A varázslatos Hold – Milyen hatással van a Hold a mindennapi életünkre?

Holdfázisok A Hold rejtélyes égitest. Sokféle néven ismerik és mind az ősi, mind a modern kultúrákban megkülönböztetett tisztelet övezi szerte a világon. A nőket és a férfiakat is bensőséges kapcsolat fűzi a Hold arcához, amely örökké változik: egy holdciklus alatt félholdból telivé, majd fogyó holdból újholddá válik. A Hold nem csupán a föld vizeit vonzza és taszítja, amikor apályt és dagályt támaszt, hanem testünk nedveit befolyásolja, ami meghatározza kedélyünket, éjjeli nyugalmunkat, egészségünket és a nők havi ciklusát. A Hold különösen erős hatást gyakorol mentális és érzelmi stabilitásunkra. A Hold a női bölcsesség, az intuitív tudás és mély megérzések megtestesítője. A Holdat nem szoríthatjuk racionális keretek közé: a Hold szabad lélek.

Mi közünk van a Holdhoz?
A Hold az, aki egyfajta cselekvésre, vagy nem cselekvésre ösztönöz minket. Vagy éppen van, amikor támogat, vagy éppen nem. Befolyásolhatja érzelmeinket is, energiájának köszönhető, ha erőnk teljében érezzük magunkat, de akkor is, amikor lehangoltak vagyunk. Nem tudjuk kivonni magunkat a hatása alól, de hűséges kísérőnk és támogatónk lehet, ha társunkká fogadjuk utunkon. Arra biztatlak benneteket, hogy kezdjétek el tudatosan figyelni, hogy mikor milyen Holdállás van, és próbáljátok életeteket energiáihoz igazítani. Meglátjátok, hogy azonnal érezni fogjátok támogató energiáit, legyen szó akár háztartási munkáról, kertetek szépségéről, növényeitek virágzásáról, vagy akár saját személyes jólétetekről, üzleti életetekről.

Holdfázisok – Változó hatások életünkre
Érdemes tudnunk épp milyen jegyben áll a Hold, de talán még fontosabb tudni azt, hogy milyen fázisban van. Épp növekszik? Vagy csökken? Nézzük most meg, hogy melyik holdfázis mire alkalmas!

– Az Újhold mindig új lehetőségeket hoz magával, ilyenkor fogjunk új dolgokba. A költözéshez is jó energiát kapunk, praktikus ekkorra időzíteni. Írjunk vágylistát, ami tartalmazza mindazt, amit el akarunk érni és érezhetjük Holdanyánk segítő energiáit ügyeink alakulásában. Alkalmas tisztítókúra, böjt kezdésére is.
– A telihold feszültségeket hoz, ilyenkor több a baleset, a bűntény, a születés, és lehet hogy rosszabbul is alszunk éjszaka. Műtéteket lehetőleg ne időzítsünk Telihold közeli időpontra, mert veszélyeket hozhat.
– A növő hold segít a tervezésben, kivitelezésben. Ilyenkor még a kozmetikai kezelések is hatásosabbak,
– Fogyó Holdnál a legjobb elkezdeni mindenfajta fogyókúrát, mert az elfogyasztott táplálék növő Holdnál sokkal nagyobb mértékben épül be. Műtétek időpontjára ez a periódus a legalkalmasabb, de figyelni kell arra, hogy a betegség szimbolikusan melyik asztrológiai jegyhez tartozik, hogy ne abban a jegyben álljon a Hold (Pl. térdműtétre ne Bak Hold idején kerüljön sor).

Tanuljunk meg együtt élni a Holddal, hagyjuk hogy segítőnk legyen a mindennapokban! Mostantól minden változásról értesítünk benneteket, így tudatosan is szolgálatotokba állíthatjátok ezeket az energiákat. Amellett, hogy olvashattok az aktuális hatásokról, azt is megtudhatjátok, hogy melyik ásvány segítségét kérhetitek ezen a napon.
Figyeljétek facebook oldalunkat!

Érdemes egy alapkészletet vásárolni ehhez, amihez legjobbak a marokkövek, amit adott napon magatokkal tudtok vinni.

Difference-Between-a-Rock-and-Mineral-MineralHogy mik is legyenek ezek?
Most ehhez nyújt Nektek segítséget Tátrai Kati az érdi Ékszerműhely szakértője. Katiról érdemes tudni, hogy nem csak ért az ásványokhoz és értékesíti azokat, hanem adott problémára speciális ásványkombinációkat állít össze. Nagy szeretettel készíti az ékszereket is belőle, és ez a szeretet sugárzik is alkotásaiból.

Alapkészlet:
– holdkő
– labradorit
– vörös jáspis
– rózsakvarc
– tigrisszem
– aventurin
– hegyikristály
– leopárdjáspis
– jáde
– karneol
– szodalit
– obszidián
– türkiz
– ametiszt

Dudás Mária asztrológus
06/30-4515002

Tátrai Kati Ékszerműhely Érd
06/20-3711819

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.