2018. március 17. Újhold a Halak jegyében – Teremtés a feltétel nélküli szeretet fényében

ujhold_oroszlanA márciusi Újhold a misztikus Halak jegyében köszönt ránk, ami kedvez a spirituális energiáknak, a varázslatoknak, a vizualizációnak és a teremtő meditációnak. Ezen a napon százszoros energiák segítenek bennünket az előrelépésben. Az Újhold témája a feltétel nélküli szeretet, önmagunk és mások irányában, ebben találjuk majd meg vágyaink teremtő erejét, ami mint egy mágnes vonzza majd be életünkbe a csodákat.
A feltétel nélküli szeretet olyan, mint megélni a mindennapokban a pillanat boldogságát, ami nincs semmilyen feltételhez kötve. Amikor úgy tudunk örülni egy nyíló virágnak vagy a napsütésnek, mintha az a  legnagyobb kincs lenne amire rátaláltunk. Amikor nem az motoszkál a fejünkben, hogy majd megengedem magamnak ha ezt vagy azt elértem, vagy majd boldog leszek, ha ezt vagy azt megszereztem. A mostban kell rálelni az élet apró csodáira, de ehhez fel kell fedeznünk a bennünk lévő csodát, a belső fényességünket.

ujholdmediA mostani Újholdat megelőzi egy hajnali jupiteri hatás, ami segít abban, hogy felszínre kerüljenek a még meg nem oldott problémáink, vagy olyan lelki meggyőződéseink, amiken még mindig nem változtattunk, nem dolgoztunk fel és saját önszeretetünk útjában állnak. Ébredés után figyeljétek meg érzelmeiteket, ez lesz az iránytűtök ahhoz, hogy rátaláljatok a helyes útra és megteremtsétek életetekben a feltétel mentes szeretetet, ami a teremtésetekben a legnagyobb segítségetek lesz majd. Tehát most a saját változásotok lesz a teremtő erő, ami a vágyaitokat megteremti majd.
Az Újholdas nap másik érdekessége az lesz, hogy még az este folyamán a Kos jegyébe lép a Hold, így a varázslatnál már a tüzes, önérvényesítő energiák is támogatnak bennünket. Tehát az Újhold beálltáig még elengedhetjük az önmagunkkal kapcsolatos téves meggyőződéseinket, majd a halakos energiák segítségével egy varázslatos teremtésbe foghatunk, amit aztán a késő délutáni órákban ötvözhetünk az önérvényesítő energiákkal, az azonnali változás érdekében.

újhold_rákNézzük meg mivel tudjuk segíteni a mostani Újhold energiáit! Segítségül írok nektek pár kérdést, gondolkodnivalót, ami segít abban, hogy átgondoljátok, hogyan fogjatok bele teremtő munkátokba.
– Mennyire tudjátok elfogadni önnön tökéletességeteket, hibáitokat, esetleges hibázásaitokat? Mennyire tartjátok természetes dolognak azt, hogy bizony néha hibáznunk kell ahhoz, hogy tapasztalatokkal gazdagodjunk? Szoktátok magatokat erős kritikákkal ostorozni? Amikor magatokra gondoltok, jó érzéseket éreztek, vagy inkább hibát kerestek magatokban? Elképzelhetőnek tartjátok azt, hogy akkor is szerethetőek vagytok, ha nem tesztek semmit vagy mások nem értenek veletek egyet?
A feltétel nélküli önszeretethez a kulcsot önmagunk elfogadása adja, ha tudunk belső értékeinkre koncentrálni, és merünk önmagunk lenni.
– Gondoljátok át, hogy mitől függ az, hogy éppen szeretitek magatokat, amikor megjelenik bennetek a belső elégedettség, boldogság érzése? Mások visszajelzése befolyásolja boldogságotokat, önbecsüléseteket?
Meg kell tanultok a belső öröm állapotát fenntartani úgy, hogy ne befolyásolja ezt az, hogy épp mások elismernek, vagy nem. Ti mindig ott vagytok magatoknak, bármikor meg tudjátok magatokat dicsérni, át tudjátok magatokat ölelni, ehhez nem kell másik ember. Ahogy nem is kell senkinek megfelelnetek, csakis a saját elvárásaitoknak. Ezeknek az elvárásoknak viszont titeket kell, hogy szolgáljanak, nem a mások által kialakított képet kell megvalósítanotok. Utatokon akkor érzitek majd magatokat sikeresnek, ha önmagatok tudtok lenni és szívetek hangját követitek.
– Felmerül a következő kérdés! Mennyire mertek önmagatok lenni? Mennyire meritek saját csodás lényeteket megmutatni a külvilágnak? Megtapasztaltátok már azt az érzést, hogy akkor is szeretnek és elfogadnak titeket, ha önmagadatokat adjátok, és akkor is ha épp hisztisek vagytok, vagy örültök valaminek?
A változást csakis ti tudjátok megteremteni, először nektek kell szeretettel fordulni magatok felé és elismerni saját értéketeket. A belőletek kiáradó elégedettség fogja mások elismerését meghozni számotokra. A külvilág tükör, a belőletek áramló érzésekre reagál, és aszerint kapjátok a visszajelzéseket.
– Haladjunk tovább. Mennyire vagytok fontosak magatoknak? Mennyire gondoskodtok lelketek egészségéről pozitív gondolatokkal, érzésekkel? Mennyire fontosak számotokra a külsőségek? Vagy tisztában vagytok vele, hogy ti enélkül is ragyogtok és csodálatosak vagytok?
– Tudjátok, hogy lelketekben óriási erő lakozik, és csakis ti vagytok azok, akik ezt az erőt hasznosítani tudja, vagy épp lerombolja? Tudtok hinni magatokban és ebben a belső erőben? Használjátok a mindennapokban?
Amennyiben gyengének érzitek magatokat, azonnal kezdjetek el odafigyelni magatokra, kényeztessétek magatokat, és szabadítsátok ki lelketeket a szenvedés fogságából. Senkinek nem feladata az, hogy életében kínlódjon, de a változás önmagától nem valósul meg, nektek kell a kezdő lépést megtenni. Kötelezzétek el magatokat vágyatok és egy számotokra megfelelőbb élet mellet, és engedjétek ki a bennetek lévő erőt!
– Legyetek hálásak mindenért, életetek minden percéért! A hála egy csodálatos teremtő erő, de sokszor elfeledkezünk róla, amikor épp semmi gondunk az életünkben. Pedig a jövő boldogsága miatt fontos, hogy mindig tudjunk hálásak lenni. Legyen ez az egyik feladat, hogy tudatosan figyeltek a hálára, minden nap keressetek legalább 10 dolgot amiért hálásak lehettek.

Gondoljátok át ezeket a kérdéseket, keressétek meg a választ magatokban és tegyetek lelketek útmutatása szerint! A nap folyamán a halakos energiák segítségével készítsétek el vágytáblátokat, majd este a misztikus energiák fényében végezzétek el az Újhold varázslatot.

Ragyogjon rátok a feltétel nélküli szeretet fénye!

 

Dudás Mária gyermekasztrológus
Dudás Mária asztrológus
06/30-4515002

Hogyan szeresd magad?

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

2018. március 17. Újhold a Halak jegyében – Teremtés a feltétel nélküli szeretet fényében — 1 hozzászólás

  1. Valóban a feltétel nélküli szeretet és az önbecsülés hiánya kissebbrendűséghez vezet. Ha a külvilágnak állitott tükör nem azt a visszajelzés adja amit vártál az sajnos az depressziót és befeléfordulás eredményez. Zsóka

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.