2020. novemberi horoszkóp – Gondolatokkal teremtés csodája

november_foNovember a székely naptár szerint az Enyészet hava, ami stílszerűen ösztönözhet bennünket arra, hogy mindent adjunk át az enyészetnek, amire már nincs szükségünk. Természetes vágyként jelentkezik bennünk a lelassulás igénye és bármennyire vágynánk az őszi napsütésre és a jó időre, most már inkább visszavonulnánk, „bekuckóznánk”, védve magunkat a hidegtől és a borús időtől. Hangulatunkra hatással lehet a nappalok rövidülése, fáradtabbnak, kedvetlenebbnek érezhetjük magunkat. Ehhez most hozzáadódik a szomorú időjárás is, ami könnyen rombolhatja le a hangulatunkat, ha nem figyelünk tudatosan.
A hónap energiájára nagy hatással vannak a gyakorlatias, földies energiák, amik segítenek abban, hogy a változásokat, a problémák megoldását a gyakorlatban is megtegyük. Fontos témája lesz a hónapnak, hogy hogyan kerüljünk egységbe magunkkal, és másokkal úgy, hogy a vágyaink szerint alakuljanak a dolgok.
A párkapcsolati gondok előtérbe kerülhetnek, aminek megoldásához a hónap energiái segítő kezet nyújtanak. Tudatos hozzáállással, odafigyeléssel és saját felelősségünk felvállalásával változtatni tudunk mindazon, ami boldogtalanságot, lehangoltságot okoz életünkben. A kommunikáció, gondolkodásmódunk átalakítása lesz a legnagyobb támogatónk ebben. Minden konfliktushelyzetnél minták dolgoznak tudattalanunkban, ezeket kell megtalálnunk magunkban, hogy a külső problémáinkat, vagy akár saját erőtlenségünket megoldjuk.
Ehhez most sorsikus segítséget kapunk, hiszen a Jupiter bolygó, ami a nagy szerencse bolygója, novemberben ismét együttállásba kerül a Plútóval, támogatva bennünket belső kutatómunkánkban. Így minden energia, amit saját fejlődésünkre fordítunk egyre inkább erősíti belső fényünket, erőnket, hogy segítse célba érésünket.
Ugyanakkor materiális síkon, ha elodáztunk valami papírmunkát, hivatalos ügyet, akkor annak következménye a hónapban megmutatkozhat.

gondolatokerejeLehetőségünk nyílik, sőt legnagyobb feladatunk, a hónapban, hogy gondolati mintáinkat megtisztítsuk és kihasználva az előnyös energiákat egy harmonikusabb életet élhessünk. Tehát a hónap energiái a befelé figyelést, az önismeret elmélyítését és a gondolatok megreformálását kifejezetten támogatják. Ez az átalakító munka egyfajta gondolati megújulást hozhat mindenki számára, amihez meg kell látni a saját felelősséget életünk alakulásában. Remek időszak arra, hogy elmélyítsétek önismereteteket, sokat tanulhattok önmagatokról, a bennetek dolgozó mintákról, hitrendszerekről.
Lehetőséget kapunk ahhoz is, hogy kipróbáljuk gondolataink teremtő erejét, és saját teremtő képességünket is egész hónapban, de időszakonként más módon. Újholdkor és az utána következő 2 hétben a valódi teremtésben próbálhatjuk ki magunkat, míg a hónap záró Teliholdkor és az utána következő két hétben az elengedést segíthetjük. Nem utolsó sorban november 7-én lesz az év utolsó Tízmilliószoros napja, ami óriási teremtő erővel bír.

A felelősséget saját bőrötökön tapasztalhatjátok meg, hiszen ami gondolati síkon foglalkoztat benneteket, az elég gyorsan manifesztálódhat fizikai síkon, életetekben is. Tudatosságotokat most a gyakorlatban is kipróbálhatjátok, és megnézhetitek mit teremtetek magatoknak. Mindannyian teremtők vagyunk, és ennek a teremtésnek az alapját gondolataink és érzéseink adják. Ne feledjétek! A biztonságot magatokban tudjátok megtalálni, a lelketek stabilitásában. Ehhez azonban szükségesek az egymagatokban töltött időszakok, figyelmeteket belső gyermeketekre irányítva.

szaturnuszA hónap érdekessége, hogy mindjárt az első napokban kétszer is megélhetjük a Merkúr és a Szaturnusz bolygó kvadrátját (feszült fényszög), ami tulajdonképpen erőteljesebben fel akarja hívni a figyelmünket merev gondolati mintáinkra, ami szellemi szinten akadályozza a változásokat életünkben. Ennek a többször ismétlődő problémának az első fordulóját szeptember végén tapasztalhattuk meg, amikor megmutatta a feladatot. A november elején bekövetkező újabb két jelentkezése már komolyabban hívja fel a figyelmünket adott gondra, ha addig nem értettük meg. A hatás fizikailag könnyen jelezheti a problémát mozgásszervi tünetekben, hát, derék és térdfájdalomban.

Tehát a gondolatok letisztulása központi szerepben lesz a hónapban, amihez folyamatosan jönnek majd az univerzum segítői energiái. Amennyiben most kezdtek valamilyen önismereti vagy önismeretet segítő tanulmányokba, annak hosszú távú fejlődéseteket támogató hatását élvezhetitek. Ha nem vágtok bele tanulásba, akkor is jó hatással lehet életetek alakulására, ha megtanuljátok gondolataitokat irányítani és saját céljaitok elérésének szolgálatába állítani. Ezt azonban csak akkor tudjátok megvalósítani, ha a jelenben találjátok meg a boldogság forrását, értékelve az épp aktuális eredményeket. Az elfogadás, a szeretet és a hála energiája fogja majd a boldogságot és a vágyaitokat megteremteni mindenkor.

A hónap mantrája lehet: Értékes vagyok! Szerethető vagyok! Bármire képes vagyok!
Minél többször ismételjétek, ha szerethetetlennek érzitek magatokat vagy elbizonytalanodtok.

RetrogradeFolytassuk a hónap általános hatásait a retrográd állások alakulásával.
Szerencsére a hónapban több eddig hátráló bolygó is irányt vált és elindul előre.
Aminek talán a legjobban örülünk a Merkúr bolygó irányváltásának, ami november 4-én történik meg. Észrevehetően összeszedettebbek leszünk és a dolgaink is határozottan gyorsabban haladhatnak.
A Merkúrt követi a Mars bolygó, ami november 14-én indul el előre, befejezve végre cselekvésünk, megvalósításunk akadályozását.
A Neptunusz bolygó hosszas hátráló mozgásában november 27-én elindul előre. Ezzel ennek a bolygónak a hátráltató hatásától megszabadulunk.
Az Uránusz bolygó viszont változatlanul hátrál, hogy továbbra is segítsen bennünket a változásokban. A hónapban energiájával fokozottabban lehet hatással hitrendszereinkre és meggyőződéseinkre, támogatva ezek letisztulását a korlátozásoktól.

A folytatást elolvashatjátok ide kattintva!

Mindenkinek csodás novembert kívánok!

Dudás Mária asztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Szeretnél segítséget gondolataid letisztulásához?

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!