Augusztus hónap jelentősebb napjai

augusztusAugusztus 2-a feszült napnak ígérkezik, így óvatosan a közlekedésben és minden más tevékenységben is. Ugyanígy lehetőleg kerüljétek a konfliktusokat, mert most robbanásveszélyes helyzetek alakulhatnak ki, aminek komoly következményei lehetnek. Mindenképpen fordítsatok időt ezen a napon saját igényeitekre, elszakadva a napi rutintól. Az energia hatása több napig is elhúzódhat, így tudatos figyelmetekre a hétvégéig biztosan szükség lesz.

augusztusAugusztus 7-én a Vénusz bolygó a Mérleg jegyébe lép. A mostantól kezdődő időszak kedvez a kapcsolataink, anyagi ügyeink harmóniájának, egyensúlyának. A megszorítások után, most könnyebben költünk saját szórakozásunkra, vágyainkra.
Ugyanezen a napon rosszabbul viselhetitek a kritikát, és önbizalmatok is hamarabb meginoghat. Hétvége lévén fordítsatok egy kis időt magatokra, saját belső erőtök fejlesztésére.

augusztusAugusztus 8-a kedvez a szerelmi ügyeknek, ami párkeresők számára gondolom jó hír. Szintén kedvező lehetőséget nyújthat arra, hogy kapcsolatainkban változásokat eszközöljünk, vagy új megoldásokat találjunk saját egyensúlyunk kialakításához.

augusztusAugusztus 9-én kommunikációs nehézségeink támadhatnak, főleg főnökeinkkel vagy más hatalmat gyakorló személlyel. Mivel még hátráló mozgásban van a gondolkodást jelképező bolygó, ezért ezen a napon se vitákba, se túl komoly döntésekbe ne bocsátkozzatok, mert fennállhat a tévedés lehetősége.

 

augusztusAugusztus 10-én könnyen gyászosnak érezhetjük a helyzetünket, mert valahogy nehezebben viseljük a korlátozást, a kötelező feladatokat. Mindig arra gondoljatok, hogy a belőletek kiáramló energiák teremtik a helyzeteket, tehát bármikor egy irányváltással mindent megváltoztathattok.

 

augusztusAugusztus 11-e sem mondhatni egy kellemes napnak, viszont komoly fejlődést hozhat, ha tudatosan figyeltek magatokra és a megjelenő helyzetekre. Minden, amitől szenvedtek az a gyenge önbizalmatok miatt lehet, és ennek okait igyekszik a jupiteri hatás felszínre hozni. Tehát próbáljátok értelmezni, mi dolgozhat bennetek, miért alakult ez ki és hogyan tudtok rajta változtatni. Mivel az oroszlános energiák nagyon erősen dolgoznak, ezért mozduljatok ki otthonról, tervezzetek olyan programot, amiben megmutathatjátok fényesen csillogó személyiségeteket. A gondolataitokra nagyon figyeljetek, mert a Jupiter másik megnyilvánulása, hogy mindent felnagyít, így ezt megteszi a felemelő gondolatokkal, de a lehúzóakkal is.
Azért van jó híre is a napnak, hiszen ekkor lesz Újhold, amivel elindul a teremtés időszaka.

 

augusztusAugusztus 13-án a Mars bolygó hátrálása közben visszalép a Bak jegyébe. Itt már inkább arra a cselekvési mintáinkra szeretné felhívni figyelmünket, ami miatt rugalmatlanná válhatunk. Mindenesetre kissé nyugodtabbak leszünk, ami már eleve jó hírnek számít.

 

augusztusAugusztus 18-a egy igen kellemes napnak ígérkezik, hiszen mozgékonyak vagyunk, jól esik másokkal lennünk, vagy akár baráti összejövetelt szervezni. Használjátok ki a hétvégét, strandoljatok, kiránduljatok, vagy egyszerűen csak sétálgassatok.

 

augusztusAugusztus 20-a az ünnepről, tűzijátékról szól, és ehhez most megkapjuk az Univerzumtól a feltétel nélküli szeretetet és az angyali segítséget is. Gondoljunk ma csak a jóra, a szépre, és ne hagyjuk, hogy a pesszimista hozzáállás elrontsa a nap csodálatos energiáit.

 

augusztusAugusztus 23-án 5 óra 55 perckor a Szűz jegyébe lép a Nap. A csillogó időszakot egy jóval gyakorlatiasabb és tervszerűséget támogató időszak váltja fel. Elkezdhetjük az előkészületeket az őszi időszakra.

 

augusztusAugusztus 25-e körül a Nap az Uránusz és a Szaturnusz bolygó egy olyan fényszög formájában egyesíti energiáját, amivel egy látszólagos háromszöget alkot az égen. Ezáltal sorsikus segítséget kapunk a saját fejlődésünkhöz, előre lépésünkhöz és a változásokhoz is. A támogató energia majdnem hónap végéig velünk lesz, így Teliholdnál is segít bennünket életünk rendszerezésében.

 

augusztus
Augusztus 26-án Telihold
lesz a Halak jegyében, ezzel elindul az elengedés időszaka. Mivel földies energiák dolgoznak, komoly rendrakást csaphatunk minden területen.

 

augusztusAugusztus 28. Nem mondhatni, hogy kellemes zárása lesz a hónapnak, mivel kapcsolati vagy anyagi függőségeink miatt érezhetünk nehézségeket. A Plútó és a Vénusz bolygó találkozása gerjeszti a feszültséget, ezért könnyen előkerülhetnek régi, nem lezárt kapcsolati ügyek, vagy magunkban őrzött megfelelési vágy minták is.

 

Mindenkinek kívánok kellemes pihenést és előrelépést hozó hónapot!

 

Dudás Mária asztrológus
06/30-4515002

Belső egyensúly – őszi elvonulás

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Augusztus hónap jelentősebb napjai — 1 hozzászólás

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.