Április 11. Rák növő Hold – Érzékeny napok

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, aventurin

A Holdra ható egyéb energiák:
04.11. 5 óra 330 perc
, Hold a Rák jegyébe lép
04.11. 8 óra 50 perc,
Hold – Uránusz szextil
Jelentősen megnehezítheti ez az izgatottságot okozó hatás a délelőttünket. Úgy érezhetjük nem találjuk a helyünket, sehogy sem jó. Próbáljatok megnyugodni, és valami újdonsággal foglalkozni.
04.12. 12 óra 15 perc, Hold – Neptunusz trigon
A délután figyeljetek tudatosan, mert sokkal érzékenyebbek lehettek az átlagosnál. Viszont az előnye a hatásnak, hogy segít az intuitív feladatoknál és a művészi tevékenységeknél.
04.12. 17 óra 5 perc, Hold – Vénusz trigon, Hold – Szaturnusz szembenállás
Eléggé kettős hatások dolgoznak, így hangulatunk eléggé hullámzó lehet. Az érzelmi világunk harmóniában van, azonban a sorsbolygó eléggé ez ellen dolgozhat. Azt érezhetjük, hogy egyik pillanatban átjár minket a szeretet, a következőben pedig lefagynak az érzelmeink, ha a napi feladatainkra gondolunk. Próbáljátok kicsit pihenni a feladatok közepette, így ki tudjátok egyensúlyozni a kettős energiákat.
04.12. 21-22 óra között, Hold – Nap kvadrát, Hold – Plútó szembenállás
Feszültséget érezhetünk az este folyamán. A rossz érzésekbe szenvedélyesen belelovalhatjuk magunkat, ezért a megoldást a jó dolgokra fókuszálás hozhatja el. Álmainkra azonban még hatással lehet, felkavarodott tudattalanunk érdekes álmokat hozhat.
04.13. 2 óra,
Hold – Merkúr trigon
A hajnali hatásnak köszönhetően kisimulnak gondolataink és szép álmok formájában biztosítanak nyugodt alvást.
04.13. 9 óra 49 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés: Növények öntözése, saláta, hagyma, cikória, karfiol, kelkáposzta, spenót, egynyáriak vetése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.