Augusztus jelentősebb napjai

Augusztus 1-én mindjárt egy Újholddal kezdünk. Az Újhold az Oroszlán jegyében kezdi meg segítő munkáját teremtésünkben. Lehetőségünk nyílik arra, hogy elhárítsuk az akadályokat az elől, hogy valóban élvezzük az életünket, kivívva mások elismerését.

lotus-353083_640Augusztus 2-a feszült napnak ígérkezik, lehetőleg kerüljétek a konfliktusokat, mert most robbanásveszélyes helyzetek alakulhatnak ki, aminek komoly következményei lehetnek. Mindenképpen fordítsatok időt ezen a napon saját harmóniátokra, elszakadva a napi rutintól és ügyeljetek anyagi biztonságotokra is. Az energia hatása több napig is elhúzódhat, így tudatos figyelmetekre szükség lesz.
Anyagi ügyekben csak óvatosan, az újdonság hajszolása lehet úrrá rajtatok, ami túlzott költekezésbe taszíthat benneteket.

Augusztus 4-én a nap energiái hatalmi villongásokat okozhatnak, ha eluralkodik rajtatok az irányítási hajlam és tévedhetetlennek hiszitek magatokat. Mivel a nap energiái főleg tanításokat hordoznak, így főleg azokban a helyzetekben okozhatnak feszültséget, amiben nem érzitek magatokat biztosnak. A tanítás tehát önbizalmatok megszilárdítását segítik.

Augusztus 7-én kimondottan áldásos energiák dolgoznak, így bátran fogjatok bele terveitek megvalósításába. Kimondottan kedvező a nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésére, hiszen ezen a napon a Jupiter bolygó befejezi hátrálását és megáll égi útján. Bár még nem indul el előre, de a nap energiáival egyesülve már inkább támogató hatását érezhetitek, ha félelmeitek nem gátolnak benneteket.

lotus-353083_640Augusztus 8-a szintén segítőnek mondható, de egy tanító fényszög miatt nem biztos, hogy mindenki így éli meg. A nap segíti azt, hogy anyagi biztonságotok, kapcsolataitok ügyében előre lépjetek, vagy egyszerűen pihenjetek, élvezzétek munkátok gyümölcsét. Azonban ha a tanult túlzott kötelességtudat, megfelelési vágy még mindig korlátoz benneteket, akkor a nap energiáit sem tudjátok kihasználni. Egyszerűen nehezebben viselitek ezen a napon, ha nem azt tehetitek, amit szeretnétek. Nehezebben tudtok együtt működni főnökötökkel vagy kollégáitokkal. Lehetőleg ne a konfliktus, vagy a kimenekülés legyen a megoldás, próbáljátok higgadtan átgondolni a nap tanítását, és változtatni azon, amin szükséges. Testetek jelezni fog, ezen a napon, vagy a nap környékén megjelenő hát, derék problémák erős jelzések lesznek arra, hogy egy téves meggyőződés miatt nem érzitek magatokat feltétel nélkül szerethetőnek.
Ugyanezen a napon az Uránusz bolygó megáll égi útján, így a tanító fényszög mellett ez is jelzéseket fog küldeni, ha túlkorlátozzuk saját szabadságunkat.

Augusztus 11-én a napot tanítások tarkítják, amik abban szeretnének segíteni, hogy önmagatok lehessetek és ne akarjatok folyamatosan bizonyítani mások számára. A felesleges áldozatvállalásokkal és a külsőségek fontosságával, kapcsolati megfelelési vággyal kapcsolódó téves meggyőződéseitek okozhatnak problémát. Azok a helyzetek, amiben úgy érzitek önérvényesítésetek egyenlő a nullával, igyekeztek kikerülni a megmérettetést, jelzés értékűek, hogy valami még van, ami gyengíti az önbizalmatokat. A mai nap nem alkalmas arra, hogy erőszakoljátok ennek megoldását, arra viszont igen, hogy megtaláljátok önbizalmatok erősítésének forrását.

Augusztus 12-én késő este a Merkúr bolygó átlép az Oroszlán jegyébe. Az érzéseink helyét az akarat, határozottság és a logika veszi át. Jobban átlátjuk a helyzeteket, és nagystílű megoldásokra találhatunk rá.

lotus-353083_640Augusztus 14-e szintén egy olyan nap, amikor segítséget kapunk, ugyanakkor ezt akkor tudjuk kihasználni, ha nincs bennünk olyan tudattalan meggyőződés, ami mindezt korlátozza. Tehát a nap jó oldala, hogy tovább haladhatunk céljaink megvalósításában, de úgy is dönthetünk, hogy nyaralunk, társasági életet élünk. Anyagi ügyeink is kimondottan jól alakulnak, ha saját érdekeinket szem előtt tartjuk. Azonban ellensúlyként jöhetnek olyan csábítások, amik túl szép lehetőséget kínálnak számunkra, viszont eltérítenek saját céljainktól. A nap segíti kapcsolatunk harmóniáját, de előkerülhetnek múltbeli le nem zárt ügyek, amik könnyen tönkretehetnek mindent. Telihold előtt viszont átgondolhatjuk és elhatározhatjuk a régi dolgok elengedését, hogy helyet csináljunk az újnak.

