mindez a hajnali órákban történik, elég erős energiára számíthatunk, hiszen alvás közben nem tudunk elménkkel semmit kontrollálni, így akadálytalanul törhetnek elő elfojtásaink. Hölgyeknél a nőiségük megélésének problémája is felszínre kerülhet. Figyeljétek tudatosan, hogy mi történik veletek.
04.18. 14 óra 1 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak, kamrában ellenőrizni a raktározott élelmiszereket.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés: növények kapálása, talajlazítás.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.