Július hónap jelentősebb napjai

júliusJúlius 5. Amit kigondolunk, azt nem biztos, hogy meg tudjuk valósítani, ráadásul érzékenyebbek is lehetünk, rosszul reagálhatunk a kudarcra. Az elismerésre vágyunk, de ha nem hiszünk magunkban, akkor meghátrálhatunk, vagy vitás helyzetekbe keveredhetünk, ami megteremti a kimenekülés lehetőségét.
Viszont a nap jó oldala, hogy főleg érzelmi dolgokban megnövekszik a belső lelkesedésünk, így szívünk szerinti dolgokban előrelépések történhetnek.

Július 6-án  a Jupiter bolygó megáll égi útján és kis gondolkodás után, 15-én elindul előre. Így már kicsit visszafogottabban érezhetjük feltáró munkáját.

Július 8. A nap jó oldala, hogy vágyaink erősödhetnek, intuíciónk pedig fokozódik A megérzéseinkre érdemes hallgatni, azok súgják meg a megoldásokat.
A rossz oldala viszont, hogy azt gondolhatjuk, mindent magunkra vállalva vívhatjuk ki mások elismerését. Az érzéseitekre figyeljetek, ha valami idegesítő, vagy nincs kedvetek hozzá, akkor az ma nem is a ti feladatotok

Július 9. Könnyen előállhat az a helyzet, hogy magunk se hisszük amit mondunk, nem tudjuk meggyőzően képviselni elképzeléseinket. Kommunikációs zavarok lehetnek, amit pont az okozhat, hogy kételkedünk magunkban. Megbeszéléseket, tárgyalásokat ne erre a napra időzítsetek.

júliusJúlius 10-én hajnalban a Vénusz bolygó átlép a Szűz jegyébe. Ebben a jegyben nem érzi túl jól magát a bolygó. Megnövekedhet a túlzott kiszámíthatóságra törekvés főleg anyagi és kapcsolati ügyeinkben, emiatt nem tudjuk élvezni az életet, saját kényelmünket háttérbe szoríthatjuk. Ugyanakkor a Szűz jegyére jellemző, hogy sosem elégedett, mindig a hibákat keresi, ami nem segítője harmóniaérzetünknek. Legyetek tudatosak, figyeljetek a gondolataitokra és irányítsátok figyelmeteket a jó dolgokra és a sikerekre.

Július 12. Az anyagi szempontok, kapcsolati biztonság előtérbe kerülhet, nem feltétlenül jó értelemben Túlzott biztonságra törekvéssel akadályozhatjuk a változásokat, ami viszont akkor is megtörténik, ha nem akarjuk. Például hatalmi harcokba keveredhetünk, amiből nem jövünk ki nyertesen. Mivel a nap egyik hatása plútós, ezért hamis képet vetíthet elénk, ami miatt nem tudunk a józan eszünkre támaszkodni. Jobb, ha önként választjuk a változásokat, kilépve komfortzónánkból, és elkerüljük a vitás helyzeteket.

Július 13-án lesz Újhold a Rák jegyében, ezzel elindul a teremtő időszak. Ahogy már említettem, most gondoskodásotokat irányítsátok saját belső gyermeketekre, figyeljetek oda saját igényeitekre. Teremtsetek magatok számára érzelmi biztonságot.

Július 14. Alkalmas a nap minden aprólékosságot, kiszámított cselekvést igénylő feladat elvégzésére. Mivel hétvége van, most átgondoltan tudjuk intézni az otthoni ügyeinket, vagy rendet tenni, takarítani. Szintén előnyös biztonságot teremteni kapcsolatainkban és anyagi ügyeinkben.

Július 16-án Tízmilliószoros nap lesz. Ezen a napon figyeljetek oda gondolataitokra, tetteitekre, mert minden sokszoros energiával teremtődik meg. Ne görcsöljetek rá semmire, ne ijedjetek meg, ha jön egy rossz gondolat vagy rossz érzés, csak vegyétek észre és tereljétek figyelmeteket valami jó dologra.

júliusJúlius 22-én 22 óra 46 perc, a Nap az Oroszlán jegyébe lép. A Nap ebben a jegyben igazán jól érzi magát, hiszen saját otthonába érkezik. Az elkövetkező időszakban egyre erősebben érezhetünk késztetést arra, hogy sikereinkért learathassuk a babért, a saját fényünkben tündökölhessünk. Az időszak kimondottan előnyös arra nézve, hogy karrier ügyekben tevékenykedjünk, vagy csak egyszerűen élvezzük munkánk gyümölcsét. Egy olyan napra ébredünk, amikor aktív cselekvésünkre van szükség ahhoz, hogy megfontoltan építsünk kapcsolatokat és teremtsük tovább anyagi biztonságunkat.

Július 25. Ezen a napon váratlan, meglepetésszerű események történhetnek, amik nem esnek jól az egónknak. Mindez akkor történik, ha túlzottan ragaszkodunk az irányításhoz, a dolgaink kézben tartásához, és hagyjuk, hogy egónk vezéreljen. Legyetek ma rugalmasabbak, változtassatok a terveiteken, igazodjatok a körülményekhez, ha valami nem működik, engedjétek el.

Július 27-én Telihold lesz Vízöntő jegyében. Ezzel az elengedés időszaka kezdődik, ami abban segít, hogy megszabadulhassunk a meghátrálást okozó mintáinktól.
Belső vívódásaink oka lehet, ha nem akarunk változtatni és elengedni a már nem működi tevékenységeinket, kapcsolatainkat. A kimenekülés helyett inkább vállaljátok fel a megoldást, a határozott döntéseket. Nem biztos, hogy az a megoldás, hogy elfuttok a probléma megoldás elől.

Július 28. Fogyó Hold időszaka előhozhat régi, nem lezárt kapcsolatokat, anyagi problémákat. Tudatos figyelemmel azonban észrevehetitek a hamisságot ezekben a helyzetekben. Ugyanakkor felerősödhetnek vágyain, hogy jobbá váljunk, valami nagy dolgot alkossunk. Viszont ha másokkal hasonlítjuk össze magunkat, nem figyelve saját fejlődésünk eredményeire, akkor könnyen előfordulhat, hogy kevésnek érezzük magunkat és csalódottá válunk.

 

Mindenkinek csodás, áldásokkal teli júliust kívánok!

A hónap általános hatásait, lehetőségeit elolvashatjátok: itt!

Dudás Mária asztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

A boldogságot választom!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.