Április 14. Kos fogyó Hold, Újhold – Önérvényesítő napok, új kezdetek

zodiac_sign_of_aries_by_sergem73-d38si0fÁltalánosságban:
Temperamentumos napok ezek! Növekednek a tüzes energiák, ez könnyen vezethet összetűzésekhez. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A Kos jegye a fejre, az agyra és az életerőre hat. Elegendő alvás, egészséges reggeli, sok folyadék, pihenés és relaxáció segít megőrizni a nyugalmadat. Örüljetek az életnek!
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen.  Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

A fogyó Hold utolsó napjait éljük, amely tevékeny napokkal köszönt ránk. Ha eddig halogattad, akkor most itt az ideje, hogy lépéseket tegyél a változásokért, és elengedd mindazt a meggyőződést, ami hátráltatja álmaid beteljesülését.
Elengedést/Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
04.14. 5 óra 24
perc, a Hold a Kos jegyébe lép
04.14. 14 óra 10 perc,
Hold – Merkúr trigon
Most az ész és a szív közös nyelvet beszél, így könnyen meg szívetek vágyának átgondolása is. Azonban arra vigyázzatok, hogy most különösen igaz az, hogy ami a szíveteken az a szátokon, és sokkal vehemensebben reagálhattok mások ellenállására.
04.14. 22 óra, Hold – Szaturnusz kvadrát
A késői órák is elég nagy feszültséget hordozhatnak, hiszen az akarat és a korlátozó energiák egymás ellen dolgoznak. Legjobb, ha hamar elmentek aludni.
04.15. 9 óra 45 perc, Hold – Mars kvadrát
Már az esti energiák sem voltak túl megnyugtatóak, és erre csak rásegíthet a délelőtti, ha valamilyen módon nem találjátok meg az akaratotok és a higgadt cselekvés között az egyensúlyt. A növekvő feszültség könnyen balesetveszélyes helyzetekbe sodorhat benneteket.
04.15. 19 óra 35 perc, Hold – Plútó kvadrát
Újabb feszültségkeltő hatás, ami miatt még a magabiztosságunk is meginoghat, ha tudattalan még dolgoznak bennünk olyan emlékek, amik megtépázták önbecsülésünket, bizonytalanná tettek bennünket. A feszült energiák most viszont nem a visszahúzódás felé irányítanak bennünket, hanem belevihetnek felesleges konfliktushelyzetbe.
04.16. 3 óra 56 perc, ÚJHOLD
04.16. 8 óra, Hold – Uránusz együttállás
Ez egy igen balhés helyzetet okozó hatás, ami elég feszültté teheti a reggelt. De most minden azért történik, hogy ez a feszültség kirobbantson a megszokásokból és valódi új kezdeteket hozzon az Újhold.
09.09. 18 óra 23 perc, a Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek! Ha fáradtnak érzed magadat, masszírozd meg a nagy lábujjadat.
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés: Kerüljétek a földmunkákat!

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.