2020. szeptember 17. Szűz Újhold – Új biztonság teremtése

SzűzújholdA szeptemberi Újhold a Szűz jegyében köszönt ránk, aminek erőssége az önelemzés, éleslátás és az aprólékos tervezés, rendrakás. Ez most segít abban, hogy vágyaink felé vezető utunkról minden akadályt eltakarítva a megvalósítás útjára lépjünk. Ekkor már az égitestek főként földies jegyekben tartózkodnak, így kimondottan a kitartó gyakorlatias teendők kapnak támogatást. Hű segítőink lesznek teremtésünkben a sorsbolygók, amik a tudattalan mélyéig való alámerülésünket támogatják. Újhold lévén, most célszerű külső segítséget kérni, ha önmagunk nem boldogulunk életünk problémás területeivel. Köteleződjetek el egy módszer mellett, az segíthet abban, hogy az Újhold energiájának támogatásával egy csodát élhessetek meg.

tervezésRemek energiákat kapunk ahhoz, hogy vágyainkat a legapróbb részletekig kidolgozzuk. Emellett tudatos fejlődésünkben átértékelhetjük mindazt amiben hiszünk, ami biztonságot nyújt számunkra, és ami a saját utunkon való haladásunkat támogatja. Távoli célokért tehetünk, ami egyensúlyt, harmóniát hoz az életünkbe.
Ahhoz, hogy tisztán lássunk, szükséges kicsit elemeznünk életünk jelen állapotát, megnézve minden életterületet, hogy hol van szükség újratervezésre, rendrakásra, szelektálásra és milyen módon tudjuk ezt megtenni. A természetben a betakarítás időszakát éljük, de a termés gazdagsága függ az elvetett magoktól és azok gondozásától. Igaz ez, a saját életetekre is. Akkor élvezhetitek munkátok gyümölcsét, ha mindent megtettetek céljaitok eléréséért. Ha csak üldögéltetek, várva a csodát, vagy ár ellen úsztatok, nem fogadva el az Univerzum törvényeit, akkor elég szegényes lett a termésetek, és a mostani Újhold is visszafogottabb lehetőségeket nyújthat számotokra. Akár azt is megtapasztalhatjátok, hogy egyre nagyobb problémákkal kell szembenéznetek. Már jó ideje tanuljuk, hogy nem akarással tudunk eredményeket elérni, de most még a cselekvésünket befolyásoló Mars bolygó is hátráló mozgással akadályozhat bennünket. Kénytelenek vagyunk megállni végre és befelé figyelni, megtalálva problémáink gyökerét. Minél inkább akarjuk homokba dugni a fejünket, annál inkább érezhetjük rosszul magunkat életünkben.

Tehát itt az ideje, hogy átgondoljátok az elmúlt időszakot, megvizsgáljátok az elért eredményeket, hogy új stratégiákat tudjatok kialakítani, mellyel a még problémás helyzeteket megoldjátok. Ugyanígy érdemes azt is átgondolni, hogy az elindított változások működnek e, ez ugyanis jelzés lesz arra, hogy jó úton haladtok vagy sem.

egyensulyA Szűz jegyéhez tartoznak a mindennapok, a munka, és az egészség is, mind testi, mind lelki szinten. Szükség lesz egy jó alapos külső-belső nagytakarításra, ami lehetőséget nyújt ahhoz, hogy szelektáljatok a mindennapjaitokban. Nézzétek meg szigorúan, minek van helye az életetekben, mi az, ami még hasznos és mi az, ami már egyáltalán nincs hasznotokra, csak megakadályozza a friss segítő energiák beáramlását.
Tehát, ha azt látjátok, hogy munkátokban, mindennapjaitokban szükséges a változás, vagy egészségetek érdekében kell lépnetek és életmódot változtatnotok, akkor ne késlekedjetek, ismerjétek fel a korlátozó meggyőződéseket és azonnal tegyétek meg a szükséges lépéseket.

Ahogy lakásotokból fizikailag kidobjátok a már haszontalan és egészségtelen tárgyakat, élelmiszereket, úgy tisztítsátok meg magatokat lelkileg is, nézzetek magatokba, mi tesz benneteket boldogtalanná. Milyen meggyőződések keltenek hamis biztonságérzetet bennetek, akadályozva ezzel, hogy saját életeteket éljétek. Józan átgondolásra és gyakorlatias cselekvésre, tervezésre van szükség, elfogadva és hálát adva a sors által nektek szánt segítségért. Szintén a Szűz jegyéhez tartozik az önkritika, amivel lelkileg tudjátok lerombolni jóérzéseiteket, akadályozva ezzel saját teremtéseteket. Változtassatok gondolkodásotokon, kezdjetek el szeretettel gondolni önnön csodás lényetekre.

