November 29. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás

szűzholdÁltalánosságban:
Ma érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni.

Fogyó Hold időszakának végén járunk, így még adott a lehetőség, hogy rendet rakjatok életetekben és kitakarítsátok mindazt, ami a valódi változás útjában áll
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható energiák:
11.29. 12 óra 07 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
11.29. 15 óra 40 perc, Hold- Merkúr kvadrát
A józan ész most kissé beleszólhat a terveinkbe, és felboríthatja a nyugalmat. Az értelem és a szív most nem nagyon találja a közös utat így most függesszétek fel az eddigi tevékenységeteket és inkább pihenjetek egyet.
11.29. 20 óra 10 perc,
Hold – Jupiter kvadarát
A folytatás sem mondható kellemesnek, ha délután nem adtunk egy kis pihenést magunknak. Mostanra teljesen kimerülhetünk lelkileg és csalódottá válhatunk. Az este folyamán már valóban saját töltekezésetekkel foglalkozzatok!
11.30. 1 óra 15 perc, Hold – Nap kvadrát, Hold – Szaturnusz trigon
Szerencsére a feszültséget okozó és a segítő hatás egyszerre érkezik, így reméljük nem sokat érzünk meg ebből. Főleg azoknál okozhat mégis problémát, akik kételkednek magukban, és emiatt felesleges félelmeket és terheket hurcolnak magukon.
11.30. 3 óra 20 perc,
Hold – Mars szembenállás
Egy feszültséget okozó hatás, ami miatt könnyen felriadhatunk ezen a hajnali órán. Főleg akkor fordulhat ez elő, ha elfojtott düh dolgozik bennünk.
11.30. 11 óra 35 perc,
Hold – Neptunusz szembenállás
A délelőtt folyamán felerősödhet rossz kedvünk, mert a neptunuszi hatás ködösséget, szeretetlenség érzését okozhatja. Tudatossággal viszont megelőzhetitek a bajt, olvassatok pozitív megerősítéseket, hallgassatok zenét, és a szépre koncentráljatok.
11.30. 21 óra 45 perc, Hold – Plútó trigon
A Plútó mindig szenvedélyt gerjeszt, így ezen az esti órán igyekszik figyelmünket saját tudattalanunk mélyére irányítani. Mindaz a helyzet, amiben kevésnek érezzük magunkat vagy kritizálnak bennünket a tudattalanban megbúvó meggyőződések eredménye. Nézzetek szembe vele tudatosan és változtassatok!
12.01. 15 óra 30 perc, Hold – Merkúr szextil
Most lelkiállapotunk egyértelműen gondolatainktól függnek, így legyetek nagyon tudatosak, kerüljétek a panaszkodókat, a pesszimista embereket.
12.01. 15 óra 48 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmasak még ezek a napok:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.