Április 15. Szűz növő Hold – Rendrakás, önvizsgálat

szűzholdÁltalánosságban:
Az elkövetkező napokon érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Jó ha most foglalkozok vágyaitokhoz vezető lépések kidolgozásán.
Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni. Ma összeszedettebbek vagytok, így a tanulás is jobban megy.

A Szűz Hold segítségünkre lesz hogy elmélyedjünk a részletekben és megtegyük még azokat a lépéseket az elengedést segítő időszak előtt, amire még szükség van.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható egyéb energiák:
04.15. 12 óra 13 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
04.15. 15 óra 40 perc,
Hold – Uránusz trigon
Az uránuszi energia belső kritikusunktól szeretne megszabadítani, hogy ne kételkedjünk magunkban. Akkor fogjátok élvezni a délutánt, ha minél különlegesebbé teszitek azt.
04.16. 5 óra 30 perc, Hold – Mars kvadrát
A hajnali hatás zaklatottságot, feszültséget és hisztiket hozhat, ha ösztönösen reagáltok adott helyzetekben. Legyetek tudatosak és ne ugorjatok azonnal, és kerüljétek a konfliktusokat.
04.16. 17 óra 10 perc, Hold – Neptunusz szembenállás
Csalódottá, erőtlenné válhatunk délutánra, ami ennek a hatásnak köszönhető. De nem kell elkeseredni, ne hagyjátok, hogy eluralkodjon rajtatok ez az érzés, mantrázzátok jó sokszor: Bármire képes vagyok!
04.16. 21 óra 40 perc, Hold – Szaturnusz trigon
Estére lehiggadnak a kedélyek, a sorsikus segítséget is megkapjuk, hogy rálátásunk nyíljon lelkünk vágyára. Elalvás előtt már ne gondolkodjatok az elvégzendő feladatokra, inkább azt vegyétek sorba, amit a nap folyamán megoldottatok
04.17. 2 óra és 4 óra között, Hold – Plútó trigon, Hold – Jupiter kvadrát
A hajnali hatás sok mindent felszínre hozhat tudattalanunkból. Arra azonban figyeljetek, hogy az álom, csak a feldolgozásban segít, és azokkal szembesít, ami hátráltat benneteket, pl. a maximalizmussal és a kishitűséggel. Ébredés után erősítsétek a belső hiteteket, irányítsátok a fókuszotokat a szépre és jóra. Élvezzétek a madarak csicsergését, a nyíló virágok szépségét.
04.17. 6 óra 30 perc, Hold – Vénusz szembenállás
Szintén egy hátráltató energia, ami nem segíti belső harmóniánkat. Továbbra is tudatosan a jó dolgokat keressétek, akkor könnyebben átvészelitek az időszakot. Hölgyek különösen figyeljenek, mert köztük hamarabb alakul ki konfliktus.
04.17. 13 óra 21 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Érdemes most gyümölcsnapot tartani, remekül megtisztítja a beleket.
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés: Kapálás, ágyások előkészítése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.