Április 10. Kos fogyó Hold, Újhold – Tavaszi ébredés

zodiac_sign_of_aries_by_sergem73-d38si0fÁltalánosságban:
Temperamentumos napok ezek! Növekednek a tüzes energiák, ez könnyen vezethet összetűzésekhez. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A Kos jegye a fejre, az agyra és az életerőre hat. Elegendő alvás, egészséges reggeli, sok folyadék, pihenés és relaxáció segít megőrizni a nyugalmadat. Örüljetek az életnek!
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen.  Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

Itt a lehetőség, hogy változtassunk és a természettel együtt éljük át a felébredést.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
04.10. 8 óra 11
perc, a Hold a Kos jegyébe lép
04.11. 8 óra, Hold – Szaturnusz szextil
Reggel sorsikus segítséget kapunk ahhoz, hogy fölösleges terheinket, önkorlátozásainkat és túlzott felelősségvállalásunkat észrevegyük és átgondoljuk, mi valóban a mi feladatunk és mi az amit bizonyítási vágyból teszünk. Fizikai síkon görcsök formájában is jelezhet testünk.
04.11. 10 óra 45 perc, Hold – Merkúr együttállás
Nem mondhatni, hogy a hosszabb összpontosítást igénylő feladatok most jól mennek. Inkább válasszátok a mozgékonyságot, gyorsaságot igénylő feladatokat, ebben kimondottan sikerélményeket élhettek meg. Arra azonban ügyeljetek, hogy könnyebben keveredhettek vitás helyzetbe, ha tévedhetetlennek hiszitek magatokat.
04.12. 4 óra 30 perc, ÚJHOLD!
04.12. 6 óra, Hold – Mars szextil
Az energia hozhat belső zaklatottságot és szétszórtságot, ami nehezebbé teheti a reggelünket. Mivel ma az új kezdeteket hozó Újhold napja van, különösen figyeljetek, hogy megtaláljátok életetekben a prioritást, és egyesítsétek energiáitokat ennek eléréséhez.
04.12. 10 óra 20 perc, Hold – Jupiter szextil
Egy kimondottan segítő hatás, ami hittel, lelkesedéssel tölt fel bennünket, óriási energiát adva mindenhez. Használjátok ezt a csodás energiát a teremtéshez, az igazi ébredéshez!
04.12. 13 óra 10 perc, Hold – Plútó kvadrát
A délután már nem annyira kellemes, ennek a kellemetlenkedő hatásnak köszönhetően. Tulajdonképpen abban akar segíteni, hogy elvágjuk a maradék ragaszkodásokat, ami akadályozza megújulásunkat. Mivel elég komoly feszültséget és hatalmi harcokat is szíthat, ezért óvatosan a vitákkal.
04.12. 14 óra 05 perc, Hold – Vénusz együttállás
A délután folytatása is igen energikus, ami kimondottan kedvező Újhold napján. Képesek vagyunk előtérbe tolni saját elképzeléseinket, jobban kiállva saját érdekünkért. A vita lehetősége itt is fennáll, úgyhogy tudatosságra mindenképpen szükség van, mert meggondolatlanok lehetünk.
04.12. 19 óra 44 perc, a Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek! Ha fáradtnak érzed magadat, masszírozd meg a nagy lábujjadat.
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!