Augusztus jelentősebb napjai

augusztusihoroszkop_foAugusztus 1-én figyeljünk a gondolatainkban megjelenő vágyainkra, mert a téves gondolatok, elképzelések tévútra vihetnek minket. Ugyanakkor könnyebben hat ránk a média által vetített téves kép is, legyünk elővigyázatosak.
A nap környékén felmerülő problémák oka tudattalanunkban gyökerezik, ennek hatását élhetjük meg kivetítésként. Végezzetek kutatómunkát, felismeréseket hozhat számotokra.

Augusztus 2-án megismerhetjük az első bemutatót, milyen az, ha egóból akarjuk intézni a dolgainkat. Hirtelen váratlan meglepetéseket tapasztalhatunk, ami azonban nem okoz majd nagy boldogságot, ha nem tudunk önként leszállni a „magas lóról”.

Augusztus 3-án Telihold lesz a Vízöntő jegyében. Az elengedés energiája segít abban minket, hogy a komfortzónánkban tegyünk rendet, és szelektáljunk mindazokat a dolgokat, ösztönös cselekvési mintákat, amik lelki felszabadulásunkat akadályozzák.
Ugyanezen a napon egyfajta sorsikus kiigazítást élhetünk meg, ha mereven ragaszkodunk téves elképzeléseinkhez.

augusztusihoroszkop_foAugusztus 4-én figyeljünk, mert tanításokat élhetünk meg főleg kapcsolati és anyagi ügyekben. Keressétek a tapasztalatot a napban, ezzel tudjátok elejét venni a lehangoltságnak. Ösztönösen megélve a napot sokkal rosszabbnak láthatjátok a helyzetet, mint amilyen.
Fizikai síkon az igazságszolgáltatásban, jogi és külföldi ügyekben nehézségeket érezhettek, ami könnyen okozhat hitevesztettséget. Amennyiben a túlzott akarást nem tudtátok megfékezni, külső szabályozást kaphattok.

Augusztus 5-én a Merkúr bolygó átlép az Oroszlán jegyébe. Az érzéseink helyét az akarat, határozottság és a logika veszi át. Jobban átlátjuk a helyzeteket, és nagystílű megoldásokra találhatunk rá.

Augusztus 7-én a Vénusz bolygó átlép a Rák jegyébe. Kapcsolati és anyagi ügyeink az érzelmek irányítása alá kerülnek. Fontossá válik a család, a gondoskodás témaköre.

Augusztus 10-én feszültebbnek, idegesebbnek érezhetjük magunkat, és hamar túlterhelődhet az idegrendszerünk. A jó oldala, hogy remek ötletek juthatnak eszünkbe, azonban a megvalósítással még várjatok! Ez a nap inkább az álmodozásról és nem a gyakorlati megvalósításról szól.
Közlekedésben óvatosan, mert a feszültség balesetveszélyes helyzeteket okozhat.

augusztusihoroszkop_foAugusztus 11-e ismét tanításokat hozó nap, ami abban szeretne segíteni, hogy önmagunk lehessünk és ne akarjunk folyamatosan bizonyítani mások számára. A felesleges áldozatvállalásokhoz kapcsolódó téves meggyőződéseink okozhatnak problémát. Azok a helyzetek, amiben úgy érezzük önérvényesítésünk egyenlő a nullával, igyekszünk kikerülni a megmérettetést, jelzés értékűek, hogy valami még van, ami gyengíti az önbizalmunkat. A mai nap nem alkalmas arra, hogy erőszakoljátok ennek megoldását, arra viszont igen, hogy megtaláljátok önbizalmatok erősítésének forrását.

Augusztus 13-án a nap energiái hatalmi villongásokat okozhatnak, ha eluralkodik rajtunk az irányítási hajlam és tévedhetetlennek hisszük magunkat. Mivel a nap energiái szintén tanításokban nyilvánulhatnak meg, főleg azokban a helyzetekben okozhatnak feszültséget, amiben nem érezzük magunkat biztosnak. Így a tanítás az önbizalmunk megszilárdítását segítik.

Augusztus 16-án céljaink, önértékelésünk elérésével érdemes foglalkoznunk, csak a mértékre figyeljünk, óvatosan a túl szép hogy igaz legyen dolgokkal.
Ugyanakkor ne gondolkozzunk túl sokat akkor, ha azonnali cselekvés szükséges észszerű dolgokban.

Augusztus 17-én adjunk hangot elképzeléseinknek, képviseljük határozottan azokat. A túlzott akarattal óvatosan! Minden, amiben falakba ütközünk, nem minket szolgál, így nem szabad erőltetni. Viszont a saját dolgainkban határozott haladást érezhetünk, mert ezen a napon a cselekvés és a gondolatok jól összedolgoznak.

