Április hónap részletek

április_tavaszÁprilis 4-e és 5-e kissé nehézkes napnak ígérkezik. Tetteink egyszerűen nem tudják követni a gondolatainkat, de mindeközben kissé merevvé is válik gondolkodásunk, könnyen előfordulhat, hogy mást mondunk, mint ahogy végül cselekszünk. A korlátozó hatást mind kommunikációnkban, mind mozgásunkban megtapasztalhatjuk, és könnyebben meg is sérülhetünk, úgyhogy csak óvatosan!

Április 7-e jó nap anyagi ügyek intézésére, biztonságunk megteremtésére, kitartóan és felelősségteljesen tudunk ezen a napon megoldásokat találni ebben a témában.
Kapcsolati szinten a komoly, felelősségteljes kapcsolatokat támogató hatás, így ha e nap környékén kötünk ismeretséget, az hosszú távon is működőképes lesz.

anyagibőségÁprilis 11-étől pár napig érezhetjük az ezen a napon induló támogató hatást. A kapcsolatokat és az anyagi biztonságunkat segíti az energia, de csakis azokat amit türelemmel tudunk intézni. Amennyiben valamit nagyon gyorsan szeretnénk megoldani, akkor akadályokra számíthatunk. A nap szlogenje a „türelem rózsát teremt” lehet.
Párkeresőknek jó hír, hogy egy olyan szerelem érkezhet, ami biztos alapokon áll.

Április 12-én 2 napig tartó hatás indul, ami főleg anyagi és kapcsolati vágyainkat segíti. De csakis akkor tud támogatónkká válni, ha valóban szívünk vágyát követjük és ha nem csak álmodozunk, hanem teszünk is a cél érdekében.

jupiter_plutoÁprilis 14-én két hatás is indul, amiből az egyik kb. 2 napig támogat bennünket és segít abban, hogy kitartóan tevékenykedjünk saját érdekünkben. Az előző hatással együtt megint csak azt kell szem előtt tartanunk, hogy szívünk szerinti ügyekben tudunk előrelépést, eredményt elérni. A kötelező feladatokat most inkább halogatnánk.
Ugyanezen a napon indul egy kb. 10 napos hatás, amiben a Skorpió jegyében járó Jupiter és a Plútó tisztogató munkáját „élvezhetjük”. Ez még a jobb megnyilvánulása lesz, hiszen ezzel támogatja a tavaszi újjászületésünket, megszabadulva a béklyóban tartó mintáktól. Azonban ezzel együtt materiális síkon megnövekedhet a manipuláció veszélye is.
Még meg kell említenem, hogy a két hatás támogató oldala gyógyulásban, gyógyító munkában is megmutatkozhat.

Április 16-án a Kos Újholddal elkezdőik a teremtő időszak, és lehetőségünk nyílik a friss tavaszi energiák segítségét élvezni saját megújulásunkban. Ugyanezen a napon végre irányt vált a Merkúr bolygó is, így fellélegezhetünk zavart keltő hatása alól.

Április 18-án kedvező alkalom nyílik arra, hogy változtassunk vagy új dolgokba kezdjünk. A Nap és az Uránusz együttállásba kerül, ráadásul Újhold után vagyunk, így ezek az energiák kimondottan támogatják az újrakezdést, megújulást, teremtést.

Április 20-án 4 óra 57 perckor a Nap a Bika jegyébe lép
A heves Kos jegyéből a Nap egy sokkal nyugodtabb biztonságra törekvőbb jegybe érkezik, ami segít abban, hogy amibe a kosos időszakban belekezdtünk azt most biztos alapokra helyezzük.

Április 22-én kezdi a hosszú ideig tartó hátráló mozgását a Szaturnusz bolygó. Erről már írtam, a retrográd hatásoknál.

VénuszÁprilis 24-én tettvágyunknak semmi sem szab határt, itt a bővelkedés ideje, ami akkor tud manifesztálódni életünkben, ha valóban teszünk érte és nem csak a csodát várjuk. Igazi tettekre sarkalló energiát élvezhetünk.
Ugyanezen a napon a Vénusz is jegyet vált és a könnyed Ikrek jegyébe lép. Kapcsolatainkban fontossá válik a mozgékonyság, a kommunikáció, nyitottabbá válunk az újdonságokra.

plutoretrogradÁprilis 26-án a Plútó kezdi meg hátráló mozgását, erről is a retrográd hatásoknál olvashattok részletesebben. Szintén ekkor kerül a Mars bolygóval együttállásba a Plútó, ami szenvedéllyel tölti fel cselekvésünket, akaratunkat. Egyfelől kitartásunk növekedhet, de akár a túlzott akarat is elhatalmasodhat rajtunk, ami konfliktusokat okozhat.
Ugyanezen a napon a hátráló Szaturnusz kissé döcögőssé, rugalmatlanná teheti a gondolkodásunkat, ami kihathat a kommunikációnkra, de akár a kommunikációs eszközökre is.
Tehát a két hatás együtt, rossz megnyilvánulásként, abszolút rugalmatlanságot és túlzott akarást okozhat. Mindig gondoljatok arra, hogy a másik emberre ugyanez hat, tehát ő is legalább annyira eltökélt, mint ti, keressétek az arany középutat.

Április 29-én a nap energiája segíti önmegvalósításunkat, anyagi biztonság teremtésünket. Azt azonban szem előtt kell tartanunk, hogy főleg a kitartást, saját felelősség felvállalást igénylő célok megvalósulását segíti. Kicsit megint megtapasztalhatjuk a türelem szükségét, amihez már segítséget kapunk a földies energiáktól.

Április 30-án a Skorpió Teliholddal az elengedés időszaka indul el. Az energiák abban támogatnak, hogy lélek szintű, ösztönös cselekvési mintáinktól szabaduljunk meg.

Mindenkinek csodás, bolondos áprilist kívánok!

 

Dudás Mária
06/30-4515002

Gyere velünk nyáron táborozni és Válj életed főszereplőjévé!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Április hónap részletek — 1 hozzászólás

  1. nagyon kíváncsi vagyok a májusi horoszkópra örülök hogy megtaláltam önt

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.