Ápolgasd a vágylistádat úgy, mintha egy virágmag lenne!

írásAzt, hogy hogyan készítsetek vágylistát, már leírtam Nektek. Egy kis ismétlés után, most abban szeretnék segíteni, hogy mivel erősíthetitek saját teremtéseteket.

Amennyiben még nincs vágylistátok, akkor készítsétek el Újhold napján. Ügyeljetek arra, hogy inkább kevesebb vágyat írjatok rá egyszerre, így jobban tudjátok energiáitokat összpontosítani, és a teremtésetek is sokkal hatékonyabb lesz. Az is plusz segítség, ha fel tudtok állítani egy fontossági sorrendet. Nem kell kapkodni, rágörcsölni a tökéletes listára, akár több napon keresztül is készíthetitek, változtathattok rajta, amíg nem érzitek azt, hogy most már minden rendben van.

Mire figyeljetek a vágylista készítésénél?
– A megfogalmazásnál ügyeljetek arra, hogy jelen időben írjátok le, mintha már megvalósult volna az életetekben.
– Ne használjátok a ne, nem szót. Pl. aki betegséggel küzd, az azt írja le, hogy „Tökéletesen egészséges vagyok, Köszönöm!” vagy aki pénzproblémával küzd, az azt írja le: „Minden szükségletem kielégül, bőségben élek, köszönöm!”
– Minél többet elképzelitek vágyatok tárgyát (pl. magatokat egészségesen, gazdagon)) annál hamarabb jön el a siker. Mindezt tegyétek szeretettel és higgyetek magatokban!
– Annyiszor gondoljatok vágyaitokra, amennyiszer csak tudtok, és figyeljétek a lehetőségeket, amiket a sors hoz számotokra. A megvalósuláshoz a megfelelő időben lépnetek is kell majd, helyettetek nem tudja a vágyaitokat senki megvalósítani.

vágytáblaA vágyaitokat illusztrálhatjátok képekkel is, amivel vágytáblát is készíthettek. Ennek előnye, hogy egy jól látható helyre téve, napi szinten nézegethetitek, így szépen bedolgozza magát a vágy a tudatalattiba is, egyre erősítve a vonzás működését.

 

Ha már van vágylistátok vagy vágytáblátok, akkor se dőljetek elégedetten hátra, olvassátok át Újholdkor, írjátok újra, ha szükséges, hogy ami már teljesült az lekerüljön róla, helyet adva az új vágyaknak.

Akkor most nézzük meg azt, hogy Újhold napja után, mik azok a teendők, amikkel még segíthetitek saját teremtéseteket. Gondoljatok bele, ha elültettek egy magot, akkor azt is gondozni kell, hogy virág legyen belőle. Locsolgatni, ahhoz hogy ne száradjon ki. A vágyainknál a víz a szeretet, amivel naponta öntözgetjük, saját kis vágy magocskáinkat. A gondolat, amit papírra vetünk az érzéssel (szeretet) együtt váltja valóra a vágyainkat.

És még egy valami kell a csodához, az pedig mi magunk vagyunk! A saját önértékelésünk hiánya lehet a legnagyobb korlátozója vágyaink megvalósulásának. Ha értéktelennek érzitek magatokat, akkor a csoda is el fog kerülni. mennyire szereted, becsülöd magad? Mennyire érzed azt, hogy megérdemled a jót?

Ezeket a kérdéseket mindenképpen tedd fel magadnak, ha azt látod, életedben nem történnek meg a változások. Ha úgy látod, nem szereted magad, akkor ezen kell először változtatnod, önismerettel, önelfogadással. Kezdheted pl. azzal, hogy meghallgatod ezt a meditációt naponta:

 

Ha a válaszod az, hogy igenis szereted magad, de neked mégsem sikerül teremteni, akkor azt kell megnézni, hogy a tudatalattidban milyen háttérprogram fut, mi az ami mindennek ellenére blokkolja a pozitív változást. Mi ilyenkor a Symbolon (önismereti) kártyát hívjuk segítségül, hogy belelessünk a tudatalatti blokkokba. Ilyenkor ezekkel kell szembenézni, és megoldani ahhoz, hogy a változás elinduljon.

Mik lehetnek ezek?

– Ezek lehetnek korlátozó hiedelmek gyermekkorból (pl. ha ezt hallottátok nap mint nap: „az élet nehéz, csak az érvényesül, aki dolgozik éjt-nappallá téve”, vagy „itt csak az lehet gazdag, aki lop, csal és hazudik”). Ezek boldogságotok „ellenkampányai”.
– Az is lehet, hogy állandóan panaszkodtok, háborogtok, ahelyett, hogy a jó dolgokról beszélnétek. Ezzel a negativitással csak azt éritek el, hogy arra a rezgésszintre csatlakoztok, és a hiányra való koncentrálás még több hiányt vonz majd be. A pénz problémája is szeretet problémája, tehát ha rendezzük saját magunkhoz való viszonyulást, ha értékeljük magunkat, munkánkat, akkor a pénz is nagyobb kedvvel áramlik hozzánk!

Nézzük meg most összefoglalva a feladatokat:
– Tanuld meg szeretni magadat, és tudatosítsd magadban, hogy megérdemled jót, a boldogságot, szeretetet és a bőséget!
– Fedezd fel magadban az esetleges korlátozó, blokkoló energiákat, amik még működnek és írd felül azokat pozitív megerősítésekkel!
– Vágylistáddal foglalkozz naponta, mindegy mennyi időt, csak rendszeres legyen. Ha 1-2 perced van rá, akkor annyit. Arra azonban ügyelj, hogy mindig érezd magadban ilyenkor a hitet és a szeretetet, és ne foglalkozz a teremtéssel olyankor, amikor lelkileg nem érzed jól magad.
– Időnként „frissítsd” a listát, táblát, ne legyen rajta már megvalósult vágy. Minden elért sikerért legyél hálás magadnak, ünnepeld meg az eredményedet, mert megérdemled! Ezzel erősíted magadban azt, hogy nincs lehetetlen.

be-woman-of-the-weekMég egy pár apróság, ami a Hold állásától független, de segít abban, hogy a napjaid jobbá váljanak.
– Reggel ébredéskor köszönd meg, hogy felébredtél és mond ki hangosan, hogy „ma csupa jó dolog fog velem történni, igazi csodás napom lesz!”
– Ha napközben panaszkodókkal találkozol, akkor ne menj bele a siránkozásba, hanem kezdj el arról beszélni, hogy te milyen jól érzed magad, és mesélj arról, hogy milyen pozitív dolgok történnek veled. Hidd el nagyon hamar elköszönnek tőled és hirtelen sietős lesz tovább menniük.
– Este mindig úgy aludj el, hogy gondold át mi mindent végeztél el aznap és legyél hálás MAGADNAK, azért, hogy mindez sikerült.

Ha ez utóbbi pár dolgot betartjátok, már jobban fogjátok magatokat érezni, és ezzel a teremtő energiátok is egyre erősebb lesz. Vágyaitok virága pedig szépen szárba hajt és gyönyörű virágzásnak indul majd.

Csodás teremtést kívánok Mindenkinek szeretettel!

Dudás Mária gyermekasztrológus
Dudás Mária
asztrológus, Nőiségébresztő tréner
Időpontkérés, bejelentkezés tanácsadásra: 06/30-4515002

Tanácsadások, meditációk, tanfolyamok itt!

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.