2019. február 4. Újhold varázslat – Varázsfelhőben szárnyaló vágyaink

varázslónőAhogy már Újholdas írásomban is olvashattátok különleges Újhold köszönt ránk. A nap százszoros energiái mellett a nagy szerencse bolygója (Jupiter) is támogatja vágyaink megvalósulását. Az Újhold 22 óra 4 perckor lesz aktív, ekkor tudunk legkönnyebben csatlakozni segítő energiájához, így aki megteheti, ekkorra időzítse a varázslatot.

A mai varázslathoz az Újhold lehetőségeit elolvashatjátok erről szóló írásomban. Utána a varázslathoz már csak arra van szükség, hogy megfogalmazzátok magatokban azt a vágyat, amit leginkább szeretnétek, amivel változtatni tudtok otthonotok hangulatán, kényelmén és az egymás közti kommunikáción.

Hogyan végezzétek el a varázslatot?
Vonuljatok el egy csendes helyre, gyújtsatok meg egy gyertyát vagy egy mécsest és csendesedjetek el, kezdjetek befelé figyelni. A Hold energiájával való kapcsolódást segíti, ha ezüst ékszert viseltek, vagy ha ezüst színű ruhában vagytok. A varázslathoz használhattok ásványokat is, a Vízöntő energiájához jól illik a holdkő és a türkiz. Az esti varázslathoz hívhattok segítő Angyalokat is, ők mindig ott vannak körülöttetek, csak kérni kell, hogy támogassanak benneteket.

felhos2Miután elcsendesedtetek, és befelé figyeltek, vegyetek három mély lélegzetet. Gondolatban lássátok, ahogy az Univerzumból egy égkék színű felhő közeledik felétek. Ha úgy érzitek szükségetek van rá, kérjetek az égkék szín mellé még fehéret és pici halvány rózsaszínt.
Nézzétek, ahogy egyre közelebb ér ez a csodálatos varázsfelhő, és hagyjátok, hogy körétek fonódjon, érezzétek, hogy milyen jó ennek a felhőnek a közepében üldögélni. Adjatok időt magatoknak, igyekezzetek minél jobban egyesülni a varázslatos felhő energiájával.
Amikor úgy érzitek felkészültetek, vegyetek egy mély lélegzetet és közben gondoljatok arra a kívánságra, amit előzőleg megfogalmaztatok. Amikor pedig kilélegeztek, akkor arra gondoljatok, hogy a kiáramló levegővel mindaz távozik belőletek, ami a kívánság teljesülését akadályozza. Ne feledjétek, egy varázsfelhőben üldögéltek, ami véd és megszabadít mindattól, ami vágyaitok útjában áll.
Lélegezzetek lassan, mélyen, és minden belégzésnél szívjátok magatokba a vágyatokat és minden kilégzésnél szabaduljatok meg az akadályoktól. Miközben lélegeztek figyeljétek a felmerülő gondolataitokat, érzéseiteket, mert könnyen lehet, hogy segítség érkezik általuk. Addig végezzétek ezt a légző gyakorlatot, amíg azt nem érzitek, hogy a felhőtlen boldogság állapotába kerültök. Ekkor rögzítsétek ezt az élményt, és tudatosítsátok magatokban, hogy bármikor kérhetitek a varázsfelhőt, hogy vegyen körül benneteket és segítse vágyaitok beteljesülését. Végül köszönjétek meg a felhőnek, az Univerzumnak és Angyalaitoknak a segítséget, és ha úgy érzitek készen álltok, vegyetek egy mély lélegzetet és nyissátok ki a szemetekt.

 

Csodákkal teli napokat kívánok Mindenkinek!

 

 

Dudás Mária asztrológus

06/30-4515002

 

Tavaszi női elvonulás az egyensúlyteremtés jegyében http://belsobeke.com/taborok/belso-egyensuly-tavaszii-noi-elvonulas/

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.