Szeptember hónap – részletek

Nézzük meg a hónap jelentősebb lehetőségeit:

Szeptember 2. A felforgató Uránusz bolygó egy trigon fényszög formájában egyesíti energiáit az Oroszlán jegyében járó Mars bolygóval.
A hónap egy igen aktív hatással indul, ami pár napig támogatja a változások érdekében tett határozott lépéseket. A napi rutinnak nem kedvez, de mindenben érezhetitek a „hátszelet”, amit a saját érdeketekben tesztek.
Azt gondolom, az iskolások nem panaszkodhatnak, igen jó energiákkal támogatja őket az Univerzum.

szűznapSzeptember 5. A Mars bolygó délelőtt átlép a Szűz jegyébe, Nap pedig szembenállásba kerül a Neptunusz bolygóval.
Cselekvésünkben megjelenik a biztonságra törekvés, ugyanakkor kitartóbbá és precízebbé is válunk. Ahogy minden bolygóra hatással van a Szűz maximalizmusa, úgy most a Mars energiáiba is beleszövi az Univerzum a tökéletességre törekvést.
Mivel a Nap is a Szűz jegyében jár, így a vágyaink megvalósulása és magabiztosságunk szempontjából is korlátozó lehet a túlzott bebiztosítás, de tudatos hozzáállással, egyszerűen reálisabban látjuk céljainkat. A negatív megnyilvánulása a két hatásnak, hogy önbizalmunk meginoghat, bizonytalanná válhatunk, ami visszafoghatja tettvágyunkat.

Szeptember 6. Telihold lesz a Halak jegyében, ezzel elkezdődik az elengedés időszaka.
Minden olyantól megszabadulhatunk, ami áldozattá tesz akár párkapcsolatokban, akár anyai szerepben, vagy csak egyszerűen akadályozza az élet élvezetét, mert fejünkbe vettük, hogy mindenkit meg kell mentünk.

szétszórtságSzeptember 9. A Szűz jegyében járó Nap egy trigon fényszög formájában egyesíti energiáját a Plútó bolygóval.
A nap kimondottan alkalmas akár önelemzésre, régi tudatalatti minták felfedezésére, amik főleg a hatalmi pozícióban lévőkkel kapcsolatosan nyilvánul meg. A nap negatív megnyilvánulása a túlzott kritikusság, önkritikusság. Sose feledjétek, hogy amikor másokat kritizálunk, akkor saját esendőségünket igyekszünk palástolni.
Ugyanakkor kimondottan alkalmas nap elemzésre, kutatásra, aprólékosságot igénylő munkára.

Szeptember 10. hajnalban a Merkúr átlép a Szűz jegyébe.
A részletek, a tervezés fontossága mostantól megnövekszik. A gondolkodásunk összeszedettebbé válik, de kicsit nehezebben látjuk át az összefüggéseket, mert túlzottan belemehetünk a részletekbe.

anyagibőségSzeptember 13. Az Oroszlán jegyében járó Vénusz egy trigon fényszög segítségével találkozik a Szaturnusz bolygóval.
Mivel a Szaturnusz is benne van a hatásban, így feladata is van a napban. Mennyire vagyunk magabiztosak? Mennyire tudjuk önmagunkat képviselni?
Ha úgy érzitek önbizalom dolgában jól álltok, akkor a nap remek lehetőségeket hozhat, és kapcsolatépítésre is kiváló. Az ilyen hatás alatt kötött kapcsolatok stabilak, szilárd alapokon állnak.
Ugyanígy remek nap üzleti ügyek intézésére, mivel tárgyilagosak tudunk lenni, az érzelmeink sem szólnak bele döntéseinkbe.

háziasszonySzeptember 14. A Szűz jegyében járó Nap egy feszült fényszöggel (kvadrát) egyesíti energiáit a Nyilas jegyében menetelő Szaturnusz bolygóval.
Nem egy könnyű nap, mindent korlátozónak és túl nagy tehernek érezhetünk. Ez feszültséget okozhat párkapcsolatunkban, munkahelyünkön, de bármely hatalmi pozícióban lévő emberrel kapcsolatban. Legyetek türelmesek, és próbáljátok elkerülni a konfliktusokat, mert a magatokon érzett terhek bevállalása a ti választásotok volt, tehát meg is szabadulhattok tőle. Próbáljatok a nap folyamán töltekezni, mert ez a hatás erőnléteteknek sem tesz jót, akár még az izmaitokat is sokkal merevebbnek érezhetitek.
Figyeljétek tudatosan a problémákat, ezek ma megmutatják milyen változásokra kell a továbbiakban koncentrálni az energiáitokat.

