2020. szeptemberi horoszkóp – Változások a gyakorlatban

szeptemberSzeptember régi elnevezése szerint Földanya hava, ennek megfelelően valódi földies, gyakorlatias dolgokat hoz számunkra. Ez azért is így van, mert a bolygók zöme a Szűz jegyében tartózkodik és a sorsikus feladatot jelző Szaturnusz bolygó pedig a Bak jegyéből figyeli ügyködésünket. A hónap a lelki felszabadulásunkat, igényünk szerinti változások megvalósítását támogatja. Az energiák most életünk minden területére hatással vannak, és azok a változtatások fognak működőképesnek bizonyulni, amit valóban lelki igényünk irányít. Mivel hónap elején még erőteljesen dolgoznak a földies energiák, ezért célszerű a materiális síkon is rendet rakni, szelektálni mindent, ami korlátozó, és már nem szolgál minket. Mindent átalakíthatunk, rendezhetünk, vagy épp megszabadulhatunk a felesleges kacatoktól. Ez fizikai formában jelenthet pl. nagytakarítást, lomtalanítást, építkezést, bútorok cseréjét vagy akár költözést is, ha otthonunk nem támogatja lelki fejlődésünket és belső harmóniánkat. Az energiák támogatását szintén élvezhetik az iskolakezdők, iskolát váltók, és mindazok a felnőttek is, akik önmegvalósításukat segítő új tudás megszerzését tűzték ki céljukul.
Ugyanígy támogató energiákat kapunk ahhoz is, hogy a fejünkben rendet rakjunk, megszabadulva a korlátozó gondolati mintáktól, meggyőződésektől.

szeptember2A földies energiák igénye, hogy saját pihenésünkről is gondoskodnunk kell, mert túlpöröghetünk, türelmetlenebbek, idegesebbek lehetünk, ami kapcsolatainkra is veszélyt jelenthet. Mivel a sorsbolygó (Szaturnusz) még mindig összedolgozik a Mars bolygóval, hol kissé eltávolodva egymástól, hol közeledve, ezért akarással, a sors ellenébe menve nem fogunk semmire jutni. Amennyiben tudatosan szemlélitek a mindennapjaitokat, a felmerülő nehézségeket, akkor most ledönthetitek mindazt az akadályt, ami még eddig előttetek tornyosult, és nem fogtok feleslegesen kopogtatni olyan ajtókon, ami bárhogy is erőlködtök, nem nyílik ki.

Törekednünk kell arra, hogy olyan életet alakítsunk ki magunk számára, amiben nincs helye függőségnek, megfelelési vágynak, kisebb rendűség érzésének, és ahol mindenki önmaga lehet. Abban kaphatunk sorsikus segítséget, hogy végre egy letisztult helyzetben lássuk magunkat, biztonságban, megszabadulva a korlátozó helyzetektől, meggyőződésektől és rutinoktól. Érdemes most új elképzeléseket megvalósítani, amiben érzitek, hogy lelketek szabadon szárnyalhat, de mindig visszatérhet a biztonságos fészkébe. A felismerések időszakát éljük, amik segítenek abban, hogy tudattalan programjainkat felülírjuk és megváltoztassuk.

türelemLehet, már nagyon tudatosnak gondoljuk magunkat, nagyon jól tudunk a szépre, jóra fókuszálni, és már magunkat is majdnem teljesen tökéletesnek látjuk. Viszont mi történik, ha mindennek ellenére, jön egy váratlan nehézség egy durvább kritika? Vajon ekkor is erősek tudunk maradni, és töretlenül bízunk a sors támogatásában? Vajon el tudjuk fogadni bármilyen helyzetben, hogy minden okkal történik? Vagy dühöngünk, másokra és az Univerzum „gonosz” erőire mutogatunk, ami/aki kiszúrt velünk?
Mindezek a helyzetek abban fognak segíteni, hogy rájöjjünk, mindenki halad az útján, miközben mindig jönnek új tapasztalatok és tanulni valók. Még akkor is, ha az ember úgy érzi, hogy ő már szinte minden fejlődési lépcsőfokot megjárt. Utunkon egyszerre vagyunk tanítók és tanulók is, ha akarjuk, ha nem.

RetrogradeA hónapban még vannak hátráló bolygók, de van amelyik befejezi a hátrálást, és lesz új versenyző, aki szeptemberben fogja elkezdeni a retrogtrád mozgást. Kezdjük most a már megszokott tanítóinkkal.
A Jupiter bolygó lesz az első, aki irányt vált, szeptember 13-ig hátrál és 17-én elindul előre. Ez idő alatt még segíthet bennünket letisztítani téves meggyőződéseinket, és erősíteni a belső hitünket.
A Szaturnusz április vége óta hátrál, de végre szeptember végén megáll, de csak október elején indul előre. Így tanításait majdnem egész hónapban „élvezhetjük”, de ha elégedett sorsikus feladatvállalásunk tekintetében, támogatónkká válik.
Szintén április vége óta hátrál a Plútó bolygó és ő még október elejéig így is marad. Még mindig számíthatunk arra, hogy le nem zárt ügyeink előtérbe kerülnek, és felkavarják életünk állóvizét. Legyetek tudatosak a váratlanul felbukkanó személyekkel, akik felkavarnak érzelmileg benneteket.
A hátrálók régi csapatához tartozik még a Neptunusz bolygó, aki június 25. óta hátrál. Változatlanul érezhetjük időnként, hogy minden kissé zavarossá válik, és áldozatnak érezhetjük magunkat, ha nem tudjuk feltétel nélkül szeretni saját önvalónkat.
A Neptunusz jó analógiája a megérzés, a feltétel nélküli szeretet, a meditáció, a művészet. Próbáljátok inkább ezeket használni, amikor problémás helyzetekbe kerültök, vagy amikor idegrendszeretek a pattanásig feszül.
A Bika jegyében tartózkodó Uránusz bolygó, augusztus 16-tól hátrál és ez jövő év január elejéig így is marad. Mindenki életében másképpen jelenik meg, hiszen befolyásolja a hatást, hogy melyik életterületünket érinti. Az viszont biztos, hogy aki még mindig nem változtatott, azt továbbra is erőszakolni fogja, hogy lépjen végre.
A bolygó energiája mindazokban fog segítő kezet nyújtani, ami a változást szolgálja, és ami egyfajta eredetiséget képvisel. Magunkban kell megtalálni a szellemi szabadságot, ami mindenki számára elérhető. És ezt a szellemiséget, a magasabb szintű tudást, kell majd a mindennapi életünkben, a gyakorlatban is alkalmazni.
A hátrálók új tagja a szeptember 10-én hátrálásba fogó Mars bolygó. A planéta egészen november közepéig lesz retrográd, maradva mindvégig a Kos jegyében. Eddig is kaptuk a tanításokat akarás témájában, most ezt erősebben érezhetjük, ha megelőző időszakban nem tanultuk meg a leckét. Mondhatni életünk minden területe érintett lesz a hónapban, így jobban járunk, ha önként változtatunk hozzáállásunkon. Érdemes ehhez átgondolni, hogy amibe nyáron energiát fektettünk, azok mennyire eredményesek, mennyire mutatják a fejlődést. Amennyiben megrekedést látunk, úgy ne kell tovább erőlködni rajta, inkább átgondolni, mit kellene másként csinálni.

A hónap jelentősebb lehetőségei! Olvasd tovább, kattints ide!

 

Csodás szeptember hónapot kívánok mindenkinek!

 

Dudás Mária asztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Legyél tudatos!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!