Április 11. Halak fogyó Hold – Érzékenység, spirituális energiák

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne ezekre a napokra időzítsétek a bevásárlást, inkább lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Fedezzétek fel a világ és önmagatok szépségét. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken. Gyerekekre jobban figyeljetek, nyugis programot szervezzetek, mert most különösen érzékenyek lehetnek! Gondoljatok arra, hogy minél több szeretetet adtok annál többet kaptok!

A Hold fogyásának napjaiban vessetek be minden módszert, hogy megtisztuljatok, most jöhetnek a varázslatok, spirituális módszerek is. Mivel érzékeny, intuitív időszak ez, kétségeitek tisztázásában segíthetnek akár az Angyalkártyák, a jóskártyák, és a Symbolon kártya is. Úgyszintén nagyon hasznos módszer a vizualizáció, a meditáció.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
04.11. 20 óra 39 perc, Hold a Halak jegyébe lép
04.12. 14 óra 15 perc,
Hold – Szaturnusz szextil
Délutáni hatás, ami egyfelől segít abban, hogy érzelmileg kiegyensúlyozottak legyünk, másfelől kitartást ad vágyaink megvalósításához vagy művészi alkotáshoz.
04.13. 0 és 3 óra között, Hold – Mars szextil, Hold – Neptunusz együttállás, Hold – Vénusz szextil
Mivel a hatás éjszaka érkezik, ezért álmunkban üzenetet kaphatunk. A sugallat hatására rátalálhatunk arra, hogy hogyan valósítsuk meg elképzelésünket, és hogyan rendezzük kapcsolati vagy anyagi ügyeinket. Lefekvés előtt készítsetek magatok mellé papírt és tollat, hogy ha felriadnátok azonnal le tudjátok írni gondolataitokat. Ne aggódjatok, ha nem ébredtek fel vagy reggel sem emlékeztek semmire, a tudattalonotokban elraktározódik a megoldás és adott pillanatban be fog ugrani.
04.13. 13 óra 25 perc, Hold – Jupiter trigon
Ez a hatás csakis tőletek függ, segítőtökké válik, vagy még jobban felerősítheti a lehangoltságot, ami a délutáni energia okozhat. Próbáljátok megfejteni mi dolgozik bennetek, és megoldást találni rá.
04.14. 5 óra 24 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés: Öntözés, karfiol, kapor, turbolya, borsikafű, egynyári virágok ültetése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.