Szeptember 15. Az Oroszlán jegyében járó Vénusz és a Mérleg jegyében járó Jupiter bolygó egy szextil fényszöggel találkoznak.
Szép hét záró nap, ami kimondottan alkalmas társasági eseményekre, baráti találkozókra, új ismeretségek kötésére.
Ugyanígy anyagilag is szerencsés nap, kedvez a pénzügyi befektetéseknek és a jogi ügyeknek is.

szűznapSzeptember 16. A Szűz jegyében a Mars és a Merkúr bolygó együttállásba kerülnek.
Kimondottan alkalmas nap aprólékosságot, analizálást igénylő feladatok elvégzésére, tervezésre, hivatalos ügyintézésre. Arra azonban ügyeljetek, hogy túlzott maximalizmust is hozhat a hatás, és könnyen elveszhettek a részletekben, vagy pont azért nem végeztek időben a feladatokkal, mert túlzottan tökéletest akartok, vagy túlzottan be akarjátok biztosítani magatokat.

Szeptember 18. Az Oroszlán jegyében álló Vénuszra az Uránusz bolygó egy trigon fényszöggel gyakorol hatást.
Ma egy kicsit nehezebben viselhetitek a megszokásokat, és ha nem figyelnek oda rátok. Új ismeretségek után vágyakoztok, most idegesítőek lehetnek megszokott barátaitok, izgalomra, újdonságra szomjaztok. A változás igénye harmóniátokat is befolyásolja, így ha nem tudjátok kiszakítani magatokat a mindennapi rutinból, akkor eléggé feszültek lehettek.

Szeptember 20. a Vénusz bolygó a Szűz jegyébe lép.
A maximalizmus és a kiszámíthatóság iránti vágy most kapcsolatainkra, pénzügyeinkre, és harmóniánkra is hatást gyakorol. Könnyen önkritikussá is válhattok, ami összességében mindenre rossz hatással lehet. Ezen a napon Újhold is van, ami a teremtésről szól, tehát csak pozitívan!

Szeptember 20. Újhold lesz a Szűz jegyében ezzel elindul a teremtő időszak.
A következő két hét energiája a fizikai és a lelki egészség megteremtéséhez nyújt segítő kezet.

mérlegnövőSzeptember 22. 21 óra 47 perc a Nap a Mérleg jegyébe lép, és ezen a napon lesz az őszi Napforduló is.
A harmónia, a békesség és a szépség kerül előtérbe, és jobban vágyunk a társasági életre is. Elég volt már a tervezésből, szükség van egy kis könnyedségre, változatosságra. Mostantól a kapcsolatok kerülnek a fókuszba, a jövő az együttműködéseké, nem jó, ha csak magunkra akarunk támaszkodni terveink megvalósításában.
Az őszi Napforduló alkalmat ad arra, hogy elvégezzétek a Lencsemágiát!

Szeptember 24. A Neptunusz bolygó szembenállásba kerül a Szűz jegyében álló Mars bolygóval.
A túlzott kiszámíthatóságra való törekvés, akadályozhatja, hogy lépéseket tegyetek vágyaitokért. Természetes az illúziók kergetésében jó ellensúly lehet, de csak akkor, ha megtaláljátok az egyensúlyt és nem hagyjátok, hogy a racionális vágyaitokat korlátozza.

vitázásSzeptember 25. A Szűz jegyében járó Merkúr egy kvadráttal találkozik a Nyilas Szaturnusszal.
A mai nap nem a könnyed kommunikáció napja, könnyen támadhatnak zavarok ezen a területen. Lehetőleg ne erre a napra tervezzetek tárgyalásokat, megbeszéléseket, inkább válasszatok mára odafigyelést, elmélyülést igénylő feladatokat. A nap folyamán a negatív gondolatok is erősebben megjelenhetnek, ne engedjetek hatásuknak, erősítsétek belső hiteteket, bízzatok magatokban! Gondoskodjatok lelki töltődésről is, mert hamar csalódottá, búskomorrá válhattok. Ne a hiányra, negatívumokra fókuszáljatok, vegyétek észre az apró örömöket, szépséget amik elétek kerülnek a nap folyamán.

Szeptember 28. A Mérleg jegyében járó Jupiter bolygó szembenállásba kerül az Uránusz bolygóval.
A hónapot záró hatás egy kérdést vet fel mindenkiben. Megfeleljek mások elvárásainak, vagy inkább fellázadjak, és megreformáljam az életet? Úgy érezhetitek, mindentől szabadulnátok, amiről azt érzitek korlátoz benneteket. De azért arra vigyázzatok, nehogy meggondolatlanul döntsetek, gondolkodjatok mielőtt cselekedtek! Mindemellett tény, hogy ez a hatás könnyen felboríthatja az életünket, kapcsolatunkat.

Mindenkinek csodás szeptembert kívánok!

 

Dudás Mária asztrológus
06/30-4515002

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.