Április 1. Nyilas fogyó Hold – Hitünk erősítése

nyilasÁltalánosságban:

Most életkedvünk, hitünk erősödik, optimistákká, lelkesekké, nyitottakká válhatunk.
Nyilas Hold napokon örömet találhattok a sportban, tanulásban, olvasásban és kisebb utazásokban is. Az időszak jó energiákat tartalmaz jogi ügyek intézésére, főleg akkor, ha a lezárás végett képesek vagytok lemondani, elengedni bizonyos merev álláspontokat. Sok új ötletetek támad, szívesen ismerkedtek, és most még előítéleteteket is képesek vagytok félre tenni. Menjetek társaságba, főleg olyanokba, ahol sokat beszélgethettek, egymást segíthetitek a fejlődésben, vagy egyszerűen csak a másik tapasztalata révén tanulhattok.

Nézzetek magatokba, és engedjetek el minden olyan hitrendszert, ami akadályoz benneteket a megújulásban!
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, szodalit

Holdra ható egyéb energiák:
04.01. 7 óra 58 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép
04.01. 22 óra 50 perc,
Hold – Uránusz kvinkunx
Ez a hatás zaklatottá tehet, izgatottabbnak, akár idegesebbnek is érezhetjük magunkat. Valahogy azt érezhetjük, nem találjuk a helyünket, és nehezebben is aludhatunk el. Lehetőleg már ne gondolkodjatok a nap történésein, és ne tervezgessétek a holnapot.
04.02. 2 óra és 5 óra között, Hold – Szaturnusz szextil, Hold – Nap trigon
Hajnalra megérkezik a sorsikus segítség ahhoz, hogy megnyugodjunk és egyensúlyba kerüljünk. Az energiák viszont tombolnak, ezért ez is okozhat felébredést és nyugtalanabb alvást.
04.02. 7 óra 50 perc, Hold – Vénusz trigon
Igazán jól indul a reggelünk, lelkesek, tettre készek vagyunk. Azonban az energiák inkább azoknak a feladatoknak kedveznek, amiket egyedül tudunk elvégezni és nem annyira igényelnek kitartást. Az akarattal azonban óvatosan, fogadjátok el, ha mások mást akarnak vagy más véleményen vannak.
04.02. 12 óra 35 perc, Hold – Mars szembenállás
Aki mégis valami nagyobb feladatba fogott bele, vagy egyszerre mindenbe, az most elég idegessé válhat, és úgy érezheti összecsapnak a feje fölött a hullámok. Álljatok meg egy kicsit, pihenjetek, és tervezzétek meg a nap további részét.
04.02. 19 óra 40 perc, Hold – Neptunusz kvadrát
Kellemetlenkedő hatás, ami csalódottságot, zavarodottságot okozhat. Mindez annak köszönhető, ha a nap folyamán nem tudtatok leállni vagy tényleg mindent egyszerre akartatok elvégezni. Próbáljátok szép dolgokkal elterelni a figyelmeteket és most már tényleg pihenjetek!
04.02. 23 óra 15 perc, Hold – Jupiter szextil
Késő estére segítő energia érkezik, ami szinte láthatatlanul erősíti önbizalmatokat, tölt fel hittel és optimizmussal. Főleg, ha ekkor már nem nézitek a híreket!
04.03. 7 óra 20 perc, Hold – Merkúr kvadrát
A reggel nem a legjobban indul, a hatás egy kis zavarodottságot okoz, nehezebben összpontosítunk és még nehezebben tervezünk. Érdemes tudatosan átgondolni, és tervet készíteni a feladatokhoz, így megelőzhetitek a szétszórtságot.
04.03. 10 óra 13 perc, Hold a Bak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Comb és a vénák terápiájára alkalmas időszak, de műtéteket erre a napra ne időzítsetek!
Háztartás: útitervek, szellőztetés, kirándulások szervezése
Szépségápolás: Cellulit kezelésre alkalmas időszak, amennyiben ilyet terveztek akkor most kezdjétek el.
Kertészkedés: 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!