Június hónap jelentősebb napjai

160510_NOE_img_Trs_horoskop_Vorschauhoroskop__345x255Június 6-a egy olyan nap, amikor kissé szétszórtabbak lehetünk, nehezen koncentrálunk a mindennapi feladatainkra. Anyagi ügyekben óvatosan, mert egyfelől nem láttok tisztán, másfelől érzelmi alapon túlköltekezésbe eshettek.
Ugyanakkor az egyik olyan nap, amikor a le nem zárt kapcsolatok előkerülhetnek, vagy ezzel kapcsolatos érzelmi elfojtásainkkal szembesülhetünk. Ez a Plútó munkálkodása, ne dőljetek be neki, nem megújítani, hanem végleg lezárni kell ezt a kapcsolatot, helyzetet.

160510_NOE_img_Trs_horoskop_Vorschauhoroskop__345x255Június 7-e inkább a rutinról kell, hogy szóljon, mert a neptunuszi hatásnak köszönhetően nem igazán látjuk logikusnak saját elképzeléseinket. Szintén kissé zavarodott nap, ami nem alkalmas komolyabb döntésekre.
Aki megteheti, az most menjen el kicsit sétálni, közben hallgasson zenét, vagy hallgassa a madarak csivitelését.

Június 12-e este a Rák jegyébe lép a Merkúr bolygó. Eddig a logika vezérelte a gondolatainkat, most ezt átveszi az érzelem. Az érzelmek minden gondolatunkra sokkal nagyobb hatással vannak, így nehezebben tudunk objektívan szemlélődni, döntéseket hozni. Azonban megnövekszik a pozitív gondolatok teremtő ereje is.

160510_NOE_img_Trs_horoskop_Vorschauhoroskop__345x255Június 13-án több esemény is történik az égen. Az egyik hatásnak köszönhetően, most érzelmi alapon tudunk változtatni, remek ötleteink lehetnek az előrelépésre, és érzelmi ügyekben is könnyebben kommunikálunk.
Ezen a napon vált jegyet a Vénusz bolygó, kicsit éjfél előtt az Oroszlán jegyébe lép. Kapcsolatainkra és az anyagi ügyeinkre is hatással lesz ez a temperamentumos energia. Szerelmi ügyekben kimondottan kedvező, viszont a csillogás, élvezetek miatt többet is költhetünk. Mindenkiben megnőhet az igény a társasági életre, arra, hogy olyan helyekre menjen, ahova felveheti a szép ruháját, ahova a hölgyek kisminkelhetik magukat.
Nem utolsósorban ekkor lesz a júniusi Újhold, az Ikrek jegyében, ami késő este tetőzik. Ezzel elindul a teremtő időszak

Június 15-én úgy érezhetjük, hogy korlátozva vagyunk, nem találjuk a helyünket. Ezen a napon próbáljatok több lelki felüdülést biztosító programot adni magatoknak, különben egyre idegesítőbbnek érezhetitek helyzeteteket.
Azonban pénzügyekben óvatosan, mert az újdonság iránti vágyatok felesleges kiadásokba hajszolhat benneteket.

160510_NOE_img_Trs_horoskop_Vorschauhoroskop__345x255Június 16-án kissé sötétebben láthatjuk helyzetünket, mint amilyen a valóságban. Magányosnak, szeretetlennek érezhetjük magunkat. A gond az, hogy valahogy belső késztetést is érezhetünk arra, hogy hallgassunk és félre vonuljunk. Hajlamosak vagyunk átadni magunkat a negatív gondolatainknak, amik nem tesznek jót sem a kapcsolatainknak sem a tervezett programoknak. Amennyiben úgy érzitek, hogy nem tudtok átlendülni ezen az állapoton, akkor inkább legyetek magatokban, és a panaszkodókat is mindenképpen kerüljétek el.

Június 19-én egy kellemes napnak nézünk elébe, ha jó érzések és pozitív gondolatok dolgoznak bennünk. A határtalan optimizmus gondolatainkat is áthathatja, ami problémamegoldásokban is segítségünkre lehet. Azonban a határtalanság a negatív gondolatokra is igaz, azt éppúgy felnagyíthatja.
Lelki fejlődésünk érdekében sokat tehetünk a változásokért, ha gondolatainkra tudatosan figyelünk és az élet szépségeire, a sikereinkre összpontosítunk.

160510_NOE_img_Trs_horoskop_Vorschauhoroskop__345x255Június 21-én 11 óra 53 perckor a Nap a Rák jegyébe lép, ezzel elkezdődik a Rák hava. Ebben az időszakban nagyobb az igényünk arra, hogy családtagjainkkal legyünk, érzelmileg töltekezzünk, és közös programokat tervezzünk. Könnyebben alakítjuk ki belső egyensúlyunkat, és hozzuk egyensúlyba az érzelmi igényeinket és tudatos fejlődésünket.
Azonban párkapcsolati ügyekben óvatosan ezen a napon, mert nem látunk tisztán, és rosszul viseljük azt, hogy párunk szabadságra vágyik, elhanyagolva érezhetjük magunkat. Ugyanakkor más emberi kapcsolatainkban is megjelenhet a viszály, belső feszültségünk kivetüléseként balhékba keveredhetünk.
A jó oldala a napnak, hogy alkotóenergiáink viszont megnövekedik.

160510_NOE_img_Trs_horoskop_Vorschauhoroskop__345x255Június 23-a érdekes kettősséget hordoz magában. Egyfelől szívesen újítanánk, változtatnánk, másfelől a régi meggyőződéseink, mintáink ebben visszahúzó erőként működhetnek.
A nap kimondottan alkalmas, hogy tudattalanunk rejtekében kutakodjunk, feltárjuk az akadályozó gondolati mintáinkat. Ugyanígy fizikai értelemben, munkánkban is segítő energia amennyiben kutakodnunk, vizsgálódnunk kell.

Június 28-án a Bak jegyében köszönt ránk a Telihold. Átgondolhatjuk saját határainkat, mindennapokban felvállalt feladatainkat, kötelességeinket, és ami nem a miénk azt elengedhetjük.

Június 29-én reggel a Merkúr bolygó átlép a határozott Oroszlán jegyébe. A tüzes jegy kimondottan jót tesz gondolkodásunknak, jobban átlátjuk a helyzeteket, és nagystílű megoldásokra találhatunk rá.

Mindenkinek csodás, szeretetteljes júniust kívánok!

 

Dudás Mária asztrológus
06/30-4515002

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.