Augusztus 18-a kedvező nap a változások megvalósításához, főleg olyan dolgokban, amivel saját harmóniánkat erősíthetjük akár kapcsolatokban, akár anyagi biztonságunk ügyében.
Arra azonban figyeljetek, hogy a kételkedő gondolatokkal, téves kommunikációval akadályozhatjátok az energiák jótékony hatását.
A nap nehézségét érezhetitek azonban aprólékosságot igénylő tanulásban, összeszedett kommunikációban és a közlekedésben is adódhatnak problémák.

augusztusihoroszkop_foAugusztus 19-én az Újhold az Oroszlán jegyében kezdi meg segítő munkáját teremtésünkben. Lehetőségünk nyílik arra, hogy életfeladatunk megvalósítása útjából elhárítsuk az akadályokat.
Ezen a csodálatos napon, azonban egy tanító fényszög miatt, nem mindenki érzi azt a határozottságot és magabiztosságot, amit a nap biztosítana. Ennek egyfelől lehet az oka, hogy még mindig nem látja mi életének valós célja, feladata, másfelől lehet nem hisz magában eléggé, ezért a régi mintákat követi.
Arra is érdemes figyelni, hogy nehezebben viseljük, ha nem azt tehetjük, amit szeretnénk, ha nem mi irányítunk. Nehezebben tudunk együtt működni főnökünkkel vagy kollégáinkkal. Lehetőleg ne a konfliktus legyen a megoldás, próbáljátok higgadtan átgondolni a nap tanítását, és változtatni amin szükséges. Testetek jelezni fog, ezen a napon, vagy a nap környékén megjelenő hát, derék problémák erős jelzések lesznek arra, hogy egy téves meggyőződés miatt nem érzitek magatokat feltétel nélkül szerethetőnek.

Augusztus 20-án a Merkúr bolygó a Szűz jegyébe lép. A rendszerezésre, kiszámítottságra való törekvés most gondolatainkban is megjelenik. Segítő oldala, hogy remekül tudunk tervezni, elemezni, viszont el is veszhetünk a részletekben, ha túlzottan a tökéletességre törekszünk.

Augusztus 22-én 17 óra 45 perckor a Szűz jegyébe lép a Nap. A csillogó időszakot egy jóval gyakorlatiasabb és tervszerűséget támogató időszak váltja fel. Elkezdhetjük az előkészületeket az őszi időszakra.

Augusztus 24-én érezhetjük a legerősebben, hogy semmi nem működik, amit túlzott akarással akarunk elérni. Mehetünk fejjel a falnak, ellenállva a sorsikus útmutatásnak, de az elég fájdalmas lesz egy pár koppanás után. Viszont választhatjuk azt, hogy megismerhetjük a határainkat, a sors elvárását. Egy olyan úton járunk most, amiben ki vannak rakva az útjelző táblák, mehetünk annak mentén, nem kételkedve abban, hogy célba érünk. Vagy mehetünk a saját fejünk után, de akkor ne csodálkozzunk, ha eltévedünk.

Augusztus 25-e egy olyan nap, amikor érdemes a gyakorlatiasságot, alaposságot igénylő feladatokat előtérbe helyezni. Ugyanakkor lehetőség nyílik arra is, hogy olyan új dolgokkal foglalkozzunk, amiről szeretnénk mélyebb ismereteket szerezni.

Augusztus 26-án anyagi ügyekben óvatosan, mert könnyen túlzásokba eshetünk.  Az érzelmek irányítanak bennünket, így önkontroll híján a túlköltekezés csapdájába eshetünk.
Ugyanez igaz a kapcsolati ügyekre is, ne lovalljuk bele magunkat irreális elképzelésekbe.

Augusztus 27-én érzékenyebbek, álmodozóbbak lehetünk, nehezebben látunk tisztán kapcsolati és anyagi ügyekben. Hajlamossá válhatunk túlzott idealizálásra, vagy csak megragadunk az álmodozásnál csodálkozva, hogy a herceg vagy hercegnő még mindig nem kopogtat be az ajtónkon.
A nap jó oldala, hogy segít a feltétel nélküli szeretetben fejlődni, és a vágyainkért is sokat tehetünk.

Augusztus 29-e segít mindenféle üzleti tranzakcióban, ingatlan és jogi ügyekben is. Hittel töltekezhetünk a nap energiájának köszönhetően, így a kommunikációnk is magabiztosságot tükröz. Szintén jó nap az alaposságot, gyakorlatiasságot igénylő feladatok elvégzéséhez, vagy ügyeink intézéséhez.

Augusztus 30-án már kellemetlenebb hatásokat élhetünk meg, ami anyagi és kapcsolati ügyeink problémáját jelentősen felnagyíthatja. Az eszünk megsúgná az igazságot, de az érzelmeink szenvedélyesen bizonygatják az irreális valóságot. Legyetek nagyon résen, mert csábításoknak vagyunk kitéve, aminek drágán megfizethetjük az árát.

 

Mindenkinek kívánok erőt és kitartást ehhez a fejlődést hozó hónaphoz!

 

Dudás Mária asztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Mi a te utad?

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!