Vágylistátok legyen most egy ütemterv, egy stratégiai terv, amely a változások lépéseiről szól majd. Változatlanul a lelki szabadságotokért dolgoztok, belső értékeitek megmutatásával a külvilág számára, de mindezt ésszel kell most tennetek. Az időszak támogat abban, hogy felfedezzétek korlátozó mintáitokat, és egy új biztonságot alakítsatok ki magatok számára, ami támogatja, hogy sorsotok szerinti úton haladjatok céljaitok felé.

Térjünk egy kicsit vissza lelketek egészségére, hiszen ez mindent befolyásol az életetekben. A lelki jól lét az alapja mindennek, legyen szó önmegvalósításról, önbizalomról vagy testi egészségről, boldogságról.

testifájTestetek egy igen jól működő jelzőrendszer, melyen keresztül lelketek szeretne üzenni. Minden fájdalom és minden betegség egyfajta segélykiáltás lelketek irányából, hogy nem érzi jól magát, boldogtalan. Ha odafigyeltek a jelekre, és megfejtitek szimbolikus jelentését, akkor máris kezetekben a kulcs ahhoz, hogy min kell változtatnotok. A megoldást sosem önmagatokon kívül fogjátok megtalálni, hanem magatokban, ugyanis ti magatok vagytok saját magatok korlátozói. Tanácsot, útmutatást érdemes kérni, sőt segítséget is, de arra ne számítsatok, hogy valaki helyettetek fogja megoldani a problémátokat.

változás_tavasziMi okozhat lelki egyensúlytalanságot, rendetlenséget, ami aztán életetekre is kihat?
– Sok tehertől megszabadultunk az elmúlt időszakban, ami miatt űr keletkezett bennünk. A nehézség is adhat egyfajta biztonságot, így most könnyen érezhettek zavart, bizonytalanság érzését. Gondoljátok végig, hogy mivel tudtok rendet teremteni magatokban, mivel tudjátok megadni lelketeknek a boldogság érzését. A terhek letétele által megszerzett szabad időszakot fordítsátok magatokra.
– Nézzétek meg egyenként életetek problémás területeit és gondoljátok végig milyen mintát láttatok, ami miatt nem tudjátok működtetni azt. Pl. nincs párkapcsolatod, pedig nagyon szeretnél? Gondolj vissza Édesanyádat boldognak láttad, a család mellett jutott ideje önmagára is? Vagy szeretnél olyan munkát, amit szívesen végzel és még pénzt is keresel vele? Vajon ki volt az a családban, aki erőn felül dolgozott, de nem értékelték? Ki adhatta azt a mintát, hogy csak sok munkával lehet a megélhetést biztosítani?
– Önkritikus és elégedetlen vagy magaddal? Miért teszed ezt? Kihez hasonlítod magad, kinek akarsz megfelelni? Honnan nem kaptál sosem dicséretet, pedig nagyon vágytál rá? Ezekkel a gondolatokkal, érzésekkel csak megakadályozzátok a boldogság, elégedettség érzését, és ezzel mind energiátokat megcsapoljátok, mind rezgéseteket csökkentitek. Az alacsony rezgésszint pedig ennek megfelelő alacsony rezgésű lehetőséget vonz be az életetekbe. Dicsérjétek minél többet magatokat és legyetek hálásak! Ameddig ez nem megy, addig azokra figyeljetek, akik elismerően nyilatkoznak rólatok. Szóljon az ütemterv arról, hogy hogyan teszitek egyre erősebbé önbizalmatokat.
– Mindig más fontos számotokra, és mindig mások ügyeinek megoldásával foglalkoztok? Keressétek a mintákat és gondoljátok át, mit halogattok, amit magatokban kellene észrevenni, és megváltoztatni? Írjátok le a lépéseket, hogyan fogjátok lerakni ezeket a fölösleges terheket, és mi az, amin magatokban kell dolgoznotok.
– Áldozati minták dolgoznak bennetek? Gondolkodjatok rajta, hogy mit értek el azzal, ha mindig a másik lelki jóléte fontos számotokra? Így teszitek magatokat fontossá, nélkülözhetetlenné esetleg? A megoldás a feltétel nélküli önszeretet, és máris nincs szükség bizonyítani azt, hogy szerethetőek vagytok.

Újhold napja százszoros energiákkal támogat bennünket, így ne késlekedjetek, szánjatok időt a „nagytakarításra”, és teremtsetek rendet magatokban és magatok körül is. Este végezzétek el az Újhold varázslatot, hogy minél inkább egyesülni tudjatok égitestünk támogató energiájával.

 

Mindenkinek csodás teremtést kívánok!

 

Dudás Mária asztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Szükséged van segítségre?

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!