Április 09. Vízöntő fogyó Hold – Felszabadító energiák!

vizontoÁltalánosságban:
Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

Az elengedés időszakában járunk, így még mindig van lehetőségünk elengedni a fölösleges terheinket.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
04.09. 8 óra 49 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
04.09. 21 óra 15 perc, Hold – Merkúr szextil
A szívünk és az eszünk kéz a kézben jár ezen az estén, így képessé válunk arra, hogy meghalljuk belső bölcsességünket, és gondolataink is támogatóul szegődjenek ehhez.
04.10. 10 óra, Hold – Vénusz kvadrát
Délelőtt úgy érezhetjük, hogy felborult a harmóniánk, főleg azok azok a kapcsolataink válhatnak idegesítővé, amiknél azt érezzük, hogy korlátozóak. Emellett az anyagi megszorítások is belső feszültség okozói lehetnek.
04.11. 3 óra és 4 óra között, Hold – Nap szextil, Hold – Jupiter kvadrát
A kettős hatás álmunkban érkezik, és megoldást igyekszik hozni a magunkban elfojtott Édesapánkkal vagy párunkkal kapcsolatos nem megoldott problémákra. Amennyiben ébredéskor emlékeztek rá, próbáljátok álmotokat értelmezni, és a negatív érzésektől megszabadulni.
04.11. 16 óra 55 perc, Hold – Uránusz szextil
Ez a hatás zaklatottságot okozhat nyugalmi állapotban, így könnyen előfordulhat, hogy nem találjuk a helyünket, vagy egyre idegesebbé válunk. Próbáljátok felborítani a délután rutinját vagy még jobb, ha sportolni mentek.
04.11. 20 óra 39 perc, Hold a Halak jegyébe lép

Ébreszd fel a benned lévő erőt! Gyere velem nyári elvonulásomra!

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés: Elvirágzott virágcsomók eltávolítása, pince takarítás, szellőztetés, kártevők elleni permetezés.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.