2018. novemberi horoszkóp – Belső ellentét feloldása hitünk erejével

november_foNovember a székely naptár szerint az Enyészet hava, de én úgy gondolom, az elkövetkező hónap inkább lehet az előrelépés, fellendülés időszaka. Természetesen fizikailag inkább lelassulnánk és bármennyire is jól esett az őszi napsütés és a jó idő, most már fel kell készülnünk a hidegre, a borús időszakokra, ami bennünket is visszavonulásra „bekuckózásra” késztethet. Hangulatunkra hatással lehet a nappalok rövidülése, fáradtabbnak, kedvetlenebbnek érezhetjük magunkat. A hónap energiáját a Skorpió jegy jellemzői erősen befolyásolják, és ez főleg tudatos énünkre van hatással. Szeretnénk kivívni mások elismerését, sütkéreznénk a fényben, a dicsőségben. A Skorpió jegyének előnyös tulajdonsága a transzformáció, a teljes átalakulás, ehhez azonban szükséges lelki igényünknek is teret engedni, ami inkább a megpihenés, visszavonulás és magunkba mélyülés felé terelgetne bennünket. Ez a kettősség belső ellentétek kiváltója lehet, amit úgy tudunk megoldani, ha a sikerek hajhászása közben időt adunk magunknak pihenésre is.

gondolatokerejeLehetőségünk nyílik a hónapban arra, hogy gondolati mintáinkat megtisztítsuk és kihasználva az előnyös energiákat egy harmonikusabb életet élhessünk. Tehát a hónap energiái a befelé figyelést, az önismeret elmélyítését és a gondolatok megreformálását kifejezetten támogatják. Ez az átalakító munka egyfajta gondolati megújulást hozhat mindenki számára, amihez meg kell látni a saját felelősséget életünk alakulásában. Remek időszak arra, hogy elmélyítsétek önismereteteket, sokat tanulhattok önmagatokról, a bennetek dolgozó mintákról, hitrendszerekről.
Most lehetőségetek nyílik kipróbálni gondolataitok teremtő erejét, és saját teremtő képességeteket is, ehhez az Újhold és az utána következő 2 hét is segítőitek lesznek. Arra azonban ügyeljetek, hogy ne akarjátok másokra erőltetni saját elképzeléseiteket, gondolataitokat, a saját utatok egyengetésére fordítsatok inkább energiát.

teremtogondolatokA felelősséget saját bőrötökön tapasztalhatjátok meg, hiszen ami gondolati síkon foglalkoztat benneteket, az elég gyorsan manifesztálódhat fizikai síkon, életetekben is. Tudatosságotokat most a gyakorlatban is kipróbálhatjátok, és megnézhetitek mit teremtetek magatoknak. Mindannyian teremtők vagyunk, és ennek a teremtésnek az alapját gondolataink és érzéseink adják. Ne feledjétek! A biztonságot magatokban tudjátok megtalálni, a lelketek stabilitásában. Ehhez azonban szükségesek az egymagatokban töltött időszakok, figyelmeteket belső gyermeketekre irányítva.

belsomesterA skorpiós energiák jellemzői közé sorolhatjuk a ragaszkodások-elengedések, szenvedélyes érzelmek, hatalmi vágy, titkok felfedezése témakörök. A titkok feltárása iránti igényünket használhatjuk saját lelki titkaink utáni nyomozásra, ami lelki fejlődésünket is támogatja.
A hónap energiáját tekintve erősen dolgoznak az érzelmi energiák, ami miatt földelésre lesz szükségünk. A korlátozás nélküli érzelmek olyanok, mint a meder nélküli víz, romboló hatású. Mivel a novemberi érzelmi energiák befelé hatnak leginkább, ezért ez a romboló hatás magunk ellen működik a legkönnyebben. Tehát a gondolatok figyelése mellett, pihenjetek sokat, meditáljatok, sétáljatok a természetben, jógázzatok, viseljetek piros színt.
A hónap mantrája lehet: Értékes vagyok! Szerethető vagyok! Biztonságban vagyok!
Minél többször ismételjétek, ha szerethetetlennek érzitek magatokat vagy elbizonytalanodtok.

RetrogradeNézzük meg részletesebben az általános hatásokat.
Kezdjük megint a retrográd bolygókkal.
A Neptunusz bolygó hosszas hátráló mozgásában november 22-én megáll, majd 29-én elindul előre. Ezzel a bolygó hátráltató hatásától a hónap végén megszabadulunk. Az Uránusz bolygó változatlanul hátrál, miközben november 6-án visszalép a Kos jegyébe. Mindez azért történik, hogy kikényszerítse belőlünk a szükséges változásokat.
A Vénusz bolygó szintén folytatja hátráló mozgását most már a Mérleg jegyében járva. November 14-én fog megállni majd 19-én elindul előre. November 14-ig még lehetőséget ad az Univerzum arra, hogy önként rendezzük kapcsolatainkat, egyensúlyt teremtve benne.
A hátrálók csapatához fog csatlakozni a Merkúr bolygó november 17-től, ami gondolkodásunkra és kommunikációnkra van hatással. Hátráló időszakban december 2-án visszalép majd a Skorpió jegyébe, hogy segítse mélyen meghúzódó meggyőződéseink tudatos szintre helyezését és megváltoztatását. A hátráló hatás december 7-ig fog tartani, ekkor a bolygó irányt vált és elindul előre. Az időszakban lehetőleg kerülendő a szerződéskötés, nagyobb érték vásárlása, vagy komolyabb döntés meghozatala. Mindemellett okozhat kommunikációs, technikai problémákat is a hatás.

jupiterAhogy már említettem, a hónap indító energiáit nagyban befolyásolják a Skorpiós energiák, amire jellemző a ragaszkodás, a hangulatingadozások és a hangulati mélypontok is, amelyek most a gondolatainkra támaszkodva működnek.
Amennyiben most kezdetek valamilyen önismereti vagy önismeretet segítő tanulmányokba, annak hosszú távú fejlődéseteket támogató hatását élvezhetitek. Ha nem vágtok bele tanulásba, akkor is jó hatással lehet életetek alakulására, ha többet jártok olyan társaságba, ahol a pozitív életszemlélet uralkodik.
A hónap attrakciója a Jupiter bolygó jegyváltása. Már nagyon vártuk ezt a napot, mert a Nyilas jegyében a nagy szerencse bolygója végre igazán jó helyre kerül, így energiájának legjavát élvezhetjük. Ettől a naptól kezdve mindkét sorsbolygó uralmi pozícióba került, és ha a tudatos fejlődést választottuk, aktívan részt véve a változásokban, akkor most learathatjuk munkánk gyümölcsét a sors támogatásával.

A hónap jelentősebb napjait megnézhetitek itt!

 

Mindenkinek csodás novembert kívánok!

 

Dudás Mária asztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Elakadtál? Tanácstalan vagy?

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.