Augusztus 15-én Telihold lesz a Vízöntő jegyében és végre a Jupiter bolygó is elindul előre. Az elengedés energiája segít abban minket, hogy megzabolázzuk elménk, egónk irányítását.

Augusztus 16-án feszültebbnek, idegesebbnek érezhetjük magunkat, és hamar túlterhelődhet az idegrendszerünk. Egész nap tapasztalhatjuk a hatást, de estére jelenik meg az energia a legerősebben. A jó oldala, hogy remek ötletek juthatnak eszünkbe, azonban a megvalósítással még várjatok! Ez a nap inkább az álmodozásról és nem a gyakorlati megvalósításról szól.

Augusztus 18-án a Szűz jegyébe lép a Mars bolygó, ami lecsendesíti és megfontoltabbá teheti cselekvésünket. Talán kicsit túlzottan biztonságra törekvők is lehetünk, így nem árt tudatosan egy kis lazaságot belevinni a mindennapjainkba.

lotus-353083_640Augusztus 21-én a gyakorlatias Szűz jegyébe lép a Vénusz bolygó. Ez segít a tervezésben, a számvetésben, főleg kapcsolati és anyagi ügyeinkben.
Ezen a napon még két hatás mutatkozik meg erőteljesebben segítő illetve tanító jelleggel. Mindenféle jogi illetve üzleti tranzakciónak kedvez a nap, ha az Univerzum törvényeinek megfelelően gondolkodunk. Azonban ne érezzük magunkat tévedhetetlennek, legyünk elfogadóak mások gondolataira. A tanítás a gondolataink irányításáról szól. A negatív gondolatok meg fogják akadályozni a sikereinket, és pont arra fognak bizonyítékot adni, hogy képtelenek vagyunk bármire. Azonban, ha tudunk hálásak lenni azért amink van, és a jó dolgokra fókuszálni, akkor semmi sem állhat az utunkba.

Augusztus 23-án 11 óra 49 perckor a Szűz jegyébe lép a Nap. A csillogó időszakot egy jóval gyakorlatiasabb és tervszerűséget támogató időszak váltja fel. Elkezdhetjük az előkészületeket az őszi időszakra.
Ugyanezen a napon megint egy tanító energia segít bennünket. Egyfelől tanuljuk, hogy hallgassunk a megérzéseinkre, másfelől pedig, hogy kinyissuk a szánkat, amikor szükséges.

Augusztus 24-e igen csak kedvez a kapcsolatoknak, főleg a szerelmi ügyeknek. Párkeresők most rátalálhatnak társukra, de ehhez le kell zárni a múltat és nyitottá válni az újra.
Anyagi ügyekben is igen kedvező ötleteink lehetnek, amik hosszú távon lehetnek segítségünkre.

Augusztus 26-án főleg a délutánra lesz jellemző, hogy nyughatatlanná válunk, egyszerűen nem bírunk egyhelyben maradni. Vágyjuk az új dolgokat, ismerkednénk, főleg olyan emberekkel, akik hozzánk hasonlóak. Közeleg a hétvége, így adjátok meg magatoknak a lehetőséget, hogy minél több újdonságot kipróbáljátok.

Augusztus 28-án a tervszerű, alaposságot és precizitásokat igénylő változásokat támogatja az Univerzum, energiáival. Ugyanakkor személyes fejlődésünket is segíti a nap, önmagunk rejtélyeit feltárva előttünk. A korlátozásokat azonban most egyáltalán nem toleráljuk.

Augusztus 29-én a Merkúr bolygó is a Szűz jegyébe lép. A rendszerezésre, kiszámítottságra való törekvés most gondolatinkban is megjelenik. Segítő oldala, hogy remekül tudunk tervezni, elemezni, viszont el is veszhetünk a részletekben, ha túlzottan a tökéletességre törekszünk.

lotus-353083_640Augusztus 30-án lesz a hónap másik Újholdja szintén a Szűz jegyében. Remek energiákat kapunk ahhoz, hogy vágyainkat a legapróbb részletekig kidolgozzuk. Ekkor már az égitestek főként földies jegyekben tartózkodnak, így kimondottan a kitartó gyakorlatias teendők kapnak támogatást.
Hogy ennek köszönhetően ne álljunk le a változásokkal, az uránuszi hatás is megmutatja magát. Élénkek, izgatottak lehetünk ennek köszönhetően, amit kár lenne elfecsérelni. Próbáljatok ki minél több új módszert, ami segít abban, hogy az Újhold energiájának támogatásával egy csodát élhessetek meg. És használjátok ki az elemző energiákat a tervek megvalósításához.
Mindenkinek kívánok előrelépést és pihenést hozó hónapot!

 

Dudás Mária asztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Saját tanácsadó 2 nap alatt!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.