November jelentősebb napjai

november_foNovember 6-a kimondottan jó nap (és még a hétvége is) művészi alkotásra, önismeretre vagy spirituális elfoglaltságokra. Mivel intuíciónk is jobban működik, ezért érdekes észlelésekben is részünk lehet. Ugyanígy kimondott sikereket élhetünk meg, ha másoknak nyújtunk segítő kezet. A mai napon lép vissza hátráló útján az Uránusz bolygó a Kos jegyébe. Emiatt számíthatunk váratlan dolgokra, de ezeket fogadjuk örömmel, hiszen saját szabadságunk lehetőségét mutatják meg. Azonban mindenkit óvatosságra intenék, mert a balesetveszély növekszik, idegesebbek, kapkodóbbak lehetünk.

November 7-én Újhold lesz a Skorpió jegyében, ami egy teremtő időszak kezdetét is jelzi. Az elkövetkező 2 hét témája testi-lelki egészségünk teremtése, változtatni a mártírszerepen, betegségbe menekülésen, és vágyaink szerinti élet teremtése

november_foNovember 8-án a Jupiter bolygó a Nyilas jegyébe lép, ami által ereje teljébe kerül. A jegyváltást megelőzi még egy tanító hatás. Az Uránusz bolygóval egyesíti energiáját a nagy szerencse bolygója, ami váratlan eseményeket generálhat életünkben. Ez akár hirtelen betegség is lehet, úgyhogy figyeljetek oda az egészségetekre, pihenésetekre. Mivel ez egy tanító jellegű energiaegyesülés, ezért minden váratlan nehézségből, betegségből tanulnunk kell, hogy tovább léphessünk, és egy kiugró lehetőséget élhessünk meg életünkben.

November 9-én lehetőség nyílik új szerelmek szövődésére és a régi kapcsolatokban is fellángolhatnak az érzelmek. Ismerkedésre, kapcsolatok ápolására kiváló nap, ahogy a párkeresésre is. A párok is szervezzenek közös programot, vigyenek bele egy kis újdonságot a mindennapokba.

November 11-én a skorpiós és a plútós energiák összefogásaként hatalmi törekvéseink erősödhetnek, és ezt saját hasznunkra is fordíthatjuk. Csupán a mértékre ügyeljetek az időpont környéki napokon. Kimondottan előnyös nap pénzügyi helyzetünk rendezésére, de azért vigyázzatok a túlzottan csábító lehetőségekkel.

november_foNovember 15-én azt érezhetjük, hogy valami új dologba kezdenénk, unalmas minden ami rutinszerű. Ebből kifolyólag alkalmas a nap új utak keresésére, önállósodásra, szabadság megélésére. Ha úgy érzitek ere most nincs esély, akkor csempésszetek ti magatok egy kis különlegességet a napba. Mindemellett gondolati síkon nehezen találjuk meg az összhangot, ha logikus megvalósításban gondolkodunk. Inkább az intuíciónkra hagyatkozzatok, a logikus átgondolást pedig hagyjátok későbbre, most csak lépjetek, aztán tervezzetek.
Késő este a Halak jegyébe lép a Mars, így ha ezen a napon nem tettetek lépéseket, akkor az elkövetkező időszakban már nehezebben is teszitek ezt meg. A halakos energiák lehűtik a Mars lelkesedését, erőtlenné és álmodozó válik. Ez hatással van mind energia szintünkre, mind cselekvési képességünkre.

November 20-án kimondottan erőtlennek érezhetjük magunkat, elveszthetjük a hitünket saját dolgainkkal kapcsolatban. Figyeljetek oda, hogy mindenben a törvényes utat kövessétek, mert a jogot szimbolizáló Jupiter is benne van a hatásban Külföldi utat pedig lehetőleg ne mostanra időzítsetek.

november_foNovember 22-én 9 óra 47 perckor a Nap átlép a Nyilas jegyébe.
A befelé tekintő, inkább visszavonultságot, ámde hatalmi vágyakat kergető Skorpió jegyéből most az optimista, lelkes Nyilas jegyébe lép tovább a Nap. Ahogy a Skorpió inkább a befelé fordulást, visszavonulást támogatta, úgy a Nyilas jegye pont a kiáradás és az életörömök élvezete felé visz bennünket. A borús napokba fényt csempész, segítségével megerősíthetjük gondolati pozitivitásunkat. Azonban arra ügyeljetek, hogy a negatív megnyilvánulása az állásnak a mértéktelenség és a vak hit.

November 23-án Telihold lesz az Ikrek jegyében. Az elkövetkező 2 hét feladata lesz a halogatás, a megfelelési vágy, és az önbecsapás elengedése.

November 26-a kimondottan szerencsés nap, de tudatosan érdemes ösztönözni magatokat, ha ki is akarjátok használni az előnyös hatást. Minden a gondolatokon múlik, tudjátok e elméteket a kedvező végkifejletre fókuszálni.
Jó olyan dolgokkal foglalkozni, aminek sikerében hisztek, mert nagy előrelépést élhettek meg ebben. Ugyanakkor spirituális témákban is érdemes elmélyülni.

November 27-én ismét egy szerencsés napnak nézünk elébe. Jó gondolataink, jó ötleteink születhetnek saját önmegvalósításunk érdekében. Ezek megvalósításához most kitartó energiákat kapunk. Egyfelől szívünk szerinti dolgokban érezhetünk előrelépést, ugyanakkor másoknak is könnyebben nyújtunk segítő kezet.

Mindenkinek csodás novembert kívánok!

 

Dudás Mária asztrológus
06/30-4515002

Elakadtál? Tanácstalan vagy?

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.