2020. október 16. Újhold varázslat – Saját Holdtalizmán készítése

holdvarázslat

Október 16-án újra teremtő időszak kezdődik, és ez a nap százszoros energiákkal segít bennünket a változások elérésében. Az Újhold részleteit elolvashatjátok az erről szóló írásomban. Ahogy mindig, most is arra biztatlak benneteket, hogy segítsétek teremtő munkátok egy kis varázslattal!

 

 

A mai varázslathoz készítsétek el Holdtalizmánotokat!
Ehhez az első lépés, hogy teljes neveteket vagy keresztneveteket számokra váltsátok. Azt a nevet használjátok, amit szerettek. A számokra váltáshoz használjátok ezt a táblázatot:

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  

Én például a keresztnevemet szeretem jobban, ami a Mária. Azonban ebben a formában nem annyira kedvelem, jobban szeretem, ha Marcsinak szólítanak, tehát ezt váltom számokra.
A nevem számokban: 419319

Amikor ezzel elkészültetek, akkor jöhet a következő lépés. El kell készíteni nevetek pecsétjét. Ehhez használjátok a Holdkámeát.

Holdkámea:

holdkámea

Az én esetemben elindulunk a vonallal a 4-es számtól, majd következik az 1-es, 9-es, vissza a 3-ashoz, majd 1-es, végül visszatérünk a 9-eshez. Az így kapott minta lesz nevem pecsétje, ami így néz ki:

kámea

Tehát készítsétek el ti is a nevetek pecsétjét, és ha kész vagytok, akkor neki is láthattok a talizmán készítéséhez.
Ez a talizmán egy egyszerű írott kérés, ami a Hold erejét hívja segítségül a megvalósításhoz. Tehát most úgy írjuk meg a vágylistát, hogy azt a talizmán erejével egyesítjük.

Mire lesz szükséged?

2 db ezüst vagy fehér színű gyertyára
gyufára
ezüsttollra (lehet szürke filctoll is)
vonalzóra
23 x 23 cm négyzet alakú papírra.

  1. Gyújtsátok meg a gyertyákat és közben mondjátok:
    „Üdvözöllek, ó Levana! A te tiszteletedre gyújtom meg ezeket a gyertyákat, és a te segítségedet kérem ma éjjel.”
  1. Rajzoljatok egy 5 x 5 cm-es négyzetet a papír bal felső sarkába és másoljátok bele nevetek pecsétjét (számok nélkül, csak a mintát). Írjátok le célotokat, vágyatokat.
  1. Hajtsátok középre a papír négy sarkát, majd ismételjétek ezt még kétszer

holdtalizmán

Amikor ezzel elkészültetek, akkor tegyétek olyan helyre a talizmánt, ahol a hold fénye eléri. Erősítitek a hatást, ha egy holdkövet tesztek a talizmán tetejére. Mindaddig hagyjátok ezen a helyen, amíg nem teljesül a vágyatok!

Elalvás előtt javaslom még, hogy hallgassátok meg az Újhold meditációt, ezzel a tudat alattit is bevonjátok a teremtésbe.

 

Kívánom nektek, hogy csodák teremtődjenek életetekben!

Dudás Mária asztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/304515002

Elakadtál?

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!